Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Ano je to tak, strukoviny su vynikajucim zdrojom kvalitnych rastlinnych bielkovin a vedia dlhodobo zasytit, vobec sa z nich nepribera a su celkovo velmi vyzivne, vela mineralov, vitaminov, zeleza a tak. Su udajne aj dobre na nervovu sustavu :-)).
Necham sa tym inspirovat a zajtra si dam k mäsku tiez nejaku strukovinu :-)) a k tomu zeleninu, mnam uz teraz sa tesim.

xdanielax

carey - ma aj dost sacharidov, preto by bola chyba dat si k tomu napr. chlieb alebo zemiaky.. cicer je na tom podobne, preto som to dala ako prilohu k masu, rovnako su na tom aj ostatne strukoviny.

carey

xdanielax - jej super, ja som myslela ze sosovica su sachace len a to jedno vacicko ze je malo. Ja tiez uz odfukujem :)

xdanielax

tak uz som doma, teda ja neviem mne sa to vobec nezda ako vysportovana postava co mam, potom si hovorim, ze ak som bola najedena tak sa vaha zvysila tym padom ak v skutocnosti vazim menej tak aj to percento tuku je vyssie..no neviem..ved to je jedno. Ale dakujem baby .. :-)
Pekne som tam zase "poliala" dlazku jak zo mna tieklo a potom ked som sla dole schodmi po cviceni noh mi bolo jasne ze som ich precvicila dostatocne jake boli labilne :D
na obed som si spravila super kuracie prso a k tomu som si dala ten cicer MNAM!! a zeleninu. a teraz uz odfukujem spokojne :-)

carey - sosovica a vajicko su vybornym zdrojom bielkovin! :-)

carey

ahojte, tak ja som uz po cviceni 50min steper a aj po obede, privarok bol fajny s jednym vajickom, len sa bojim ze ma to moc nezasyty ked tam nie su bielkoviny... na olovrant dam asi jogurt a na veceru uf netusim.
xdanielax - no pekne vysledky teda, vysportovana pekna baba :) podla vsetkeho aj ja mam najviac tuku na bruchu, lenze u mna je to aj okato vidiet.

Lucka - v pondelok sa nevazim, lebo by to bolo viac a nechcem sa deprimovat, tak asi az ten dalsi...ale vazila som sa vcera a mala som rovnako ako minuly tyzden, takze neviem...ale teraz aj menej cvicim ale tak snazim sa jest normalne. Kupila som si dnes proteinovu tycinku a horku cokoladu keby ma chytili chute a mna chytia vzdy, takze to budem mat potom :) dneska je to zatial ok.

Maoam - super obedik mas, mnam :) dufam ze tie dni skoro prejdu a budes zasa fit,mna to chyti tento dalsi tyzden :/

Maoam

Lucka: tak u mna na obed budu zapekane zemiaky so syrom a tvarohom + bylinky, k tomu par platkov kuracieho mäsa+ zeleninovy salat (salat, kalerab, redkovka, uhorka + taliansky dresing, cize oliv. olej, ocot, bylinky).

Maoam

no podla toho co pise je myslim si velmi dobre vysportovana + ak ma tak vela svalstva, tak aj kg je viac ale v skutocnosti telo vyzera velmi stihlo (objem svalstva je ovela mensi ako objem tuku), takze veru niet uz z coho chudnut :-D

Luckatucka

Maoam : no podla mna je kocka a nemusi vobec chudnut,keby som ja mala tuk 17% tak som stastna a fakt robim sport pre kondicku,udrzanie postavy ale nie kvoli chudnutiu.No myslim si,ze xdanielax absolutne nepatri do skupiny baculate dievcata ako ja.