Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax : ale my nebyvame blizko pri sebe,ale zhruba hodinu a pol autom,takze len tak ho zavolat na kavu vecer,to sa musime dohodnut dopredu.
Lucka, no pokial mas z toho vcerajska pozitivny pocit tak by si mozno mohla skusit nieco take nenutene navrhnut :)ci by sa vecer nesiel vyvetrat niekam na kofolu alebo kavu alebo nieco. zase nema zmysel cakat donekonecna, a ked bude odmietnutie clovek aspon vie na com je. to som si aj ja povedala teraz - posledny krat to spravim a uvidim :) tak myslim, ze skus aj ty ;-) ja viem ze sa to lahko hovori - ale uz nemame 15. ja v podstate s tym ani nemam problem, skor mam problem s tym, aby sa dotycny potom "nezlakol" ze som moc iniciativna :)) ale ty ides len prvy pokus takze to s tou prehnanou iniciativou sa na teba nevztahuje :)
xdanielax : no ja mam rada taketo jedla odkedy sa stravujem delenou stravou.Dala by som si zemiaky s brokolicou,ale potom by som si ich nemohla zapiect s bielkovinami.Mne to takto chuti :-)
My sme si pisali vcera,ale len chvilku.Tak neviem ci mam navrhnut stretnutie alebo pockat kym ho navrhne on.
body-fitness - smola, ze my ti neverime.
Lucka, ahoj :) zatial nie, ani neviem co by som tam napisala..nejak sa mi nedari mysliet pozitivne v tomto smere..ani nemam velmi cas hlavne tento tyzden :D a pisat iba tak ze "co nove" sa mi zda zbytocne..
Ako vidim mas pekny light obedik, nie ako ja! :)) mas moj obdiv ze potom vydrzis a nie si hladna, kedze tam nemas ziadne zemiaky ani nic. Raz som tusim tyzden alebo trochu viac drzala taku nizkosacharidovu dietu /resp. ten tyzden som sacharidy vylucila skoro uplne - ani ovocie ani nic, jedine sacharidy boli snad len zo zeleniny ../ale to bola hroza :D
Zdravim ludia. Ak chcete predavam rozne spalovace tukov za skvele ceny !! su zarucene spolahlive a dokazu Vam pomoct aj bez namahaveho cvicenia. Moja stranka:
Maoam : tesim sa,ze sa vazis so mnou 1.9 som zvedava na vahu a miery.Ja mam dnes na obed zapekanu brokolicu s bielym jogurtom,bielkom a trosku nastruhaneho tvrdeho syra.
Lilla : ved Ty mas kazdy den menej a menej kg.Kolko chces vazit?Ved to mas takou rychlostou do 1.9 - 55kg.Super,sikovna nejako rychlo Ti to ide.
xdanielax : tak ako,napisala si?
carey : jeden den volna je v pohode,oddychnes si,telu regeneracia len pomoze.
xdanielax: veru, mas pravdu :-D dnes som si kupila gumove cukriky, mam ich hrozne rada tak co, kaslem na to
lilla: tak tvoje prispevky uz radsej citat nebudem, lebo ma to depta, ze vazis kazdym dnom menej a menej :-DDDD ale nie, uz vazne, tiez si zelam, ze sa postavim na vahu a bude tam uz len dakych 58 a potom stale menej a menej proste ma to depta
Ahojte :) ja sportujem len vecer okolo 7-8:) a vonku cize beham alebo korcule, vtedy je super vzduch.
Dnes rano som vazila 56,5kg :))
Na ranajky som mala celozrnnu zemlu, desiata: jahodova satocka a obed vajickova tlacenka so syrovou roladou a chlebikom, takze uz som poriadne najedena :D ideme dnes s kamaratmi opekat, ale to budem len zemle celozrnne, lebo ked si dam spekacku, mne je potom z toho strasne zle.. taak ja idem a pekny den prajem :)
carey - aj ty mas alergiu? a vies aj konkretne na co? mne zistili na nejake pele, roztoce, huby ... aj teraz je nieco vo vzduchu tak celorocne jem lieky. ani darovat krv kvoli tomu nemozem :( ale skusim v zime, ked zacne mrznut, snad sa nic nestane ked tyzden vynecham ale teraz musim davat liek 2x denne lebo hned mam oci napuchnute. Plus som alergicka na nejake jedlo, len neviem na co, ale uz som mala 2x taku reakciu ze smer pohotovost okamzite.. :/ to je najhorsie. a potom som vraj aj na vcely a osy :D ale to sa mi zatial nepotvrdilo ale mam tu injekciu, aj ked si neviem predstavit ze by som si to sama vrazila do nohy keby nieco :DD
inak prave obedujem cottage studeny, zemlu, papriku a este mam aj nejaku mozzarelu trochu.. sa mi nechce nic teple v tomto pocasi, ale ako je vidiet, viem si to nahradit :DD
a ja mam dnes volno, co sa tyka cvicenia.
bingham - ty si z tych co maju kazdy den trening ineho bojoveho umenia? :D
maoam - gratulujem k odhodlaniu. a nemysli stale na to! potom budes v strese :))