Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Ja som nikdy nepatrila ani na ZS,SS a ani na VS ku kockam,ktore boli tzv.modelky v triede.A to ma vzdy stvalo,oni boli krasne,stihle,upravene vlasy,namalovane.Aj ja sa malujem,vzdy som upravena ale inak vyzera zena,ktora ma 55kg a inak zena,ktora ma 65kg.Ta tucna sa moze namalovat,obliect,mat super uces ale aj tak si ju ziadny muz nevsimne,pretoze je tucna.Vsetci muzi sa pozru na tu stihlu,aj keby az taka pekna ako ta tucna nebola.
Maoam : ja som nemyslela na Teba,ze Ti klamal, ze si sexi ked si bola tucna.Ale vseobecne som to myslela,ze ked je zena tucna a muz jej vravi,ze je sexi,neviem ci to mysli uprimne.Hm,no aj ja si myslim,ze muz chce vedla seba peknu,stihlu zenu nie 50kg ale zase ani 65kg :-( no mam teda co robit,aby som mala pod 60kg a mozno sa na mna potom niekto pozrie.
tak ja som tucna nebola, ked ma spoznal, troska plnsia ano, ale tucna rozhodne nie...vsak som mala o 4kg viac ako teraz, no ale teraz ked som ich schudla tak povedal ze to uz bolo hranicne vtedy :-DDDD ale fakt inak je v tomto dost lezerny co je vyborne, moj ex bol hrozny, stale riesil tieto veci a nechapem preco so mnou vobec chodil, lebo predo mnou mal len vysoke zeny a okolo 50kilove takze...hm...asi chcel raz vyskusat malu a s krivkami inak si to neviem vysvetlit :-DDD
kazdopadne je to tak, ze teraz, ked som stihlejsia a vtedy, ked som mala tych 55 obzvlast, tak to daval velky pozor na mna...lebo to aj kamarati ovela viac komplimentov davali a tak
je to tak, muzom sa pacia pekne, sexy a stihle zeny - drvivej väcsine a je to pravda, ale uz nikdy nechcem takeho, co ma bude buzerovat ked nebudem mat 51kg. to je o nicom taky chlap
Maoam : No tak potom fajn,ked nie je zatazeny na to,aby si mala 50kg.Aj ked zase nie je podla mna super ak je zena tucna a muz jej klame,ze dobre vyzera.Ja si myslim,ze to hovori preto,lebo vie,ze sa na nu nijaky iny muz nepozrie a tym padom neziarli a ma ju pre seba,lebo nikto iny ju nechce.
ach, ten to vobec neriesi :-DD, on povie ze som kus sexy zeny a jemu som sa pacila aj ked som mala 63kg, vtedy ma spoznal, takze v pohode uplne, jemu sa pacia rozne typy zien, na ulici sa v pohode obzrie za blondynkami aj tmavovlasymi, ale zhruba viem ake sa mu pacia co do postavy, lebo tie maju velmi podobne :-DD ale toto neriesim, je to normalny chlap a viem, ze sa pozera rad aj po inych zenach, to robi kazdy chlap
no tak jemu sa pacia zeny s krivkami, ale skor stihle, ale nie chude
moj ex bol v tomto prisnejsi...on letel vyslovene na stihle zeny a najlepsie k tomu este aj sportovkyna aby bola..ten mi s tym liezol velmi na nervy
Maoam : co Ti vlastne Tvoj priatel hovori na postavu,riesi ze si pribrala alebo si to ani nevsimol,ako vnima on to,ze chces chudnut?
Lucka: dakujem ti, mas pravdu...ano je to len tym, ze si to teraz viac vsimam, doteraz mi to bolo jedno
No poznam dost takych zien, dve ktore maju skoro 50r a to vyzera otrasne, ked v tom veku ma zena 178 cm a 57 kg ak vobec,....cele dni nic neje, iba sportuje, cely den rozprava iba o jedle a ked je firemna oslava, tak uz dva dni vopred vravi co vsetko tam bude a co si ona da a ked pride ta oslava, vsetci jedia a ona stoji a len pozera a nicoho sa ani nedotkne
carey : jasne,ze tak nevyzeras :-) Ale inak niektori muzi,ale aj zeny nemaju odhad vahy.Ked som povedala kamoske,kolko vazim tak mi povedala fuj ved to je obezita :-)
Maoam : pekne,ze Ti dodal taku sebadoveru :-) Len sa netyraj pohladmi na stihle zeny,ktore jedia cestoviny so syrovou omackou,a potom si daju cokoladovu tortu :-) Ja to tak neberiem,ze ona si moze dat sladke,nezdrave jedlo a je stihla.Ja si poviem naco by mi ta torta bola,co by som z nej mala?Rovnako doma mame cokolady,keksiky atd.,mamka s ockom to jedia,ale ja si jednoducho nedam.Nie je to zdrave a je to len o pevnej voli.
Maoam : ale Ty s tym nic neurobis,preco Ta to trapi?Ja poznam kocky,ktore maju anorexiu,tvaria sa pred okolim,ze nie,ze proste na sebe makaju,preto su take stihle.Ale nechcu pomoc,chcu takto zit,chcu aby sa ich kazdy pytal vau si taka stihla,ako to robis.To im dodava pocit,ze su jedinecne.Kazda dospela zena sa musi rozhodnut ako chce chudnut.Mozno to je tym,ze sa teraz sustredis na chudnutie,tak si vsimas stihle zeny.Ak by si sa na to nesustredila videla by si,ze coraz viac a viac su zeny,ktore maju vyraznu nadvahu,dokonca su az obezne.