Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka: mne to doma tiez nikto nikdy nepovedal, ja som na to prisla az v dospelosti, to uz som bola dost stara ked mi to doslo, je to skoda, ale tak radsej neskoro ako nikdy, urcite si pekna aj ty :-)). Kazda baba ma nieco do seba. Uplne kazda jedna. Treba to len zvyraznit, vela robi spravne oblecenie, strihy, farby, spravny make up, spravna farba vlasov, no a samozrejme sebavedomie robi hrozne vela, plus chodza, ako chodis, ci vystreta, ci zhrbena, neista...vsetko robi celkovy obraz a druhi nan iba reaguju...
Ked som vtedy pred davnymi rokmi vazila 69kg (to bola moja maximalna vaha v zivote), mi byv. kolega povedal: ty by si mohla mat jednu z najkrajsich zenskych postav, podla toho ako si stavana, nezer a cvic...:-DDD viem ze ma pravdu, nemam siroky boky, mam svalnate stehna, viem ze kebyze chcem, mozem zo svojho potencialu hrozne vela vytrieskat.
On to videl vtedy, napriek mojej vtedajsej nadvahe. Fakt klobuk dole, ale on sam cvicil...tak sa vedel spravne divat. Toto si vzdy hovorim, ked ma prepadava depka alebo ked potrebujem motivaciu na cvicenie, ze uz iba par kg a ...keby ma videl teraz tak neuveri, ze som to ja.
no baby dakujem, ja si tiez nemslim ze tak vyzeram, sak makam na sebe, jem...a jasne ze za mesiac nebudem stihla, ale som na spravnej ceste :)) ste mi spravili naladu
Maoam - no ta kamoska neviem teda, mne by toto kamoska nikdy nepovedala a tiez mam taku ze je chuducka vypracovana samy sval ked ideme spolu do obchodu tak si moze obliect vsetko a ja mozno najdem 2veci na seba, ale ona ma vzdy povzbudi ze neboj aj to raz bude :))
Nie som zdaleka dokonala, mam aj strie a pod. ale toto vobec neriesim, kazdy ma nieco pekne a ja tiez a to si na sebe velmi cenim, nikto nie je dokonaly. Vsetky baby, ktore poznam ja, ktore su take extra stihle bud excesivne sportuju alebo jedia raz za den alebo alebo alebo, pripadne bulimicka, alebo byvala anorekticka a tak...to su casto len kecy ze zjem vsetko a nepriberiem jasne... pripadne ked idu niekam a najedia sa, tak za tym nasleduju dva dni hladovky ale to ty uz nevidis, ak s nimi nezijes pod jednou strechou. Proste viem, ze to tak väcsinou bezi.
Maoam : obdivujem Tvoje sebavedomie,to ja som si nikdy nepovedala,ze som pekna :-( Toto sa mi na Tebe paci,je to symapticke.
No neviem je vela kociek,ktore zjedia hocico a su stihle.Mam take 4 kamosky,ktore fakt nic pre svoju stihlost nerobia,ani sport,ani zdrava strava.Jedia mastne,sladke,chipsy,hamburgery a su krasne stihle.Tak neviem,ale ja to neriesim ako to tie baby robia,ze su take stihle.Ja sa zaoberam sebou,aby som sa nehanbila za svoju postavu a bola sexi.
carey : to Ta chcel urcite nastvat,lebo zavidi ako vyzeras-Kasli na to,neverim,ze vyzeras na 68kg!!!!!!!!!!Asi mal zly den a chcel ho zneprijemnit aj Tebe.Ano tie kocky su umele,ale maju krasne postavy,pevne,stihle.Myslim si,ze kazdy jeden muz by chcel taku zenu vedla seba.Ved to musi byt uplne super ked ste na kupalisku vyzerate ako tie kocky.Ziadne komplexy,v pohode sa opalujete,idete si zaplavat a neriesite velky zadok,sadlo na bruchu,tucne stehna.Ja preto na kupaliska v lete nechodim,hrozne sa v plavkach hanbim.Uz ked tak chodim na plavaren,zaplavam si hodinku a idem domov.Ale nie aby som lezala,opalovala,plavala a bola cely den na kupalisku.
Lucka, nepochopila si ma, ja len premyslam ako to robia, to je vsetko - lebo mi tam proste mnohe nesedi. Logika nepusti.
Ja viem o sebe, ze som pekna a to mi je uplne jasne, nikdy som nemala nudzu o muzov a ich zaujem, to ja vobec neriesim, to je pre mna jasna tema.
Proste poznam malo zien, ktore povedia pravdu o tom, ako udrziavaju svoju stihlost. Tie, ktore uprimne povedia: davam si velky pozor na to co zjem a pravidelne sportujem - tym verim ale na tych to aj vidno, vsak mam oci, vidim ake maju telo, vidim ze maju vytrenovan svaly a tak dalej, proste to vidis.
Mne chyba viac uprimnosti, to riesim vlastne.
Carey: nic si z toho nerob, mne dnes kamoska povedala, boli sme po obede trocha pozriet do obchodu, ale len na skok a pacila sa mi bluzka, len som si ju pozerala, velkost 36/38, ona na mna hladi a vravi: no ale ty by si si mala vyskusat aspon L, to ti bude male...
Tak to ma dost dorazilo.
mne proste nieco nesedi, ok, viem jestvuju geneticky velmi stihli ludia, ale tych je malo...ked si citam jedalnicky bab co vazia 48-51kg na Anorexii, tak ok, tam je to jasne, ze ako to robia, ze su take chude, bud nejedia vobec nic alebo tolko co normalny clovek na ranajky oni zjedia za den alebo zeru ale potom grcaju. Takze neverim tomu, ze je tolko geneticky chudych bab, nemozne.
Maoam : ale preco sa porovnavas?Mas priatela,pre ktoreho si najsexi zenou,inak by s Tebou nebol.To je prvy dokaz,ze si pekna.A po druhe nemas nadvahu 10kg,aby si mala depresie zo svojej postavy.
ahojte, vcera mi znamy povedal ze vyzeram na 68kg, nechapala som, teraz uvazujem ci fakt vyzeram tak siroko alebo co :(( som mala normalnu v noci depku z toho.
Zajtra budem vediet kolko fakt vazim tak som zvedava.
Dneska som bola hodinu na biku, bolo fajn.
Ja som dnes na obed mala kura so zemiakmi a kapustovy salat, zajtra si chcem spravit tofu s psenic.klickami.
Strasne je teplo ale zevraj buduci tyzden uz ma prist trosku ochladenie.
Baby no pekne fotecky ste sem dali, ale mne to pripada take umele vsetko, kazda zena je ina a ja by som hentak nikdy nemohla vyzerat :))
inak pozerala som fotky bab, co ste sem dali, ze ako chcete vyzerat :-)), tak ale to su vsetko modelky z Victoria's Secret, nie? spoznala som tam Adrianu Limu a zenu toho znameho herca, tusim Miranda Kerr ci nejak tak. No tak ona je taky vyslovene dievcatkovsky typ, je zlata ale velmi chuducka, mne sa paci postava Adriany Lima ale je utopia vyzerat tak...nemozne :-DDD.
Ja nemam ziadny vzor.