Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ahojte baby, ja som dnes bola na vysetrenie alergii a chcela som ist potom cvicit, ale nesla som, lebo sa nemozem sprchovat do vecera kvoli tomu. Som dost v soku lebo som zistila ze nie som vobec zdrava a som alergicka este aj na stromy a na urcite jedlo a na rozne ine veci... :((((
Zatial som jedla: 60g celoz.chlebik, natierkove maslo, sunka, syr, padadajky D - 2 nektarinky, O: zapecene kura s cestovinou.
Tu fotku tej baby co ste sem vcera dali, ma pekne vypracovane telo, to je celozivotna makacka toto :) ale seba si neviem predstavit ze by som tak vyzerala. Pri mojej konstrukcii tela to asi nikdy nebude realne.
xdanielax, Lucka - dufam ze vam vidi stretka :)
Ja som si pred 2 tyzdnami kupila super 3/4 biele nohavice v Camai tak sa tesim ze mi nieco sadlo... ja pri rifliach mam problem so stehnami a bokmi, preto musim nosit 40resp. L . Dufam ze coskoro si budem moct obliet aj c.38.
Co mate dnes na jedenie ?
caute baby,
Lucka: toho 1.9. sa vazim a meriam s tebou,rozhodla som sa v noci :-D.
xdanielax...nie len box... :))....a super super...si ma este viac motivovala ked pojdem behat....vidiet ze sa snazis...takychto ludi mam rad :))
a hej hej...po behu to tak byva...ze si potom strasne hladnaaa...ale to si kludne daj :))
dobru noc kocky :))
xdanielax : no niekedy musia byt zeny iniciativnejsie :-) a urcite mu napis.Pekne sny,dobru noc.
Lucka - ty sa ozves a aj ja sa ozvem, tak som to myslela a uvidime co sa stane .-) Ale chapem to, ze si si pred tym dala nejaky ciel, tak este vydrzim ale uz som teraz zvedava ako to dopadne s vasim stretnutim :)
ja ani neviem co by som mu mala napisat - asi to moc riesim , ale ak ma nahodou zajra osvieti a napadne mi nieco vhodne, tak to spravim teda! si ma nahovorila :-)
a teraz uz idem spat, rano vstavanie..tak dobru noc prajem :)
xdanielax : ako to myslis?Ale ja nie som este taka sexi ako Ty,to musim mat pod 65kg :-)
Lucka - cozeee?? tak pod do toho so mnou! co povies? :-))
xdanielax : Neodmietne,mysli pozitivne!A moj je uz doma :-)
a kedy ma pristten tvoj? prepac ak som sa ta uz pytala- viem ze som chcela, ale nepamatam ci som sa k tomu aj realne dostala :)) a neboj, ked ste stale v kontakte mas velku nadej. potom ked sa to bude blizit budem drzat palce ;-)
a s tym "mojim", no skusim teda nieco vymysliet, len ked ja uz neviem co..ale asi az zajtra.. ale ked odmietne! to nechcem :(
Ja neviem ma v sebe nieco,preco ho chcem viac spoznat.