Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
hovädzie a tarhona, mnam
Ahooj :-)
dufam ze ste sa vsetky pekne vyspali a vstali dobre naladene. Ja som si uz bola doobeda zacvicit, dnes som mala nohy, a to je vzdy zabijak :)) a triceps, to uz je v pohode oproti tym noham. som sa znicila, ze som na zaver s radostou vynechala kardio :D
potom som zjedla jednu broskynu (inak akurat som nedavno citala, ze pri chudnuti netreba po cviceni jest sacharidy, staci ked si do hodinky date normalne jedlo - bielkoviny,tuky,sacharidy. na druhej strane ten sacharid pomaha po prve svalom, po druhe zabranuje navalom hladu neskor, pokial mate intenzivny trening - to len tak na okraj nieco mudre :)) )
no a teraz uz odfukujem po super obede: hovadzie masko /moja slabost mnam/ udusene, k tomu tarhona, a zelinovy salat. fuuu akoze :D no plavat by som teraz nesla asi by som sa potopila :D
MaariSSaa - som rada, ze si precitala co som ti pisala :) som sa bala ze sa nahnevas a neprides sem. Skus popremyslat nad nejakym pohybom co by ta bavil, ja by som tiez napr. nechodila na aerobik alebo zumbu, lebo by som sa tam absolutne stracala v tych vsetkych krokoch :D co by si povedala na spinning, plavanie alebo /na zaciatok/ rychlu chodzu? taka svizna prechadzka niekde v prirode by ti urcite pomohla v zaciatkoch nabrat potrebnu kondicku :) ty musis vediet co ta bavi. A pri chudnuti sa urcite nedovijaj od tej vahy, ktoru si mala ako najmensiu. Riad sa momentalnymi pocitmi a krajcirskym metrom ;-) kila, ako som uz ja aj Maoam spominala, nie su najdolezitejsie. Rovnako vysoke baby mozu vyzerat s tou istou vahou uplne inak. Zaciatky su tazke, ale ten pocit potom stoji za to, urcite to nevzdavaj a skus :)
Maoam - dnes teda odhodlanie na bicykel? :) urcite to bude stat za to! neboj, ani sa nenazdas a zvladnes v pohode aj hodinku.
moja najnizsia vaha na vysku 165cm bola 54kg v dospelosti, to som si mohla obliect uplne vsetko
53, co si pametam ale to som bola nizzsia
Lilla, aka bola v minulosti tvoja najnizsia vaha, pisala si, ze si bola kedysi stihlejsia ako teraz?
viem Lilla, nie je to spravne, nebolo to myslene utocne, fakt nie, len chapes, ked ma dievca uz 56kg tak je fakt stihla, ja viem ked som ja vazila tolko, nosila som velkost 36 takze...ale chapem, ako to myslis, v pohode :-), tak som rada, ze sme si to vyjasnili a jasne, je to tu o podpore a tak to ma aj byt, nie sa tu vzajomne zrat, mas pravdu :-)
Ani ja sa nehnevam, len mne to pride strasne take, ze porovnavate nas s vami, vies, lebo vy chcete vazit tolko co my, no my chceme vazit menej ako vazime, no je to komplikovane :D v kazdom pripade drzime si vsetky palce :)
mohol by ti pomoct sport, jednak ti spevni telo a okrem toho sa ti zacnu vyplavovat endorfiny a budes sa citit psychicky lepsie, vystabilizuje sa ti hladina cukru a budes mat menej navalov na sladkosti a tak, co sa tych atakov na jedlo tyka, skus jest viac bielkovin, najmä poobede a vecer, zasytia ta lepsie ako obilniny a cukor, okrem toho velka chut na sladke je casto ked je nedostatok mineralov a vitaminov, najmä chromu, selenu, zinku a tak, mozno mas aj nestabilnu hladinu cukru v krvi, to byva tiez dost casto, ze to skace a potom chytas zachvaty, pijes dost tekutin pocas dna? ja mavam velke chute na sladke, ked malo pijem pocas dna, vlastne je to preobleceny smäd
Maoam - ja sa na teba nehnevam, je to v pohode...s tym sportom viem ze by som mala chudnut resp.udrziavat si postavu tymto stylom, no budem potrebovat velke odhodlanie aby som sa do toho dokopala...teraz mam menzes, cize ked mi skonci, chcem zacat, s tym ze najprv aspon kilo a pol dole stravou a potom sa odhodlam mozno aj na tu posilku, ak hned nie, skusim aspon doma nejake posilnovacie cviky..
No a s tym PPP, asi tak v 17tke to zacalo, schudla som rapidne v podstate z 62kg na 52kg, potom som zase pribrala, potom to kolisalo, bol to jeden velky kolotoc. Par krat som aj zvracala, ale to mi moc neslo, takze som hladovala a striedala to s prezieranim, no ked zacalo byt prezierania viac ako hladovania zase som moc pribrala, uz prostenejak neviem schudnut resp.mat moju vahu bez takychto kolotocov a vycitiek a podobne...je to zlozite :-/
este kvoli vcerajsku, Lilla a MaariSSSa, vyznelo to vsetko zrejme ovela horsie, ako to bolo myslene, takze prepacte