Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
dolezite je, ze nie si blba, mas daco v hlave a to ostatne sa spravi vo fitku :-D, ti fajn chlapi sa tak ci tak zacnu objavovat az ked je zena trocha zrelsia, nic si neprepasla, uvidis sama...nebudem predbiehat roky, ale o 5 rokov si na mna spomenies :-D
pekne a sebavedome nemusite byt len ked mate 50kg...ja nemam idealnu postavu, ale zas nehanbim sa zobrat so kratsiu suknu, kupalisko mi este robi problem, ale tvarim sa sebavdomo a o chlapov nemam nudzu. treba si verit, pre chlapov je dolezitejsia pekna tvaricka, plne pery, pekne oci ako nejaka postava :) zas jasne,ze 100kg je vela!
Ale no tak :-) hlavu hore, mas len 25, vsak mas vsetko pred sebou. Ine zeny sa vyzeru na 80kg a zacnu chudnut v 40ke alebo davno po nej. Je to uplne v poriadku u teba, schudla si uz 10 kg, dalsie pojdu dole, na Vianoce uz budes fajna kocka.
Maoam : ja chcem zazit ten pocit,ze nie som najtucnejsia,najskaredsia vsade kam pridem,na ulici,v skole,v bare,na kupalisku.Nikdy sa o mna muzi nezaujimali,nikdy som pre nich nebola atraktivna.Mala som uz davno chudnut uz som mohla davno vazit 60kg.
ja ta uplne chapem a mas moju podporu :-) ja chcem tiez zazit ten pocit obliect sa do plaviek bez toho aby som musela mysliet na to ako v nich vyzeram
Maoam : aj tak sa muzom nebudem pacit,ale chcem robit nieco pre seba.
Maoam : uz nechcem byt tucne dievca,ktore sa hanbi ist na kupalisko s kamaratkami,obliect si kratku suknu,ktore sa nepaci muzom,je zakomplexovana.Proste chcem byt sebavedoma,pritazliva,mat vysportovanu postavu.
Lucka tak to mas moj obdiv, uprimne, lebo ja by som sa na toto nedala :-D, to chce fakt makacku, na to nie som :-), to je vlastne zivotny styl ked tak zijes, to clovek musi mat v sebe.
Maoam : Nie nechcem skresat zo svojich snov :-)Tak co,budem makat kym nebudem taka aby to zodpovedalo poziadavkam takych muzov.Viem,ze takito muzi dost riesia aj svoju vizaz,ale mne to nevadi.Mam rada muzov,ktori sa o seba staraju,o svoju postavu,vlasy,plet.
mam 162 cm :) mam 20rokov ...a mala som 69kg...teraz mam 66 :) cize 3kg..ale miery nejako neriesim.. :/ myslim si totizto ze...to zavisi aj od toho,kolko pijes,ci sa merias rano,vecer,alebo kedy...teda najma co sa brucha tyka :)