Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Lillla

ale vazne bol dnes zraci den :D aj kamoska mi pisala ze ja som toho tolko pojedlaa.. :D
nebehala si este? vazne chod behat:) premoz sa, na zaciatku to bude strasne tazke,ale ked budes chodit pravidelne, budes uz vladat aj vsetko a nebudes chciet vynechat ani jeden den:)
Ja som tak velmi zacala behavat minuly rok asi 3 tyzdne kazdy den som sa snazila ist a potom tento rok asi od konca maja do jula kazdy den tiez a potom boli dovolenky a tak to som nebehala a zacala som zas teraz tento tyzden, tiez uz nezabehnem tak vela ako v juni, ale pomaly to pojde urcite :)

Maoam

no dnes bol doslova zraci den :-DD

ale neva, ide sa dalej, ziadne vycitky nehrozia

ja som nikdy nebehala este, ale mam dobru znamu ktora behava uz roky, ona je tak chuducka, na nej nie je nic, ani gram tuku, ale ona behava aj maratony a tak, pre nu je to vasen.. super ze rada behavas, verim ze tym sa chudne najrychlejsie a z celeho tela, ako dlho uz behavas?

Lillla

Maoam: tak to sme mali taky jediaci den obidve :D a nemam taky dobry metabolizmus praveze, ked zjem tak viac ako dnes, tak automaticky priberem, to bolo tym ze som behavala to pol kila na den :D cize az tak super na tom nie som :D

Maoam

caute baby,

ja som dnes toho pojedla hlava nehlava, dva velke kusy babovky, polku cokolady, pecivo, tvaroh, zelenina, syr, sunka, cucoriedky a teple jedlo bolo hovädzie dusene, pikantna paradajkova omacka s kukuricou, fazulou, k tomu zemiaky

je mi to jedno, proste dnes bol hladny den takze ide sa dalej

Lucka: hej, 1.9. stojim na vahe :-DDD, dufam, ze tam bude aspon 59kg, inak budem depkovat

skoda, ze nechudnem tak rychlo ako Lilla, co den, to polkila, to by bolo!!! ale to bude asi tym, ze je velmi mladucka asi ma ovela rychlejsi metabolizmus alebo este rastie

Lillla

Ahojte:) tak dnes som toho na tej opekacke zjedla dost ze moc :D:D ziadne spekacky,ale tak sladke a tak no :D:D cize zajtra na tej vahe bude aj viac jak 57 mozno :D je pravda, islo mi to moc rychlo :D dnes som ani nesportovala, lebo ma boli koleno strasne... ://

xdanielax

caute, ja som konecne doma, a je mi teplo lebo som prave vypila teplu kavu - co hodnotim ako nemuudre :))
co sa tyka vecere: sojove maso na cibulke s vajickom /nech to ma nejaku chut/, kusok chleba celozrnn., a zelenina /paprika, mrkva/. a mala som dnes zmrzku ! ach.. ani dobra nebola moc :D

heatherka - no ja chodim v tychto horucavach behat dovnutra, co ma sice netesi, ale tak lepsie nez vynechat. Inak chodim k dunaju, tam ma okrem pavukov ziadne ine zivocichy doteraz neohrozovali - ak neratam par opalujucich sa nahacov :D

carey - tak drzim palce nech zistia co najviac konkretnosti. je to nanic byt v strehu, ze kedykolvek zjes nieco neoverene napr v restike sa moze nieco stat.. :/ aj musis brat lieky, ci to sa este len uvidi?

carey

xdanielax - no hej zistili mi ze mam skrizenu alergiu to znamena ze na stromy breza, lieska, trava - a s brezou suvisia aj urcite potraviny, ovocie, zelenina, ale presne ze co to sa nezistilo, iba ze kukurica, takze sa teraz doma samotestujem..ale nastastie rostoce mi nezistili, ani huby ale otyzden dalsie testy takze uvidim este ze co

Heatherka

baby ako zvladate tie horucavy ? ja som sa dala do plaviek a cistim bazen v ktorom voda nebola nepamatam. je to makacka, mozno nieco spalim :D

ja som mala prave obed, zapekanu hokaido tekvicu s plnkou, tak som napapana.

a baby kde chodite behat ? my tu mame hornad ale je to o drzku stale ma nejaka haved nahana, ked nie ovady tak komare :/

xdanielax

Lucka, ved to nevadi :) ja sa tiez dohodnem /mozno/ aj ked to mam tak 10minut. Ved o to vobec nejde, ked bude chciet tak pojde, jedno ako daleko