Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ja som prekvapena tym, ze väcsina zien su hrusky, teda to ma dost prekvapilo, ale je tomu tak, zacala som si to viac vsimat a naozaj, stihle pasy a potom sirsie boky, silnejsie stehna...je to naozaj ovela viac rozsirene ako ta moja verzia.
Ano, kazdy mi radi beh, aj xdanielax mi to poradila, asi to vyskusam, udajne je to na brucho uplne genialne
ja som hruska, cize ziadna vyhra :D...hej na brucho je beh dobry, ja citim,ze mi spadlo :) ale mozno to je len ocny klam, lebo vaha sa nehybe vooobec :D
inak mne uz viaceri vraveli ze mam ist behat, ze to vyriesi vsetky moje problemy :-DDDD
to sa tak zda, ja som pred rokmi zhodila na 57 a drzala si to veeelmi dlho, len potom prisli rozne problemy a tak, tak to zasa naskocilo :-DDD teraz to uz ale chcem dorazit a mat pokoj lebo ma to stve, ja mam celkom ok boky, dakych 96-97cm, stehno 55 takze to je OK, moj problem je brucho, tam mam 75...totalny nepomer k postave, ale ja som jablko :-DDDD
tak tebe pekne ta vaha skakala :) ale gratulujem,ze si zhodila 10kg, to je super uplne :) a aj teraz mas podla mna celkom v pohode vysku a vahu :)
takze tych 5kg dole mi este treba dat no ale pri mojej discipline to bude trvat sto rokov
potkanica hej beriem to ako kompliment, aj ked maju roznu formu aj takuto :-DDDD,
no mam 165 cm a 59,5kg (pred davnymi rokmi 69, potom dlhe roky okolo 62-63, moja najnizsia vaha bola v zivote 54kg, teraz je moj ciel 55, budem nadmieru spokojna potom).
maoam- ved to vyzera byt ako kompliment :D..inak aka si vysoka a kolko vazis? urcite si to uz pisala, ale nechce sa mi to hladat :P
no tak dnes rano ma videl kamarat a vravi ze konecne zacinam vyzerat ako clovek!!!! :-DDDD to co je ? ha
potkanica - ano uz vidim, nepozorna som