Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

xdanielax : snad si to precita a pochopi,ze jej nechceme zle a myslime to v dobrom.Ale mat 172cm a chudnut na 55kg a menej,neviem ale to je zaciatok anorexie alebo bulimie.Poznam zeny,ktore maju anorexiu a to nie je zivot.

Maoam

xdanielax: tak nemam co dodat, uplne uzasne si to napisala :-)) dakujem ti za to, je to tak, castokrat vidim take chuducke babenky, max. 50kg ale su mlandrave a tak, aby vyzerali tenko, * hladuju, nejedia, ale maju celulitidu, alebo ziadne svaly, nevyzera to vobec ale vobec dobre, ale kym su to mlade kocky tak sa este da, ovela horsie, ked zacne zena tiahnut na 30ku zacne to byt vidno, ochabnute ramena, zadok-placka :-DD, proste bud zacne zena cvicit a daco s tym vcas urobi alebo smola, huspenina a celulitida to istia, väzivo pomalinky ochabuva, proste to je normalne, prve vrasky, aj tvar uz troska ochabne, lica a tak..vsak xdanielax, mas 28 vidis prve zmeny ze? :-)

ja odkedy trocha stacionarujem, vidim, ze mi pekne spevneli stehna a je to nieco uplne ine ako predtym, vyzeraju ovela lepsie, na zadku a bokoch a hlavne bruchu musim popracovat este, ale je to ine, to je pravda, musim daco urobit pre ramena a chrbat, ale na to budem musiet navstivit posilku a zacat posilovat, inak sa to neda dosiahnut

Lucka: aj ja som si ta oblubila :-)

xdanielax

Lucka, dakujem ;-) no ja som zvedava ake budeme krasky do vianoc:)) potom si dame kapustnicu mnam! :D

len dufam ze si to marissa precita, nie ze sa urazila a uz sem nepride

Luckatucka

xdanielax : jej dakujem,pre Teba to urobim.Aj ja som si Ta oblubila :-) Ano mas pravdu,nie som obezna,no 60kg bude pre mna idealnych.A presne si to vystihla tie kocky nepotrebuju zahadzovat kg,ale tvarovat postavy sportom.

xdanielax

Lucka, a ty prosimta nepis o sebe ze si obezna. Lebo sama vies ze to nie je pravda, rovnako ako sama vies ze ked si to budes hovorit, tak sa tak aj budes citit. Urob to pre mna :-)) celkom som si ta totiz oblubila.

xdanielax

MariSa, ty vobec nepotrebujes schudnut, ty potrebujes zacat cvicit. mozes byt akolkovek chuda, ked si mlandrava, pritazlive to nebude - je to jedno ci to je vo velkom alebo v malom, je to nepekne!

Niektore baby z dialky stihle a z blizka roztrasena huspenina.

Jasne ze si myslis ze potrebujes este schudnut, lebo kedze si typ hrusky, telo si uklada v spodnych partiach, lenze jedine co dosiahnes svojim pristupom budu ziadne prsia, tenke ruky jak pavuk, ploche brucho, splasnuty zadok a roztrasene stehna a boky. V mensom vydani. Aj ked je celkom mozne - vzhladom na tvoj vek, ze to nebude este take dramaticke ako som napisala, ale pockaj si tak tri styry roky a uvidis.

