Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Hups nejak mi to poslalo aj 2.krat...
Lucka a dnesna vaha ta prekvapila? alebo si cakala, ze tolko budes vazit?
A nikto medzi nami nie je prasa, tak si to stale nehovor:) bude z teba sexi ziena:D :)) uvidis:) lebo ty to strasne chces a aj to dosiahnes!:)
Maoam, ja fakt nechapem :D sak vecer ked som prisla som mala 57,8, ale nechcela som to sem pisat :D:D ze napisem az kolko budem vazit rano...
asi to bude fakt vo vas :D odkedy som tu tak sa mi zacalo darit :D
Maoam : no ja to s Lilla tiez nechapem,ved ona chudne za tyzden 2kg :-)
Ja si pri Vas vazne pripadam ako take prasa :-(
carey : Ahoj.To ma mrzi s tymi alergiami,ja mam alergiu na roztoce,travy,repku olejnu :-)
Ja som dnes tiez ranajkovala ovsene vlocky s mliekom.Teraz pijem kavu,vobec neviem co na obed.Poobede sa uz tesim na cvicenie :-) Dnes som sa rano odvazila, ale pockam do 1.9,uvidim aka bude vtedy vaha,a potom Vam to napisem.
Drzim Vam kocky palce,nech Vam to chudnutie ide podla predstav.
Lilla : super ked nemas problem s tym,ze zjes hocico a v podstate sa Ti vaha nemeni :-) no pekne kocka,len tak dalej.
Maoam, ja fakt nechapem :D sak vecer ked som prisla som mala 57,8, ale nechcela som to sem pisat :D:D ze napisem az kolko budem vazit rano...
asi to bude fakt vo vas :D odkedy som tu tak sa mi zacalo darit :D
caute baby, ja dnes len kratko: drzte sa, papajte, sportujte
Lilla: ja z teba uz chytam fakt depky :-DD ako to len robis????????????????
Ahotje:)
Ja som si dnes pospala po dlhom case.. :)
Vazim 56,8 co som necakala, lebo som vcera dost "zrala" :D a ani dnes to nevidim na sport:/ strasne ma boli to koleno... :(( a neviem este co budem robit, uvidime, ale kazdopadne si chcem upratat skrinu s oblecenim :D a zatial som mala na ranajky 2 chlebiky s jahodovym dzemom :)
dobre ranko
xdanielax - este k tomu vcerajsiemu prispevku, tak teraz mam tabletky na tie alergie aj mast takze rano tabletka a vecer sa mastim ako sialena :) ako vidim ze pred tyzdnom to bolo o polovicu horsie takze to zabera, ale stale je to vidiet a je to neprijemne :(
K tomu chudnutiu ja sa odvazim zajtra, nech viem asi ako na tom som...vcera som toho moc nezjedla, nejako mi nechutilo, na olovrant som mala grep a potom acidko a spenatovu polievku, neviem ci to je vhodne, ale ani ma to dako netrapi.
Dnes chcem ist cvicit este neviem ze naco, ale hodinku dam. Z tych horucav mi uz niekedy preskakuje :)
Lilla - teda, tebe je hej takto pekne chudnut :) len tak dalej
Lucka, Maoam - 1.9. tam bude to cislo na ktore cakate, aspon dufam kvoli vam, ked to tak velmi chcete.
Maoam - vidim ze papkas hlava nehlava a nerobis si z toho velku hlavicku, to je super, naco sa deptat, sak mame opat novy den a dnes mozes vsetko zmenit :) drzim ti palceky, fakt si skoro ako ja v tomto :))
Aky mate dnes jedalnicek? Ja mam chut na tofu dneska, ale musim kupit. Zatial R - ovsaky, mliecko, jablko a dalej vobec netusim.
Nejako tu nevidim Juchu, tak snad sa tiez ozve :)
Lebo si nepridem stihla a chcem mat o nejake to kilo menej:) ja som bola velmi dlho chuda ked som bola mala aj tak a potom som sa nejak vyzrala, doslova v porovnani s tym ako som vyzerala predtym a uz je to tazsie zhodit..
Lilla : chudnes velmi rychlo,tak to len preto,aby si sa nezastavila pri vahe 45kg,ani nebudes vediet ako.Preco si sa vlastne rozhodla chudnut?