Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lilla: takze ides predsa len nizsie, ako 55 :-)
xdanielax : dnes som necvicila tak som sa nechcela prejst.Ja som dnes vypila 3,5l vody a jednu kavu,ale asi si idem este jednu kavu urobit.
inak ten Michal z farmy - ak to niekto kukate je dost fesak :))
ja som vypila dnes urcite aspon 3 - 3,5 litra, vkuse som daco pila, to sa nedalo inak prezit
Lucka, podla mna si toho dnes vela nepojedla..vecera nic?
Heatherka - posledny tyzden sa mi zda, ze pribudlo trochu komarov, ale zatial ziadna tragedia. Takze som spokojna, dufam ze to tak aj zostane :-) aj ked najblizsie pojdem von behat asi az po tejto vlne horucav. Skoro rano nemam kedy, lebo vstavam do prace a vecer o osmej sa mi uz zase nechce ist behat, kedze mi to trva vzdy viac nez hodinu.
a kolko ste toho dnes vypili? ja som bola vkuse smadna, aj teraz pijem caj s ladom :))
No uvidime, ale tak ja by som bola spokojna aj s 53 alebo 54,tak uvidime no :D ale to by som nemala jest to co jem :D
Ja budem stastna a kupim si nieco na seba ked budema vazit 65kg :-) a potom budem uplne najstastnejsia ked budem mat 62kg.
Lilla : ved Ty mas svoju vysnivanu vahu 1.9 urcite :-)
Maoam, presne, treba tu vahu oslavit, tak ze si kupime nieco pekne na seba:)
a Lucka, nie si vobec obezna, tak prestan take veci pisat
a Maoam, to s tymi 55kg, to by bolo ... nerealne :D
proste clovek to naberie ani nevie ako, v pohode 3 kila za mesiac a zhadzuje to potom polroka...nenormalne fakt.
No ja mam do 55 este 4,5kg takze ....Lilla uz iba 1,5kg, to je velky rozdiel :-).
Boze, co tak sa rano zobudit, postavim sa na vahu a tam 55kg. To by bolo...