Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - len aby to takto islo aj dalej, lebo tie posledne kg idu najtahsie :) ja zajtra tiez pojdem na bike :D chcem mat stihle stehna, ked ja si vobec nepripadam chuda, cez rifle mi stale prevysa hnusny tuk, ale snazim sa to brat v pohode.
Inak uz si zacala brusakovat, ci kedy zacneme ? :))
2-3 kila uz dost vidno, zvlast brucho, boky...to si vsimnu aj druhi, super tesim sa s tebou :-)
Maoam - u mna zasa dnes rano som si obliekla rifle a tricko a mama ze aka si chudaa, tak pozeram na seba a fakt som vyzerala chudsie ako som obvykle asi dobre rifle, neviem sak som schudla tak 2,5kg to nie je vela, mohli by byt este volnejsie, stale su mi tesne ale uz nie tak :D
Carey, no uz sa to tak vsetko netrasie :-), fakt vidno rozdiel a priatel si vsimol, ze mam stihlejsie stehna, lebo som bola v leginach, tak ma to potesilo.
ahojte, ja som uz po obediku, mala som zemiaky, hovadzie masko s kapustou :) (dneska leti hovadzinka :D)
a stihla som si zacvicit hodinku na steperi, super to bolo, vecer sa chystam k babke tak dufam ze vsetko bude v pohode a nebudem vela jest. Inak rano som sa vazila a mala som o kilo viac ako pred vcerom, co som mala tu nizku vahu bolo fakt kvoli tomu ze som bola odvodnena...ale to na veci nic nemeni snazim sa dalej :)
Maoam - len pekne pokracuj v tom biku, vidis uz mas pevnejsie telo to je super :) mne sa tiez zda ze mi trosku spevnilo
xdanielax - ja asi fakt zacnem s tym behom, len ked mna to dako rychlo odradi ked nevladzem, ja teraz mozno tak max. ze 3min beh a potom pauza hmm, fakt neviem co so mnou
Maoam - no mna bavi robit s ludmi, mozno preto mas taky dojem zo mna :) aj trenerku by ma bavilo robit, lenze na to by som asi musela nieco seriozne nastudovat - nejaku FTVS predpokladam :)) mne sa zda, ze sa aj tak stale este nevyznam, preto ma bavi citat si vselijake clanky no a aj sama na sebe co-to odpozorujem. Ale tesim sa, ak motivujem co len jedneho cloveka :)
xdanielax: lebo mi dodavas silu a motivujes ma (nechces byt trenerkou? napriklad pre chorych co zacinaju s cvicenim, fakt mas na to) a po druhe som sa videla vcera vecer v leginach a mam uz pevnejsie nohy co mi dodalo odvahu ist dalej lebo vidim, ze sa to oplati
Maoam - no ved tak som to myslela, postupne. Asi som to zle napisala :) Ale odhodlanie ti nechyba, to sa tesim, to je treba.
MaariSSaa, este co sa tyka toho domaceho cvicenia, idealne by bolo, keby ti to precvicilo cele telo. Tymi cvikmi ti to spevnie ale zasadne pri chudnuti je, aspon podla mna, to kardio. Ja som napriklad, ked som zacinala behat bola uplne stastna, ked som zabehla 10 minut..potom pauza chodza, potom som sa trapila a nejako kombinaciou chodze a behu som "dobojovala" dalsich 10 minut..a potom som sla/bezala domov s tym, ze cokolvek nad 20 bude super... a potom som jedneho dna odbehla tych 20 v kuse, potom som dobehla po lavicku, ku ktorej som predtym vzdy len prisla aj ked len silou vole. kazdy raz som mala zo zaciatku svalovicu na lytkach, na stehnach z predu jak je panva, casom ked som zvladla dat dlhsi beh som mavala zas svalovicu uz len na lytkach ale taku, ze prvych 15 minut ma bolel kazdy jeden krok tak, ze som si myslela ze to zabalim..a potom to slo ale vydrzala som. teraz uz budem mat svalovicu len po tom co som dnes zas stvarala v posilke, 100% :D "tesim" na zajtra :D
urcite to skus :) nikto sa nenarodil ako vytrvalostny sportovec.
xdanielax: no hodina je vela na mna, to naozaj nezvladam, ale tak radsej polhodina a viackrat tyzdenne, kym sa vyhrabem na 40min, potom 45min a tak postupne...fakt este nemam kondiciu