Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Inak je podla Vas normalne,ze kazda zena chce mat vahu pod 60kg,najlepsie pod 55kg,Mne to pride ako keby 55kg bola normalna vaha a nad 60kg tucnota.Ale to je ten ideal krasy v dnesnej dobe.Zeny nechcu vyzerat normalne,byt pekne,vysportovane.Oni chcu byt co najstihlejsie.Maju 170cm vazia 56kg a chcu chudnut,lebo je to vela,su tucne a budu stastne ked budu vazit 50kg.Ano uznavam,kazda zena chce byt sexi,pekna,citit sa pritazlivo ale musi vnimat seba,svoju postavu,vahu realne!!!!!!!!!!!Ked mi nejaka znama,co ma 50kg a vysku ako ja povie,mala by som schudnut,tak nechapem a mam take nervy.
Maoam : ja Ta upne chapem,aj mna to vie nastvat,ale su to dospele zeny,tak nech chudnu kolko chcu.Je to ich osobna vec,ale potom je tolko zien s bulimimou a anorexiou,ze je to na zaplakanie.
Muzom sa pacia pekne,stihle zeny,ale ako si povedala s krivkami,s vyformovanou postavou a nie s vychudnutou postavou,kde trcia lopatky a stehno ma zena 50cm.Lebo aj tie idealne miery 90-60-90.Uvedomte si ako je to malo,ved to su vychudnute modelky.Podla mna by normalne miery mali byt pas 65cm a boky 95cm.Normalne pekna stihla kocka!!!!!!!!
Kult stihlosti je naozaj neskutocny,kazda zena chce byt stihlejsia ako jej kolegyna,kamoska,susedka :-) je to chore a zeny maju skreslene vnimanie samej seba.A super si to vystihla s jedlom rastie chut.Kocka zhodi z 60kg na 55kg,potom na 50kg az ma zrazu 45kg a trpi anorexiou.
Je to Vasa osobna vec kocky,ale v ramci Vasho zdravia sa na seba pozerajte realne,majte sa radi a nechudnite,pretoze nemate boky 90cm ale 92cm.

Luckatucka

MaariSSaa : no nic v zlom,ak chces chudni.Ale podla Teba je pri vyske 172cm vaha 55kg normalna?Podla mna to je uz velmi stihla postava.Ja mam 168cm a keby som vazila 55kg,tak som vychudnuta,tak Ty pri svojej vyske musis ako vyzerat?
Kocky fakt neblaznite tie,ktore mate vysku 170cm a pod 60kg,ved to mate super vahu,naco potrebujete chudnut na 52kg?To uz vazne nie je zdrave vnimanie samej seba a to ma fakt znaky poruch prijmu potravy.
Maoam : inak na mna potom posobia tie stihle kocky tak,ze si poviem,ze som na seba malo prisna,ja chcem zhodit na 60kg a kocky,ktore tolko vazia pri vyske 170cm z takej vahy chudnu,lebo si pripadaju tucne.Tak som ja nenormalna,ze chcem len na taku vahu zhodit alebo oni,ze chcu zhadzovat a su pritom stihle?

Heatherka

dnes mamka prisla za mnou, ze mi na ranajky urobila klobasu :D ja nechapacky :D som jej povedala, ze ja sa stravujem zdravo, ehm :D ak si to nevsimla , ze taketo urcite nebudem jest :D tak som pekne krasne si dala celozrny rozok s paradajkou :D
moj zazitok z dna :) klobase nebolo tazke odolat aj tak ich nejem :)

Luckatucka

Maoam : v pohode :-) mamka dnes vari tvarohove halusky,takze si musim dat aj ked som si isla robit spenat :-( tak snad to bude v pohode ked si tie halusky dam,viem,ze to nie je zdrava strava,ale co mam teraz jest ked sa to doma navarilo.

Maoam

ja mam ten dojem, ze tych zien co zmyslaju normalne a aj sa vidia normalne je velmi malo, no ok Lucka tak 1.9. ako sme boli dohodnute a prepac, proste som chytila dnes depresiu z toho vsetkeho, presla ma chut uplne

Luckatucka

Maoam : pozri su tu kocky,co chcu normalne chudnut,Ty,ja,Juchu no carey a xdanielax su zlate,ale tiez su uz stihle a len formuju postavy :-) ale kvoli tymto kockam sa oplati si tu pisat a podporovat jedna druhu.

Luckatucka

Maoam : hm,tak to aj ja :-) tiez nechapem tomu ak ma zena stihlu postavu a chce chudnut 2kg.Akoze nepoviem ked ma niekto 165cm a 66kg ako ja,ale ked ma pri mojej vyske kocka 57kg a da si ciel dole 4kg,tak nechapem a potom si pripadam ako tucne prasa :-)

Maoam

Lucka: ja som proste chytila XXL depresiu z toho vsetkeho, co je podla mna uplne pochopitelne, lebo ked som si to precitala vsetko este raz, tak to vsetko chudnu baby co uz teraz maju idealnu a uplne stihlu postavu a prisli este nove baby, ktore potrebuju mat 53 alebo 55kg na dost vysoku vysku takze sa tu necitim spravne

povodne som proste chcela ist do skupiny ludi, ktori chcu normalne dat dole par kg a skoncit na normalnej peknej stihlej postave, ale mam pocit ze sa tu tie ciele nejako menia, na zaciatku to bolo v norme a teraz kazdy nejako znizuje o dalsie 3 aj 5kg tak dost nechape, co sa to robi, ci vsetkym hrabe alebo ci s jedlom rastie chut a zeny nikdy nemaju dost, to je zname - vzdy chcu viac a viac a viac

ach Lucka, proste mam MEGA DEPKU

Luckatucka

potkanica,Maoam : neblbnite a nechodte prec z tejto temy.Ved ja vobec nemam normalnu vahu,to tu budem sama s nadvahou?Aj mne sa zda,ze tu zacali pisat kocky,ktore maju 172cm - 55kg a chcu zhodit na 5Okg,to je podla mna chore.Ale tak kazdy si moze pisat co chce,ale mna to hrozne deprimuje.Myslela som,ze tu budeme kocky,ktore chcu dat dole normalne dole par kg,aby vyzerali dobre,ale uz ked sem pisu mlade kocky,ktore maju super vahu na svoju vysku,tak to nechapem.
Lilla : Ty absolutne nepotrebujes chudnut,ale tiez riesis svoju vahu ako keby si mala nadvahu 10kg,sportuj,jedz 5x denne ale neprehanaj to,ze nedam si to a tamto lebo to ma vela kcal.
Kocky fakt nechodte prec z tejto temy,bude mi bez Vas smutno a stratim motivaciu chudnut,lebo ja do temy kde maju zeny 57kg a idu chudnut na 52kg tiez nepatrim.