Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

vsimla som si, ze tebe sa najviac pacia take tie vysportovany typy, fitnesaci :-DDD tak to moze byt uz väcsi problem...nastastie ja som mala takeho len raz a to mi bohate stacilo, :-DDD sportovec...on riesil totizto aj svoju vizaz hrozne a na zeny mal tiez prisne poziadavky, to mi fakt tak liezlo na nervy, ze som bola stastna ked sme sa rozisli...po nom prisiel taky, ktoremu bolo uplne jedno ci vazim 55 alebo 60, ten chcel peknu babu s krivkami a o viac sa nestaral :-D, ale tito fitnesaci, hm tak to je potom narocne vypracovat sa na taku babu, aby si zodpovedala ich poziadavkam, nechces skresat zo svojich snov?? nepacia sa ti aj ine typy muzov, len taketo?

Luckatucka

Ano neriesia 2kg naviac,to mas pravdu ale tiez nechcu mat vedla seba zenu s 10kg nadvahy.A hlavne typy ake sa pacia mne,tak tym sa urcite tucne zeny nepacia.

Maoam

hm, myslim ze ti normalni alebo rozumni, ako si to pekne nazvala chcu tiez peknu, stihlu alebo normalne stavanu zenu ale beru to ovela lezernejsie, nebaziruju na tom aby mala v pase 65cm, proste hore dole par kil neriesia...vyzor je pre muzov dolezity, to je pravda, ale pre tych rozumnych je dolezita aj osobnost a povaha zeny...urcite ano, ale fakt to neberu tak extremne, ked ma o tri kg viac, je im to uplne jedno :-) a takeho si hladaj

Luckatucka

Maoam : vzdy som si myslela, ze normalnym, rozumnym muzom zalezi na tom aka je zena osobnost a nemusi byt stihla.Ale nie je to tak,aj zrely,rozumny muzi chcu mat pri sebe peknu partnerku s krasnym telom,max.2kg-3kg nadvahy.

Maoam

pozriet sa pozru, ale nie tak velmi a nie taky pocet muzov :-), su aj taki, ktori maju radi plnsie, ale ti su v mensine, o tom to je...

ale nezabudaj ze strasne vela robi to, co si zena o sebe mysli, ako chodi, ake ma drzanie tela...toto nepodcenuj, a este cim uvolnenejsia budes alebo cim viac sa budes usmievat, tym pritazlivejsia budes :-) muzi reaguju velmi citlivo na usmev a uvolnenu tvar, to sa po tebe budu obzerat muzi rozneho veku, lebo usmievavi ludia vzdy posobia velmi pritazlivo...

proste osobnost, charizma, usmev, to vsetko je velmi dolezite, ale je to taky komplex viacerych veci...pozri v teme o chudnuti je kopa bab, ktore vazia na tu istu vysku co ty ovela viac, 74,78 a tak...ty si uz na velmi dobrej ceste, podla mna, ked budes mat tych 62, zacne vsetko vyzerat inak a to uz budes mat normalnu peknu postavu, okolo 60 zacnes byt stihla, to fakt nie je daleko, je to nejakych 5-6 kil...jedna konfekcna velkost

LLuckatucka

Maoam : mne napriklad ta stihla kamoska s blond vlasmi vzdy hovori,ze naco chudnem ved nie som obezna,som pekna.Ale to nejde o to,ze nie som obezna,aj tak sa na mna ziadny muz nepozrie lebo mam nadvahu a som tucna.Muzi maju ako si to povedala radi pekne vyformovane zeny,stihly pas,pekne prsia,pevny zadok a ked je na zene vidiet,ze na sebe maka,sportuje.A ja tak nevyzeram,preto sa ani necudujem,ze ziadny muz sa na mna ani nepozrie.

Luckatucka

Maoam : ved to je presne o tom,zena moze mat krasnu tvar,vlasy,byt mila,mat krasny usmev ale ak ma nadvahu tak si ju nikto nevsimne.Ak by mala o 10kg menej je kocka a muzi by si ju urcite vsimli.

Maoam

podla mna je to pudove, ono tam rozhoduju sekundy, ci sa zapacis alebo nie...to je podvedoma reakcia a proste sa reaguje na pomer tych kriviek, na tvar tvare, na veci ako dlhe vlasy, alebo farba vlasov a tak...to su sekundy...

je pravda, ze zena vyzera lepsie, ked je stihlejsia, ja ked si pozriem svoje fotky z roznych obdobi a tym padom roznych postav...tak je to uplne ocividne, ze najlepsie som vyzerala ked som mala 55-56kg, ked som sa vtedy nahodila, namalovala, tak super...teraz je to OK no a ked som mala viac, tak to bolo take priemerne...no a ked som mala nadvahu, bolo to hrozne

Luckatucka

Maoam : no ja uz pochybujem,ze 60kg bude stacit an to,aby sa za mnou nejak muz otocil.Dnes vecer idem hrat tenis, a potom si dam este hodinu cvicenia.

Maoam

ja som mala uz niekolko vztahov a ked to spriemerujem tak mi vychadza, ze muzom sa pacia stihle zeny s krivkami, nie chude, nie plne, nie tucne, ale proste pekne stihle, ale nech ma kozy aj pekny zadok :-) a vzdy sa paci, ked ma zena pevne telo, teda ked sa venuje aspon trocha nejakemu sportu...a letia na pekne tvare, take ze vyzeras mladsie na svoj vek a tak...tolko moja skusenost

takze Lucka, na taku vysku ako mas ty okolo tych 60kg, na tu moju vysku okolo tych 55-56, take sa pacia