Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lilla : dievca zlate,53kg na vysku 165cm je velmi malo.Ty musis byt nie ze stihla ale super stihla.Je to Tvoja vec,ale realne myslis si,ze je to zdrave chudnut pomaly az na 5Okg?
no ved ja ked som bola niekde na vylete v horach alebo tak tak niektori ludia si dali hore na chatke polievocky a ja nealko pivo :DD aspon som vedela ze je zdraovotne nezavadne - po tom ako so pocula rozne historky o nie vzdy cerstvych jedlach z horskych chatiek :)))
ked si prisla az o 6tej tak to ti 3x vytravilo, z toho by som si ani tazku hlavu neorbila, co si ani nerobis a je to fajn :)
a pivoo to by som si nevedela odopriet ani pri neviem jakej diete :D
maoam, potkanica, sway - pravdu mate vsetky. sportovat treba, aj zdravo jest ale nie sa kazdy den zozierat tym ci nahodou som nezjedla o tri gramy tuku viac alebo menej.
a marissa, asi vies preco si v PPP skupine.
inak na Uprisingu vcera uplne super. vypila som tri piva a zozrala barco bolo mi to jedno a stalo to za to! :-) dosla som rano o siestej najedla sa a isla spat! jo! :)) tak ako cvicenie aj relax tohto druhu /nehovorim ze nutne s alkoholom/ je dolezity - aspon pre mna urcite.
Baby, presne tak, nevideli ste nas a nemyslim si, ze vazit 53-55kg na 165cm je malo alebo co.. a ja jem 5krat denne a sportujem, cize ja som s tymto chudnutim spokojna..
Baby, ale vy ste ma nevideli...ja sa vidim objektivne, viem ze nie som obezna ani nic podobne, ale proste chcem dat dole apson tie dve kila, nech mi troska splasne brucho a aspon nejaky centak dole z bokov a stehien...
Maoam: ja viem, ze by som mala postavu spevnit cvicenim, lenze ked to proste raz nemam rada a nebavi ma to, tak co mam robit?
Sem tam chodim jazdit na konoch, ale to je asi tak cely moj pohyb...
A uz som napisala, ze nemienim drzat drasticku dietu a ani spadnut pod 55kg, lebo to by som uz bola vychrtla, ja mam totiz strasne stihle ruky, ramena a tak - vrchnu cast tela, a tam je to hrozne, ked odtial schudnem. Ja dnes zatial som jedla takto, myslim ze to URCITE nie je malo :
R - jogurt, kava s mliekom, lanove semeno
O - granadir, 50g ovocne cukriky, 50g cokolada orieskova, 4 karamelky a opatok z chleba ( milujem cerstvy chlebik :-)
Snazim sa pit vela vody a bylinkove a zelene caje...Na veceru by som chcela nejaky jogurt a dajme tomu melon...lenze asi si spravim nejaku hrianku celozrnnu so syrokremom, lebo z ovocia rychlo vyhladnem...
ja mam pocit, ze tie holky preto pisu do tychto debat preto, aby sme im my, tie co nemame idealny miery, pisaliaby nechudli, ze su pekne stihle, ze maju dokonalu postavu...a toto je uz dost padle na hlavu, nech im ich mrtve sebaveodmie zdvihava niekto iny...
Lucka, ved som skoro odpadla, ked som ta dnes citala, ze ci ti uz zahrabkava :-D, tiez som nechapala, ale viem ta uplne pochopit, lebo mna to neuveritelne zdeptalo vsetko uplne tak isto ako aj teba a to tak, ze som sa rozhodla odist odtialto.
Lucka: hej, aj potkanica to brala v pohode, dufam, ze sa tu este ukaze.
baby, spamätajte sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maoam : moj povodny ciel bol 62kg.Ale tie baby su ma tak zdeptali svojimi vahami,mierami,ze som zacala uvazovat zhodit na 58kg :-)
Ale nie,ja budem rada ked budem vazit 61kg-60kg,to mi uplne staci.Som rada,ze aspon niekto vnima chudnutie realne,lebo tieto niektore kocky to neskutocne prehanaju.
Lucka: nie, mne sa to vobec nezda normalne, lebo poznam vela zien, ktore maju okolo 172cm a ked vazia 60 tak su uz super stihle fakt pekne a kolegyna co mala 57 robila popri praci modelku, ale ona sa uz prehybala v pase co bolo taka chuda a jedla raz za den.
Mna zaraza to, ze vsetky skoro znizuju svoj povodny ciel, ak bol ciel 60 zrazu je to 57, ak bol ciel 62, zrazu je 59 ak bol ciel 57 tak je zrazu 53.
Proste ked vidia, ze chudnu, zrazu chcu schudnut dvojnasobok.
Zeny su nenasytne.
Lucka - ja sa drzim svojho povodneho planu a pomaly, ale isto na tych 55 a tak, ze si doprajem aj sladkost, aj normalne jedla v pohode, len pridam trocha pohybu a kaslem na vsetko ostatne.
Ja nechudnem kvoli ostatnym zenam, kvoli tomu aby som konkurovala, sutazila s niekym, chudnem kvoli osobnemu pocitu a preto, ze je to pre telo zdravsie nosit nizsiu zataz na sebe.
A aby som mohla nosit veci, ktore som si vtedy nakupila :-))).
Lucka, pri tvojej vyske je 60-62kg uplne v pohode, pekna stihla postava s krivkami.
Absolutne, vobec ti netreba ist pod 60.
Tie ostatne to prehanaju a hlavne maju nabeh na PPP vsetky doradu.