Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

ja som mala vlastne vzdy dobre vyzerajucich muzov, vysoki, dobre stavani, väcsinou aj sportovci, proste sama som nechapala ze ako je to mozne ze tak dobre vyzerali :-D no ale proste ked ma chceli tak co, neriesila som :-D, ale proste mne uz tak liezli na nervy tie sportove tasky, sportove drinky, isotonicke ci ako sa to vola, vecne tie sportove oblecenia, stale to vsade lezalo, vsetky tie merace tepu, vykonu a casopisy vsetko sa tocilo okolo sportu, prisiel vikend, zasa siel behat, hrozne daco :-DDDD, vravim to je zivotny styl, takze zena by mala byt podobna ked je chlap takyto, on c hodil behat kazdy den, este hral aj tenis, lyzoval, proste vkuse daco ja som uz ku koncu bola na to alergicka

Maoam

hm, no ja som mala jedneho expriatela aktivneho sportovca, fitnesak a tak a ten sice mal vztahy aj s normalnymi babami ako ja a este jedna jeho byvala, ale nakoniec aj tak skoncil so sportovkynou a fitneskou, lebo proste sa pohyboval v takom prostredi, sam sa neustale obzeral v zrkadle a riesil ci pribral ci nie :-D, hrozne nieco, dnes sa na tom uz uplne smejem, ale vtedy to bolo pre mna otravne a slo mi to na nervy, teraz ma taku babu ako on, vymakana, fitneska, silikony, tehlicky na bruchu, peroxidova blond, gelove nechty :-DDD ale su stastni, proste sa fakt k sebe h odia, chodia naraz behavat spolu na treningy a tak, ona je jeho fanusik a on zasa jej, povzbudzuju sa navzajom :-), ja neviem mne sa pacia normalni chlapi, dobre stavani, tehlicky na bruchu fakt nemusia mat, hlavne nech maju siroke ramena, pevne stavani, nemam rada chudych ale ani tucnych, tak daco medzi tym, a aspon 178-180cm a viac, ale taki ked priberie 2-3kg mi to vobec nebude vadit a jemu tiez nie, ked ich priberiem ja. Navyse tento moj byvaly, ked sme boli jest v restauracii, tak uz kriticky pozeral, ked som si objednavala dezert. Ten terajsi mi dopraje a vobec to neriesi a este mi aj kupi cokoladu a daj si milacik. to je uplne vyborne, moct sa uvolnit a nemusiet zodpovedat mieram 90-60-90 a byt napriek tomu sexy.

Luckatucka

Maoam : no mne pripada,ze Zuzana Haasova nema viac ak 52kg-53kg.Je stihla.
potkanica : tak to si mladsia ako ja :-) hm,no ja mam skor pocit,ze vyzor je to co zaujme muzov na zenach a aj naopak.Muzi,najma pekni muzi maju casto poziadavky,aby ich priatelka bola krasna,stihla.Takze si nemyslim,ze to nie je dolezite.

potkanica

ale samozrejme, ze sa snazim shcudnut, chodim pravidelne behavat, ale nejako to nejde...dufam,ze aspon postava sa mi spevni :/

potkanica

mam veelmi cerstvych 21 rokov, momentalne nemam priatela :) skor mam kamarata, dobreho, tusim v amerike sa to nazyva friends with benefits a aj vdaka nemu, som si uveodmila, co je pre muza podstatnejsie a viac som si samu seba zacala vazir :)

Maoam

mne sa paci ako priklad herecka Zuzana Haasova, je velmi sexy, hoci vobec nie je vychudnuta, ale to je aj tym, ze ma taku tvaricku ako babika co ju robi podstatne mladsou ako je a je proste taka zlata, prijemna, pekne krivky, proste to je taky priklad zeny ktora nemusi mat 48kg a je velmi sexy

potkanica

tak ti poviem,ze ani ja som tomu neverila, moja teoria bola taka, ze kede chceme chlapa, musim byt chuda, no zmenilo sa to :)
prisla som na internat a ked som videla tie pariky! chlapec pekny, uplne v pohode a holka trikrat taka ako on a obimal ju, chytal ju za velke brusko a bolo mu to jedno :) a viac takych som uz videla a tie "krasne stihlucke" holky su na ocot :D chlapi nesu sprosti, vyberaju si nie len podla vyzoru, mozno ti mladsi ano, ale starsi uz zacinaju rozmyslat :)

Luckatucka

Maoam : o 5 rokov,hm no to si ma potesila :-)
potkanica : super ked nemas nudzu o muzov,ale ja si myslim,ze je potrebne aby zena bola stihla,nie vychudnuta,ale stihla.Kazdy chalan sice hovori,ze to nie je dolezite a ideme mu o to,ake ma dievca srdce,aby bola inteligentna atd.ale kazdy kto to hovori chodi s krasnou zenu,s nadhernou postavou.Takze ja uz tomu,ze zena nemusi byt nadherna neverim.