Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Lucka co to tu hovoris ? ja som si dnes bola popozerat polus ze si nieco na seba kupim, ale skusala som aj M,L a nic mi nepasovala, vo vsetkom mi trcalo sadlo...ale tak to neznamena ze teraz sa budem nenavidiet alebo co, pockam si este taky mesiac a potom pojdem zas... Si strasne upnuta na tu vahu, moze sa kludne stat ze tych 65kg mat v pondelok nebudes ale to neznamena ze nechudnes, sak cm ti urcite idu dolu..mala by si triezvejsie uvazovat a nie sa deptat a este takymto hnusnym sposobom.

Maoam

Lucka, tak ja som z vas druha najtucnejsia :-)), takze sa netrap preto. Vsetky ostatne baby tu bud uz maju vybornu vahu a kondiciu, alebo potrebuju dat dole nejake tie tri kg. Ale to je uplne jedno, ciel je u vsetkych rovnaky a s podporou to pojde lahsie. Bez vas by som sa fakt nedokopala k pohybu ani nezacala zamyslat nad mojim jedalnickom za posledne mesiace. Strasne som sa pokazila...posledne dni som si to pisala no a je to hroza a des...uz uplne chapem, preco nic neslo dole, vlastne naopak, slo to brutalne nahor ale to clovek vidi, az ked si to zacne pisat a viac sa pozorovat. Vlastne sa cudujem, ze to nie je este ovela horsie. Takze fakt daco so sebou musim robit, lebo mi je dost zle zo seba a takto to dalej fakt uz nejde...hrozne, nulova disciplina a ked vidim ako tu baby na sebe makaju...tak sa mozem pred sebou akurat hanbit.

Luckatucka

Zajtra rano nalacno 35min.stacionarny bicykel a poobede trening hodina.Ja musim asi viac cvicit,aby som schudla min.1kg tyzdenne,chcem schudnut,ja sa nenavidim ako vyzeram.

carey

zdravim nove ucastnicky :)) baby ja som si dala na 2 veceru plnotucne acidko? Je to v pohode, lebo som u frajera nic nenasla a myslela som ze bude luskova omacka ale su vyprazene kuracie rezne a zemiakovy salat, tot moj nezdravy zajtrajsi obed :(( ale tak dam si len trosku alebo daco skusim vymysliet, len mi je to trochu blbe varit ked nie som doma. Ale to acidko ma zasytilo citim sa fain. Teraz pozeram stroskotanca uz asi 5x, ale tak paci sa mi to.
Zajtra napiste co budete papat jo :) a pekny vecer vsetkym

Luckatucka

Ahojte,ja sa dnes strasne nenavidim,som z Vas najtucnejsia.Nenavidim sa,ja sa ani nechcem v pondelok odvazit,citim sa otrasne,hnusne ako prasa.Neznasam sa makam na sebe a pritom mam pocit,ze to je nanic.Co ak budem v pondelok rano vazit 68kg?Ja neznasam to ako vyzeram,obdivujem ludi,ktori sa so mnou stretavaju ze im nie je zle ked ma vidia.Fuj je mi zo seba zle,nenavidim sa.

Lillla

Asi sa k vam pridam aj ja :) Mam 165cm a 58kg. Chcem schudnut tak na 53-55kg:) Dnes si asi pojdem zacvicit 20min jedno take cvicenie co byva pri Fitness cerealiach, pozna ho niekto?

Heatherka

baby ahojte :) rada by som sa pridala :) potrebujem zhodit asi tak 3-4 kila :) upravila som jedalnicek a vcera som bola aj behat ale viete ako to skoncilo? ze minuta beh, minuta chodza ale na zaciatok to stacilo :D spolu pol hodiny. dnes idem na stacionarny o chvilu :)
mam otazku, vyradili ste z jedalnicka uplne chlieb? ci niecim nahradili ? ja jem iba celozrne kaiserky, tak neviem ci to mam vyhodit uplne alebo to mozem, jednu na ranajky:)dakujem.

xdanielax

neuveritelne! co by sme my dali za to keby nam niekto vypracoval taky plan, no nie? :-) normalne by som mu vylepila! sa tu musim rozculovat :D