Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no ti mi akurat liezli na nervy a nesledovala som velmi co robia :-DDD
Maoam, ved ked budes nieco potrebovat kludne sa spytaj, aj ked ty si musela toho vela pochytit pri tych tvojich expriateloch sportovcoch :))) Spinning je dost makacka, ale su rozne urovne a precvicis nie len nohy ale aj ine casti tela, vratane brucha, cize ak by ti to napr. vyhovovalo viac nez beh tak podla mna chod skusit, mozno tomu prides na chut :-)
hej dost individualistka :-))) bicykel ma bavi, ano, ale som otvorena voci vsetkym tvojim radam a tipom a som ti vdacna za ne
Maoam - jasne, to si clovek povie ze mlada baba ale 28 uz to pomalicky ide k horsiemu, resp. clovek sa musi intenzivnejsie starat o seba. nastastie mi ale vsetci stale hadaju menej rokov, co ma samozrejme velmi tesi .) Maoam, ja som rada ze aj ty to mas v hlave upratane, co treba a co netreba, a verim ze to pojde dole. Neviem ci ta bavi ten bicykel, on je totiz tiez okej na brucho, nechcela si niekedy vyskusat spinning? alebo si individualistka ako ja? :)
a od toho ako im kazdy vravi ake su chude, mala som znamu co mala asi 160cm a dakych 45kg a stale vravela aka je tucna a ked jej druhi vraveli, nieee, si chuducka tak bola cela stastna a vytesena ale vydrzalo jej to len nejaky cas, potom to cele zacalo odznova
ano, je to tak ale to nie je len o veku, vsak moja byvala kolegyna tahala na 50ku a bola tazka anorekticka, proste to je v mysleni, bud ti prepne alebo nie, proste stratis zmysel pre realitu a pre svoje telo, vidis a vnimas sa uplne skreslene
presne tak, ony su zavisle od cisla na vahe
no Lucka, ak je na 172cm optimum 55-57, tak optimum na 165 cm je 48-50?? to je chore, nech sa nikto nehneva
Maoam : ale 16,20 rocne dievcata to nevnimaju tak zrelo,oni chcu byt stihle,a to pre nich znamena vazit co najmenej kg,rucicka na vahe im ukazuje ake su.Ich nezaujima,ze hladovanim nebudu mat pevnu postavu,pekny zadok,ploche brusko.Oni chcu mat co najmenej kg na vahe.
inak mam kamosku, ta ma asi nejakych 162cm, kedysi necvicila a mala tych 55kg, bola stihla ale bolo vidno, ze necvici, teraz? som ju videla po ca. roku, pozeram ledva som ju spoznala, vazi len o kilo menej ako pred rokom ale ta postava!!! zacala chodit do posilky, plus korculuje, obcas bicykel, ja som nechapala, opticky sa zmensila o tretinu, vymakana postava, malinky pevny zadok, dvihnuty, krasne vypracovane stihlunke stehna aj lytka, ale ma svaly, vidno ze je vymakana, pekne vyrysovane ramena, uzky pas, ploche brusko...no fakt wow. A na vahe kilo ci dve menej....ale uplne iny clovek.
a este nieco, minule som videla zenu, mohla mat tak 50rokov, tipujem, vysoka, palicka, ziadny sval, vobec to nebolo pekne, minisukna, ale co z toho ked sice chuducke ale mlandrave nohy? chuducke ramena ale ovisajuce? zena, co sedela vedla nej mala par kg naviac, ale bola oproti nej krasna, boli rovesnicky, ale ta co mala troska okruhlejsie telo, bola uplne pevna, pekna, vyznela o 10rokov mladsie oproti svojej chudej kamaratke, ktora sa iste drvila hladovanim a cigaretami
Maoam : som rada,ze si sa rozhodla ostat v tejto teme :-) chybala by si mi tu.
Ja tie dievcata chapem je to o idealy krasy,ale trosku realistickejsieho pozerania sa na svoju vahu by nezaskodilo.