Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

heh no vidim ze u kazdeho to je inak :) neviem co by ti pomohlo, mozno ten sport len zasa aby si vladala, lebo clovek po celom dni nie vzdy vladze este nieco robit

carey

Maoam - ja chodim niekedy aj vecer cvicit, ale som si vsimla ze rano zvladnem viac, tak sa snazim chodit doobeda. A mozno by ti pomohlo kebyze pustis daky zaujimavy film

Maoam

rozmyslala som uz aj nad tym, ci neprelozit sport len na vecer, to budem aspon unavena a padnem do postele, budem neschopna otvorit cokoladu :-DDD

Maoam

u mna su nebezpecne najmä vecery, vtedy je to zle, tak sa snazim najst si nejaky program a nejako samu seba zabavit, ale najviac mi chuti proste vzdy vecer a vtedy sa zvyknem niecim dorazit, cim pokazim cely uspesny den

Heatherka

ahojte babyy. som tu nebola dva dni, lebo som bola mimo bez netu a mala som co robit aby som si precitala vase prispevky :)
ja som vcera asi pototo vsetko co som mohlaaa. ranajky krasne, ale potom nic moc a vecer pri farme som zjedla margot. si vravim, ze co, sak raz za cas, ale celu ??? radsej vobec nezacat jest sladke, lebo potom je tazke prestat....

ale tvarim sa dnes, ze sa nic nedeje :D sme tu take viacere, ale netreba sa vzdavat :) aj cukry raz za cas treba :)

nejdem ani na vahu dnes, ani si nemepriam miery, to si pomeriam tak v sobotu az. aj ked asi za tyzden nemozem ocakavat nejake cisla.ale bolo to neobjektivne, lebo ked som sa odvazila a omeriala po prcy krat tak som bola naliata vodou, lebo to bol den, kedy som dostala svoje dni :D

drzte sa vsetky a dufam, ze vsetko ide tak ako ma a spolu to nejak zvladneme :)

carey

Maoam - no to moje sa neda vyliecit, ja to mam od malicka, lenze teraz mam skrizenu alergiu co ma suvis aj s potravinami, tak si musim davat pozor co jem a kukat na etikety... aj kvoli tej kozmetike a tak.
Inak mozno aj ja mam nieco s tymi crevami, sak o tyzden idem na dalsie testy

Maoam

Carey: alergie sa daju dobre liecit, neboj, nemusis byt v soku, kym nemas nic ine alebo nic ine zavaznejsie, tak je to OK...dnes je alergicky uz asi kazdy, ja som na pele trav a stromov, plesne, niektore potraviny, kozmetiku, ja sa tym vobec nezaoberam. Viem len, ze mi pomohlo uzivanie lactobacilov na creva dlhodobo, lebo alergie velmi suvisia s crevnym traktom.
Ja ranajky: dve kavy s mliekom a inak uz len voda, mam nafuknute brucho, nevtlacim do seba nic, absolutne mi nechuti v tejto teplote