Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

xdanielax - ahoj dobre ze si tu, pocuj mozem sidat na olovrant proteinovu tycinku cokoladova je, ale pozeram zlozenie a je tam aj vela cukru a tuku..

xdanielax

carey daj si trochu tvarohu s ovocim nejakym. uplna zmrzka :-) mozes tam dat skoricu alebo trochu kakaa.. sladke a zdrave.

xdanielax

baby ja to iste, tie boky. neznasam to!! :-/ najhorsie ze ani neviem objavit nejaky konkretny cvik na tie partie.. len potom vidim aj chude baby a maju tam tuk, asi sa toho nikdy nezbavim uplne, ked mam tendenciu ze sa mi to tam uklada :/ a tak je to hrozne ked to trci z gati.. tiez si davam pozor na pas pri vybere nohavic.

Maoam

mna zacal stacionar uz nudit, stale to iste navyse mi vypracuvava iba nohy, zadok minimalne a brucho uz vobec nie, takze asi fakt skusim zacat behat, par min a budem postupne pridavat

plus brusaky (tak 50x viac nezvladnem) a zacnem troska cvicit chrbtove svalstvo, lebo ramena a chrbat vobec nie su dobre a su slabe

potkanica

tak napriklad mna to behanie bavi, nebehavam vela minut, cize neni to nic tazke, dam mp3 do usi a idem svojim tempom :)
hej poznam to :/ preto si uz nekupujem uplne nizke rifle, ale s trosku vyssim pasom, nech mi to tam skryju :D

carey

Juchu, potkanica to presne aj u mna, mna najviac stve ze ten tuk mi prevysa v rifliach, plavkach....to je hrozneee, chcem sa toho zbavit

carey

baby napisem vsetkym naraz, sak naco osobitne nie:) sa uz pozname :))
No ono ta vaha je fain, ale skor isla prec asi voda, takze ma to az tak netesi. Dneska som si dala hodinku stacionarny bike a isla som podla sportesteru - akoze som sa snazila ist na tych 70% co u mna je asi 130-140 pulz, lenze ked som tak isla mi to prislo strasne pomalee.
Ja uz asi mam prehriaty mozog, lebo dnes rano som sa zobudila uplne malatna a teraz ma tiez tak hlava boli fuh, ale pijem stale.
Este v utorok idem na dalsie vysetrenie, ze mi daju vzorky na chrbat na 48hod a to ani chrbat si nebudem moct umyt, ale co sa tyka ekzemu tak vidim zlepsenie :)

A uvazovala som ze by som kazdy 2den zaradila brusaky tak 50 asi, lebo vidim ze mi brucho trochu splasklo, sice este trci, ale tak pomoct by to mohlo...a tiez asi vymenim bike za nieco ine, dnes ma to moc nebavilo, furt si hovorim ze zacnem behat ale nikdy vecer sa mi uz nechce, radsej lahnem do postele.
Vas to musi velmi bavit, ked chodite tak poctivo :)
a Juchu no k tej strave co si sa pytala tak vlastne ano, uz sa tak chcem stravovat stale, len urcite tam bude aj daka sladkost :)