Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Heatherka

ahojte kocky ? co papate v tom teple ? ja som si spravila zeleninovy salat s kuracim maskom, ale maso som nechala, v tom teple mi vobec nic nejde:( spomalim si metabolizmus a vaha pojde hore. uuuuzas. pozeram, ze p prvy krat som sem pridala prispevok v nedelu, tak vazit a merat sa budem v nedelu tiez :) snad slo dole, aspon pol kila :) teda do nedele este daleko, nehovorim hop, kym nepreskocim :)

Luckatucka

merynka13 : ale ved ja som tie prsia nepisala akoze z nich neschudnem,len neviem kolko tak som tam nechala rovnake miery.No zatial mam prsia 102cm :-)
Kolko mas rokov,aku vysku a vahu?Kolko sa Ti podarilo za 3 tyzdne zhodit?

Juchu

Lucka, no veruze som neschudla... Dost som to minuly tyzden zanedbala a uz to na mne vidno... Ale preco nie :) Rada sa s vami odvazim, ale schudnut som neschudla.. No do 1.9. sa mi hadam podari zhodit aspon gram :D

S parfemom nemam skusenosti - ja pouzivam take tie lacne avoňácke :D

Obed mam taky slaby - iba kapustu s kelom a 2 vajcia na tvrdo...

Luckatucka

Juchu : jej,ahoj,som rada,ze si napisala.Super s tym sportom,rovnako aj ja som na seba nastvana ked kvoli povinnostiam nestiham cvicit :-( Nemas nejaky tip na obed?Neviem co si mam uvarit.Odvazis sa s nami 1.9?Urcite si schudla.

Juchu

ahojte kočky :) som teraz v praci a mam dnes fakt vela roboty, tak som len tak nachvilku vas prisla podporit :)
ja sa stavam asi zavisla na cvicenie, taka som z toho stastna (konecne som sa rozhybala) - vcera som cvicila 40 min rano na stepperi a vecer 40 min na bicykli... A dnes po robote sa uz tesim, idem sa trosku potocit na rotane :D

Luckatucka

Lilla : to neprezradim o dnesnej vahe,uvidime 1.9,len viem,ze sa mi to oplati tie hodiny cvicenia,zdrava strava a ked som si obliekla rifle,ktore som dlhsie nemala na sebe,tak su mi volne na zadku,v pase,na stehnach :-) tak som rada,lebo to je dokaz,ze chudnem.Aj ked nemam pod 60kg ako Vy,co ma trosku mrzi.