Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Zaujimave, ake rozdielne su chute. Ja doobedu vobec nic sladke, teda okrem kavy s cukrom, doobedu mam chut na veci ako celozrnne pecivo, syr, tvaroh, sunka, vajicka, proste vsetko bielkovinove. Chut na sladke ma chyti iba poobede a vecer.
skusala som to uz aj prehodit, ze sladke ranajky, ovocie doobedu na desiatu a pod...ale vobec som sa s tym necitila dobre a najmä ma chut na sladke poobede a vecer chytila rovnako, takze nakoniec bolo toho sladkeho dvojnasobok a bola som vkuse hladna.

carey

Maoam - ja uspesne odolavam maminmu zakusku, sestra si dava kazdy den a predomnou ale mna to ani nejako nelaka, mozno iba ta vona, ta je najhorsia :) ale moja sestra si to moze dovolit, ona je chudunka ale nohy ma tiez sirsie, to mame v rodine. Dnes som aj otcovi balila do roboty a nedala som si, tak som na seba hrda hihi.
Ja zvyknem ovocie na tu desiatu a potom uz nemam moc chut, dufam ze to vydrzi, lebo ked som v strese tak mi je vsetko jedno

Maoam

Carey: tu coko mam :-)) kupila som zasobu, len nechcem si ju nasilu davat, pridu dni kedy sa zide :-)) ja si odvykavam od toho jest kazdy den daco sladke, ovocie mi v tom zatial pomaha

Maoam

u mna je to cele fazove, takze viem, ze zasa pridu dni, kedy budem mat velky hlad takze sa tesim dnom ako je dnesok...:-)

par dni pred kramami jem hlava nehlava vsetko a najmä sladke a vela, takze je len dobre, ze mam pauzu

ja jem najviac, ked som doma a mam klud, to je nebezpecne, ak mam volny vikend tak katastrofa, ladujem vsetko a nehybem sa skoro vobec, to som teraz zacala riadne menit, teda aspon ze vypadnem von a potom aspon 30min stacionarny a tak...

a ja som sa divila, co tie kila nejdu dole ale nahor...ja truba

no a sme doma

carey

Maoam - no tak isto je to lepsie, ale zasa kebyze si das horku cokoladu 70-80% tak je asi ta lepsia, ale fakt neviem, teraz dako nemam chute na sladke co je fakt divne pocas kramov som vzdy toho tolko pojedla, enviem co sa so mnou deje :))

carey

xdanielax - prave papam dala som si k tomu aj cottage a je to dost syte :)
No ja si vzdy hovorim ze dobre tak teraz si zaposilnujem a potom ale ze nabuduce a robim aerobku, ale zacnem asi doma s drepmi a s tymi posilnovackami

Maoam

Carey, ja som netusila, fakt som si az neuvedomovala, ako zeriem + par mesiacov sladke extremne kvoli stresu...mne to fakt nedoslo. Vidim to TERAZ, ked jem ovela viac s rozumom, inak zacala som sladke nahradzat ovocim...a funguje to.
Mna chytaju strasne chute najmä poobede a vecer, viem, ze ovocie NIE je idealne o tomto case, ale myslim ze vzdy lepsie ked si dam to, ako keby som mala zlupnut tabulku Milky.

carey

Maoam - som rada aj za teba ze si sa zacalo zdravsie stravovoat a hlavne pravidelne :) o mesiac to uz mze byt u teba rutina. Ja sa zatial 3 tyzdne takto stravujem pekne bez vaznych prehreskov a ide to teda nemam uz take chute ako kedysi

xdanielax

carey - kasli na borcov v posilke ;-) ja som si tiez kedysi myslela aky to bude trapas, tiez som sa tam neodvazila ist dost dlho ale teraz viem ze to bola hlupost. Aj tak si tam kazdy cvici svoje. A ked uz si kedysi chodila, tak sa asi aj vyznas nie? Tam kde som dnes bola bola dnes jedna fakt velka baba, ale vazne ze velka, jasne ze je to neobvykle ale hovorim si, ze super ze ma odhodlanie tam ist a robit nieco so sebou. Okrem toho cviky na brucho sa daju robit aj doma keby nieco, ja teda vacsinu robim na zinenke (ake cudne slovo, ked je napisane :D )ale doma by sa mne asi nechcelo - to len ked som sa ucila brusaky -jak som vcera pisala:D :))