Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Pozerala som Dukanovu dietu a je to dost jednostranne,bielkoviny,ku ktorej pridate zeleninu ale v podstate kym nedosiahnete vytuzenu hmotnost,tak ziadna ryza,zemiaky,chlieb,vsetko na pare,na vode,ziadne ovocie.Jasne,ze s tou dietou zhodtie ale neverim,ze to nema jojo efekt.Ved ked si vyskusate len tyzden jest bielkoviny so zeleninou,tak je jasne,ze zhodite min.1kg,ale nejest ani ovocie,ryzu,zemiaky to je dost nevyvazena strava a podla mna tam je velmi malo vitaminov.Ved aj mliecna dieta je zalozena na konzumacii bielkovin,preto clovek tak rychlo zhodi kg.No kocky obdivujem ze vsetky ste ovela stihlejsie ako ja a pritom krasne chudnete,super :-) Som zvedava na pondelok,ked sa postavim na vahu a zmeriam si cm,snad budem mat dovod na radost a neprepadnem este vacsej depresii.
Pekne som chudla zo 76kg na 67kg a teraz chcem zhodit min.3kg mesacne je to vela?Ved carey chudne 1,5kg tyzdenne ved to za 3 tyzdne zhodi 4,5kg.Mne staci zhodit aj 0,5 tyzdenne ale chcem vidiet ze chudnem.Viem,ze svaly su tazsie ako tuk a ak clovek spravne chudne,tak nemoze zhodit 5kg za mesiac ale skor 3kg ale zmena postavy je ovela vyraznejsia.Lenze ja chcem mat v pondelok aspon 66kg a stale menej a menej.Viem,ze su dolezite cm,chapem to,ale zase ani cm nemozu miznut neviem ako rychlo.Ja by som rada mala pas 69cm a boky 99cm,uz to bude pre mna uspech a viem,ze nemozem cakat,ze za 2 tyzdne zdraveho stravovania a cvicenia zhodim 3kg,to chapem da sa to hladovanim,ale ja chcem schudnut trvalo nie s jojoefektom.Ale ked citam ako sa Vam dari,aku mate super vahu,ze chudnete viac ako 1kg tyzdenne tak si o sebe myslim,ze som neschopna.
Inak rozmyslala som,ze by som mala fakt tu kavu s mliekom vylucit,max.si dat kazdy druhy den kavu bez mlieka,bez cukru a neviem ci nemam zmensit porcie,napr.ked som si robila zeleninove rizoto,tak som hotove rizoto mala 250g to je asi velmi vela nie?
A co hovorite na to,ked si napr.raz za 14dni date po obede dobry kusok cokoladoveho kolaca alebo nejaky iny sladky sacharid.Vraj to ma ten efekt,ze sa tym este viac nastartuje metabolizmu.
Maoam : ja nechcem skusat ziadne diety,ani Dukanovu,90dnovu,proste sa chcem stravovat tak,aby som nemala problem stravovat sa tak cely zivot.
Moze to byt teda tym,ze som nezhodila za prvy tyzden viac ako 1kg,ze tak vela cvicim a naberam svalovu hmotu?Ale aj ked clovek nabera svalovu hmotu musi ist vaha dole.Dnes som necvicila,len 15min.rozcvicka a 15min.brucho,takze dnes taky relax.Ale ja mam z toho vycitky.Ako si mozem dovolit necvicit ked ja potrebujem schudnut.
Preto som taka posadnuta chudnutim,lebo moj vyzor je podstatou,ze nie som spokojna,stastna a nemam sebavedomie.
lebo som to napisal :D...ale nie..ked behas...a uz nevladzes...tak prejdi na pomalu chodzu...a ked skoncis uplne tak sa ponatahuj...taky jemny strecing...a tiez aj pred behom ;)
bing preco nemozem zostat stat? :D
ozaj len tak...ze ked behavate...tak si nerobte take pauzy...ze zostanete stat :)...ale to asi viete...
heatherka - no zaciatky vacsinou byvaju vselijake, ale ked uz si predtym bola taka sikulka, zachvilu sa do toho dostanes :) mozno to bude aj tym sprintom..ked si oddychnes zase to bude ok. navyse polhodina je super na zaciatok! ja som mala kedysi svalovicu snad na celych nohach ked som zacinala s behom :D teraz uz nastastie nie, ale stale citim, ze ich mam unavene :) a ked to prezeniem tak namiesto svalovice som hladna jak vlk, tak neviem co je lepsie :DD
xdanielax no ja som bola profesionalna tanecnica, kondicku som mala, aktivne som sportovala, korculovala,bicyklovala ale potom prisla choroba a ja som musela so vsetkym prestat. teraz mam sice problem s klbami ale zatial su kolena fajn.
pribrala som a teraz mozem asi zacat od znova, co sa kondicky tyka.
neviem, kde sa stala chyba pri behu pol hodiny, ze som dnes KO. asi to, ze to bolo okolo rieky, zacali ma nahanat ovady a ja som potom sprintovala dooost dlho a ohanala sa :D dala som potom strecing ale nepomohlo. no a behavat chcem kazdy druhy den, alebo striedat s korculami ale citim, ze teraz potrebujem viac pohybu ale ked to nejde....svalovka moja :D
Lucka, este mi napada: mas sporttester? pri akej tepovej frekvencii behas a cvicis?
baby ja uz idem od pc, tak este raz pekny vecer a hlavu hore, vsetky kila porazime :)
Tak sa idem teda zmerat :)