Ja som si dlhy cas myslela ze pri mojej vyske 180cm je vaha 66-68 v pohode. Nechodila som cvicit, lebo som nevedela co by som v tej posilke v ktorej som v zivote nebola robila..behat by som nevladala, obcas som sla na bicykel. A potom si jedno leto hovorim stacilo! nebavi ma to furt kukat na moje hnusne beztvare mlandrave stehna, na brucho, ktore mi sice netrci ale je makke, dokonca som sa poslednu dobu aj hanbila za svoje ruky,ktore ani nie ze boli tucne ale take ochabnute, koza pomaly jak styridsiatnicka.. - kedze som schudla uz predtym cca 5 - 6 kil. No a tak som si zohnala "chalana" trenera, a sla som do posilky. A uz tam chodim niekolko rokov. A aj ked teraz vazim viac nez spominanych 68 - naposledy to bolo tusim 71.5 mozem prehlasit, ze trener bola jedna z naj investicii! - kedze v tej "vysokej" vahe je menej nez 20%tuku. Nehovorim ze som teraz 100% spokojna, stale mam tie "veci" na bokoch, co trcia z rifli :D, stehna asi nikdy nebudem mat take ako by som fakt chcela - ved aj preto som tu s vami a verim ze pomalicky do vianoc zmiznu nejake 3-4 kila , ale ta postava je uuuplne nieco ine, uplny rozdiel. Paci sa mi ako mi "stoji" zadok, ziadna placka jak predtym, mam rada svoje ruky aj ramena, lytka, obcas aj brucho.. a stale si predstavujem este doladim toto este tamto, nabuduce odbehnem o kusok viac, alebo spravim viac drepov .. uplne ma to bavi a aj ked viem ze modelka ani fitnesska nebudem, je to nieco, co ma zenie vpred. tesim sa vzdy ako sa po cviceni budem citit a ako si dam taku veceru ze dovi! :DD to ma bavi :)

cize na koniec mojho preslovu by som len chcela povedat, ze dolezity je pohyb a nie zbytocne hladovanie, nejedenie alebo co. lebo ten vysledny efekt nebude nikdy ono.

Luckatucka

Kocky nikto Vas nevyhana,ale viete ono je to take,ze ak sem napise zena,ktora ma 172cm a 80kg a chce schudnut,je to ine ako ked 172cm zena,ktora ma 59kg chce chudnut.Nemyslim to v zlom,v pohode chudnite.Len mne to pripada,ze prilis prehanate nie ste obezne,ste mlade a mat 2kg naviac a uz teraz ste stihle,preto sa netyrajte,neratajte si kazdu kcal a neobvinujte sa,ze ste neboli dva dni behat a dali ste si zmrzlinu.Vy sa az takto tyrat nepotrebujete!!!!!!!!!!!!
Jasne,ze je to tema a podporovani sa v chudnutii,ja sa do Vasho chudnutie nemiesam ak si myslite,ze potrebujete chudnut tak chudnite.

MaariSSaa

Lillla - suhlasim s tebou...a nepaci sa mi, ze hned ako som sem napisala, tak sa kazda ( okrem Teba ), zacala do mna "obuvat"...
Je tu nechcem nikomu robit nervy alebo co, napr. Maoam z toho, ze podla vas som stihla a nemala by som chudnut a bla bla, opakujem, nevideli ste ma nazivo, takze ma nemozte sudit ze "urcite som stihla a iba vymyslam a idem chudnut neexistujuci tuk"...proste ja sa takto necitim dobre vo svojom tele, chcem mat 57kg tak ako som aj bola zvyknuta, a vsetko bude ok, aj moje telo, aj moja hlava...kebyze tu napisem ze chcem schudnut na 50kg tak nepoviem, mate pravo ma odtialto vyhnat, ze toto nie je diskusia na podporovanie PPP alebo anorexie...ale schudnut pri vyske 172cm na 57kg v mojom veku 22rokov, je optimalne, myslim si....dik za pochopenie

Lillla

50kg nechcem urcite a natolko ani neschudnem :D budem rada ak schudnem na 55 a udrzim si to :) nepaci sa mi ze sa to v tejto teme takto meni.. ved kto chce chudnut ma na to dovod a preto sem aj prisiel, aby sa podporoval s ostatnymi,ale vy tu len pisete, ze sme super stihle, lebo to porovnavate s vami. Myslim si, ze by sme tu mali na seba brat ohlad a podporovat sa:) preto si tu vlastne piseme, nie? :)