Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka: no ked to tu citam, tak babam prajem a tesim sa s nimi, ale chyta ma depka zo mna samej :-DDD takze tak sa mam :-D, ale je pravda, ze som z vas najnedisciplinovanejsia, teda neberiem to tak poctivo ako vy, ale ja to robim z dvoch dovodov, lebo to pasuje k mojej povahe a nechcem to brat tak vazne, vsak zivot mam len jeden a druha vec je ta, ze ked teraz par mesiacov budem jest ultra zdravo a ziadne prehresky plus vela sportu a potom to nebudem stihat v buducnosti, tak zasa priberiem, preto radsej pomalsie ale tak, ze si dam obcas aj nejaku maskrtu a ked nestihnem sport, nic sa nedeje....
proste toto sa mi javi ako realnejsie, ze to budem vediet dlhodobo udrziavat, lebo to viac odzrkadluje ten normalny zivot
ale obdivujem baby tu, ze su take cielavedome a ze sa do toho tak zakusli, ze to vydrzia, potom uz staci len udrziavat, super, mate moj uprimny velky obdiv, ja by som to tak nevedela
LUCKA: no ja mam tiez miernu depku tak ale nevadi, dako bude :-) ano na 173cm je 62 kg uz fakt super stihla vaha, to je ako keby som ja vazila dakych 53-54...
Ahojte :) Prave som docitala co ste pisali :) Carey aj ja ti gratulujem, to je super :) Ale ty sa chces takymto sposobom stravovat cely zivot, aj ked dosiahnes idealnu vahu? Lebo ja som sa minuly tyzden na to vykaslala a vyzerala som ako balon... No a dnes som to nevydrzala a rano na lacno som sa odvazila. Vaha 66,5kg :) To ma potesilooooo, konecne takmer po dvoch tyzdnoch mi ubudlo aspon 0,5kg :D
Inac lucka sa mi dari celkom fajn, konecne som zase nabehla na dietnejsie stravovanie a hlavne ma chytilo cvicenie. Vcera som 45 min cvicila na stacionarnom bicykli. A dnes rano som sa na seba naha kukla do zrkadla a usmiala som sa :) Tak mam dobry den. Len som si vsimla, ze mi strasne zacali padat prsia... Neviem ci sa aj zmensili, no ja som mala vzdy take dva stany a teraz uz by sa pod nimi zachvilu udrzala aj ceruzka :) Ale tak nevadi...
Maoam : no ked sa ja porovnam s tymi kockami,tak mam depresie zo svojej vahy :-( velmi rychlo chudnu a carey je vysoka a ma uz 62kg,co je uz malo na jej vysku.No len dufam,ze tu kocky nebudu chudnut pri vyske 170cm na 55kg.Tebe sa ako dari?
Ja som vcera vravela,ze ten znamy nemal naladu a chcel ju nastvat,ked carey povedal kolko vazi.
a dnes dam stacionar, aspon polhodina ale ked vidim ako dlho cvicite vy, asi je to velmi malo co robim, mala by som zvladnut aspon 45min
Tak baby, musim daco urobit s mojim jedalnickom, lebo posledne tri dni som jedla hlava nehlava este aj kopu sladkeho ked to takto pojde dalej, tak priberiem a nie ze schudnem, katastrofa, ide sa teda dnes na vec.
Ranajky: celozrnny chlieb, tvarohova natierka s bylinkami, syr a kuracia sunka
Obed: zapekana brokolica so syrom + zemiakmi
medzitym zjem nejake cucoriedky na desiatu a olovrant+veceru este neviem, uvidim na obed na co budem mat chut, kazdopadne sa chcem vyhnut balikom cukrikov, cokolad a tyciniek typu Kofila a Co. to je moja smrt, milujem ich
Carey ten tvoj kamarat vcera co ti povedal ze vyzeras na 68 ta chcel len nastvat, lebo si iste velmi dobre vsimol, ako pekne si schudla, magor jeden.
xdanielax, Carey a Lilla: vy prosim tu CO robite???? vsak sem nepatrite! :-DDDDD ale nie, uz vazne, vsak chudnete ultra rychlo to sa ako da? :-DD
Carey, ty mas na 173 cm 62 kg? Wow....vsak to je uz uplne perfektne a ked citam tvoje miery, tak daky cm este a mas to!
Lucka - no ja som si fakt nemyslela ze tolko budem dnes vazit, lebo sa tak necitim. Vyska 173cm, stale mam kopu roboty na sebe... no musim ja ist, ozvem sa poobede :)
carey : uz som si myslela,ze chces tak velmi schudnut,ze preto uzivas tie odvodnovacie lieky :-) No to si aj min.tyzden hovorila,ze tie kg uz tak rychlo nepojdu dole a zhodila si este viac ako predtym :-) super,nech sa Ti tak dari nadalej :-) Aka si vysoka?
Lucka - neboj to neberiem kvoli chudnutiu ale alergii a dnes si to uz nemusim dat, sak to je hroza, ani som nemohla nikam chodit len blizko wc heh :) este stale ma trapi trochu ta zapcha, ale beriem ten sirup co mi maoam poradila, to si obcas dam a zas je to v pohode