Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Heatherka

Lillla nie si mala, ja mam 158 :D
lucka, nie ja nechodim nikam, a uz vobec nie na diskoteky :D ani na zurky, mna taketo veci nebavia, radsej budem s priatelom :)

Heatherka

baby uzas, cely den sa stravujem zdravo a pride vecer a zozerem minonky ?? aaa ziadne vycitky, ze nie nemala by som . otvorila som suflik, vzala, zozrala a az potom mi dosloooo. ja som tava boze :D aspon si to priznam no :D

Luckatucka

Lilla : no vravela som,1.9 budes vazit 55kg alebo este menej.Perfektne chudnes aj carey ma kazdy tyzden o 2kg menej,super kocky,musite uz vyzerat ako modelky.

Lillla

Ahojte:) Lucka myslim si, ze ziadna z nas nie je spokojna so svojou postavou, preto aj chudneme :D
Ja som dnes bola zas cely den na kupku, este chytam bronz kym sa da:D a som taka unavena.. nic som poriadne nejedla, len dve zemle, polku sunkovej bagety, na ranajky som mala jogurt s fitness a teraz som hladnaa, a neviem co si mam dat, uvidime :D kazdopadne rano som vazila 56,6 :) cize 0,2kg dole od vcera:)

Luckatucka

Ja som dnes rozmyslala,ze mne treba vazne zhodit min.na 59kg,aby som vyzerala normalne,aj to neviem ci nie je vela kg na moju vysku.Kamoska mi vravela,ze pri vyske 168cm by som podla nej mala mat max.54kg,aby som bola stihla.