Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka - podla mna to uz nepojde takto dolu, nemoze to ist donekonecna :) Mne ani nejde o to cislo na vahe ale tie cm, takze ked tie dostiahnem budem spokojna... a nevyzeram zasa nejako stihlo, este tie nohy, zadok ble...a ten 1cm na stehne ani neni vidno vobec, ale vyskusam si rifle ze ako mi sedia
carey : preco beries odvodnovacie tabletky?Chces vyrysovat postavu?Ty nie si obezna,aby si musela brat nejake lieky,ktore podla mna nie su vobec zdrave.Len dufam,ze ziadne neuzivas ziadne laxativa.
carey : Ved to das dole este 3cm z bokov,pasa a stehna a mas svoj vysnivanu postavu.Tak Ty uz musis teraz vyzerat super,vau.Ja to tiez nechapem,ze tak rychlo chudnes ak zdravo jes 5x denne a cvicis.Normalne je to z velkej nadvahy,ale Ty nadvahu nemas.Na ak budes takto chudnut kazdy tyzden tak o chvilku mas 50kg :-)No tak Tebe ide to chudnutie najlepsie a asi aj najlepsie vyzeras,aj s xdanielax :-) Ty ked sa odvazis 1.9 tak budes mat 61kg :-)
Juchu : ako sa Ti dari chudnut,cvicit?
ja viem preco som schudla tolko vela, to asi bude vacsinou voda, lebo 2 dni som brala odvodnovacie tabletky... no dufam ze isiel aj daky tuk zo mna
Baby dakujem :) ale mam z toho trochu obavy, ide to velmi rychlo.
Lucka - moj ciel no boky 95 a stehno aspon 57, pas pod 70...a potom ani na tej vahe mi nebude az tak zalezat
carey : vau,tak to je super ako chudnes,tak Tx uz o chvilku budes mat pod 60kg :-)Vau tak to je uzasne!!!!!!!!!!!!Cez 2kg tyzdenne,tak to nechapem.Minuly tyzden si zhodila 2kg tento tyzden,ved Ty takou rychlostou zhodis za mesiac 8kg.
Aky je Tvoj ciel?A boky mas super 98cm,to je uz malicky zadok :-)
Carey: Gratulujem, len tak dalej! :))
ahoj ahoj, no prave som sa vazila a merala a som mierne v šoku, napisem pred a po
15.8. 26.8.
Váha 64,8 62,4
boky 99 98
pás 75 72
stehno 60,5 59
lítko 37,5 36
Sa mi zda ze nejako rychlo chudnem ale jem normalne 6x denne, asi to bude tym cvicenim, za tych 10 dni som bola 6x cvicit, vsetko si to doma pisem, take viem presne kedy som co robila. Mozno ale som sa vratila do toho rezimu z pred roka, kedy som tiez pekne schudla cvicenim, kazdopadne sa velmi tesim hlavne tie boky, stehno... pomalym krokom idem k vytuzenemu cielu :) Podla mna ta vaha uz pojde pomalicky teraz.
Co budete dnes papkat? Ja som mala 50g celozr.chlebik, maslo, syr Elemental 20%, D - jablko, Obed - tofu so psenic. klickami
Ja tie tucne zeny neriesim,nehodnotim to,ze je tucna preco je hamburger,alebo si da kolac.Je to jej vec.
Ach baby,ja dufam,ze 1.9 budem vazit 65kg a uz chcem mat pas 70cm :-)
Super som si dnes zacvicila,tesim sa zajtra na dalsie cvicenie,ako spalim kalorie a tukove vankusiky budu pomaly miznut.
Maoam : ja nechcem vrcholoveho sportovca,fitness trenera :-) ja chcem sarmantneho muza,ktory sportuje,stara sa o seba :-)
xdanielax : rovnako ani ja by som sportovcom nepohrdla :-) nemusi to byt ten typ,co si vecer natrie tvar kremom proti vraskam,urobi si manikuru a pozrie sa v zrkadle na svoje svaly :-) ale nech je to take normalne,aby bolo vidiet,ze sportuje a aj sa o seba stara,to ma pritahuje na muzoch.
Maoam : obdivujem,ze si nerobis hlavu z toho co jes,das si aj cokoladu :-) jasne Ty vies ako sa Ti najlepsie chudne.