Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam : Tebe sa ako dari?Co mas dnes na obed?
Lebo ma viac svalstva ako je priemer a tym padom menej tuku ako je priemer. Takze je vysportovana.
xdanielax : no neviem,mne sa zda,ze mas v pohode vahu ha Tvoju vysku.Ved si o 12cm vyssia ako ja a mas o len o 5kg viac ako ja.A ten tuk 12kg nemozes znizit na 0kg,ved tvoje telo musi mat aj tuk.Lebo normalne je ak ma zena tuk od 18% do 30%,tak neviem ale 17% je nejako malo.
xdanielax: vyborne :-), ved to je velmi pozitivne co pises, super. Myslim, ze ak si sa vazila uz dvakrat najedena, napita + pred menstruaciou, tak mas urcite len nejakych 70kg, co je na tvoju vysku idealna hmotnost, zvlast ak mas dost svalstva, tak je to perfektne.
Cicer: MNAM! Mam tiez velmi rada.
Lucka: urcite budes mat, som zvedava co to v pondelok ukaze, to sa musi odrazit, ved cvicis kazdy den, mozno na vahe to bude menej ale v cm uvidis ten rozdiel, takze sa tesim
Maoam : si zlata :-) ja dufam,ze budem vazit v pondelok menej ako 66kg lebo inak ma to velmi demotivuje :-(
carey a neboj, ta vaha blbne ozaj ked ma clovek menzes :-) idem ja, lebo sa zas odtialto nevymotam ale po posilke vas pridem pozdravit ;)
ahoj baby, tak ja mam za sebou meranie tuku atd.. a neviem teda ... :DD bola som tam na obed - cize som uz pred tym jedla /zo dva krat/ tak neni to 100%, ale tak no, pri 180 cm mam 71.5 kg! :D teda bola som pripravena na vsetko tak som tam neodpadla :)) potom si hovorim ze som vela pila a mam dostat menzes a take tie ospravedlnenia vsetky mozne :)) dalej mi vyslo ze som "nadvyzivena" cize mam trochu nad limit mineralov aj bielkovin - to ma tiez pobavilo. Moj tuk vazi 12 kil! to som si predstavila hned dvanast sackov muky vela vela!! - ale je to zhruba 17% - a tomu som sa tesila,lebo som cakala aspon 20, len ked som videla toho panacika ze na kazdej nohe vlacim dve kila tuku :D ach.. Svalov mam 34kil co je zhruba 47% - aj to mam vraj trochu nad a pritom ne som ziadna svalnacka..tak nechapem, asi to mam vsetko schovane tym tukom.
no a celkovo mi to povedalo ze mam sa udrziavat jaka som a nemam nic schudnut ani nic pribrat..co je podla mna blbina trochu lebo ved ked uz mam tolko tych svalov /vraj/ tak nech ich je aj pekne vidiet o trosku viac!
este bola pre mna zaujimava info o bazalnom metabolizme, cize moje telo len na svoje zakl. fungovanie potrebuje 1669kcal co by malo byt zhrubaa 60% denneho prijmu.
no..tak neviem, v kazdom pripade, idem si teraz zacvicit do posilky- vcera som oddychovala. A uz som si objednala u sestry na vianoce ze mi zaplati meranie u niekoho kto to robi tymi kliestikmi, lebo tak to bude najpresnejsie, dovtedy idem dat do poriadku svoj tuk na bruchu, lebo aj ked som si vzdy myslela ze nemam tucne brucho tak tam mam najviac tuku!pche! :-))
a vy co mate v plane dnes? Ja uz som si stihla uvarit cicer, tak bude k masku na obed mnam!
Lucka, vcera si tu chybala :-)), v pondelok sa odvazim s tebou, ak chces.
Ahoj Carey, nejako baby zmizli nevedno kam...???? Ja mam moje dni, takze uplna lenivost, diskomfort :-(, sport teraz nic, strava: je to zle, lebo mam teraz divoke chute, najmä na sladke...ale tak snazim sa ovladat sa. Ja som sa tak pozorovala posledne dni a zistila som, ze mojim najväcsim problemom je fakt to sladke. Na tom zlyhavam, ak sa to tak da povedat. Dlhu dobu som ho takmer nepotrebovala, jedla som minimum, ale posledne dva mesiace mam vela povinnosti, stresu a problemov a tak som opät do toho vpadla. Budem sa musiet nejak prekonat, len neviem ako. Co sa jedla tyka, tak som sa nechala inspirovat tebou, co sa knäckebrotu tyka :-), ja ho mam velmi rada, len som ho nejedavala az tak casto, kazdopadne ma ovela menej kcal a je lahky na travenie, vhodny aj na poobedie a vecer.
Dnes na ranajky teda knäckebrot + bylinkovy tvaroh + kuracia sunka + trocha horcice navrch.
carey : Ahoj,ja cvicim kazdy den aj ked sa mi niekedy tiez nechce,ale poviem si,ze to robim kvoli sexi postave,takze sa prinutim :-) Vazis sa v pondelok?