Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

ahojte babule,
Lilla: o tebe myslim, nebola vobec rec, s tym sportom boli myslene dievcata, ktore si udrzuju postavu len hladovanim, neber to teda osobne

MaariSSSaa: tebe treba sport, ako ti to uz daniela vysvetlila, nebudes musiet udrziavat taku velmi nizku vahu, aby si vyzerala stihlo, lebo automaticky budes mat pevnejsie telo a prides o tuk, takze celkovy obraz bude uplne iny, k tomu jedeniu dve na tri, tak asi ti c hybaju nejake latky, mineraly, vitaminy, neviem, to chce asi odbornu pomoc, ak mas take velke problemy, ako si sa vlastne dostala do PPP, kedy, ako a ako dlho si uz na tom o cosi lepsie?

Carey, xdanielax, Lucka: tak dnes sa budem snazit, vcera to nebolo az take uzasne, tak ale ide sa dalej, polhodinka stacionar dnes bude, radsej castejsie a pomenej, ja neviem zvladnut naraz hodinu, nemam kondiciu

MaariSSaa

xDanielax - ja viem, ze by som mala zacat sportovat a postava by sa mi upravila...lenze ma to nebavi, zlenivela som, priznavam...kedysi som chodila do posilky, neschudla som tam nic ale ano, citila som sa lepsie, lebo som bola pevnejsia...no posledne roky som len doma a nic...skusala som vselico, zumbu, beh, posilovanie, aerobik ale nic ma nebavi. Ja by som aj doma cvicila ale neviem ci by to malo nejaky vyznam urobit kazdy den dajme tomu 50krat nejake sklapacky a dvihacky noh, hmm? Ja by som potrebovala ked tak aj kardio, lenze som fajciarka, kapacita pluc minimalna, ja sa zadycham aj ked vybehnem po schodoch...

Luckatucka - ja viem, ze sa ti zda, ze 59kg nie je vela a le ja som teraz vyslovene rozozrata, potrebujem sa dostat do normalneho rezimu lebo ked to bude pokracovat takto budem mat 63kg a ani sa nenazdam, tak len napr. vcera na veceru som zjedla:
halusky s tvarohom
krajec chcleba
150g cokoladove cukriky
100g cokolada orieskova
pol litra piva

A dnes rano ked som sa vazila ma isiel trafit slak!
A takto sa to furt opakuje, dam si normalny obed alebo veceru, potom si sadnem ku knihe alebo k tv a zerem ako take prasa a same sprostosi a kraviny, mne nestaci dat si dva cukriky ja sa z nich musim PREZRAT!!!!!!!!!!!! :-(((

Lillla

Neviem odkial mate, ze ja nesportujem a chudnem preto, lebo poriadne nejem.. ja som to sem aj pisala, ze chcem schudnut sportom a len obmedzim sladke a take kaloricke jedla :)

carey

Maoam - hihi si tu oblubena takze tu musis byt :)
Ja som tak spokojne unavena, este vlasy mam od prachu, ale uz ani nevladzem umyt az zajtra. Konecne sa tesim ze sa ochladilo, bude sa lepsie spat :) a v pondelok sviatok takze sme doma

carey

ahojte, ja som uz doma od priatela, no fuu teda makacka riadna, mam normalne svalovku na stehnach pri tom neustalom zohybani sa a upratovani a aj ramena citim. Dneska total zle jedla hehe, sice ziadne kolaciky, ale som 2x jedla luskovu omacku, potom kuracie rizoto, melon, jablko... a tak raz za cas je to fain, nemala som na vyber co papat, tak bolo no :D
Zajtra pokracujem v mojom rezime a uvazujem ci vobec ist cvicit, kedze ma boli cely clovek... som si citala tie debaty co ste dnes pisali a hej mate pravdu v tom vsetkom, ja by som rada mala tych 60kg na moju vysku a potom hlavne posilnovat a tvarovat postavicku...
Maoam - neopovaz sa odist z tejto temy, lebo si to s tebou vybavim :)))
Sak sme tu super kolektiv, hlavne treba mat chladnu hlavu a podporujeme sa dalej.
Lucka nasa zlata mame ta radi, take baby ako sme my musia ostat spolu :)

xdanielax

maoam, ja myslim ze taky zaklad je pohyb - taky co ta bavi, a nejest hluposti medzi alebo hned po jedle, typu dam si ku kavicke cokoladku alebo tak. ja som si na to celkom zvykla, ale uz sa oducam:-))

Maoam

xdanielax: no ved u mna ide o dake 4-5kg, takze to fakt nie je vela ale ide to tazko ako keby to bolo dakych 15kg a nie 5