Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
mne su teraz dobre veci 38-tak len tak tak ale zmestim sa do nich, fajn by bolo 36/38 a uplne uzasna by bola 36ka ale tak na to si este pockam
no u seba necakam ziadnu zmenu, maximum asi tak 0,5kg cize na tych 59 s tym pocitam a ty?
Maoam : super obed,mne to sojove masko velmi chutilo,mnam.A uvidime ako s tou 38kou,uvidime aka bude vaha v stredu rano a miery :-)
na obed plnena cuketa zapekana so syrom, salat k tomu
no Lucka, tesi ma to, vidis zacinaju prichadzat prve uspechy :-) pomaly ti bude dobra 38ka velkost :-))
ok tak sa vazime 31.8. dnes kupujem digitalnu vahu kvoli vam :-)
Ahojte kocky,co mate na obed?Ja uvarene zemiaky na kolieska,paradajky,sojove maso to poukladam na seba a dam zapiect do rury.Isla som si urobit kavu,tak som sem prisla pozriet.
Maoam : dufam,ze sa mas fajn.
Inak viete co?Vcera som isla vonku a nevedela som co si mam obliect,tak som si len tak isla vyskusat mamkine riflove cierne kratke saty na gombiky okolo krku.Predstavte si su mi dobre a este su mi v pase volne.Nechapem,ved moja mamka vazi 60kg.Dnes si idem poriadne zacvicit,ale az ked dopisem seminarky do skoly.
Juchu : ako sa dari Tebe?
carey,xdanielax : vazite sa tiez 31.8?
Maoam - ale isteze. len si treba povedat, ze tym, ze budem mat z toho blby pocit a stresovat sa s tym aj tak neurobim vobec nic. mne to obcas pomoze. a ked nadide cas na pracu, tak si radsej privstanem a snazim sa stihnut vsetko co najskor. Neviem ci sa tvoje starosti tykaju prace, ale ja napriklad najradsej pracujem doobeda ked je taky pokoj :)
poznas ten pocit, ked ti vsetko prerasta cez hlavu? zo vsetkych stran sa to vali, no asi uz len dako prezit
dakujem za podporu, ste tu fakt super fajn baby, dakujem
Maoam, ale ak by ti to pomohlo, tak sa kludne postazuj, myslim ze nikomu tu to vadit nebude. ja si tiez obcas rada postazujem na vsetko, niekedy to pomaha :))
necitim sa dobre a hej, narocny tyzden, vsetko dokopy ale nechcem sa stazovat, su aj horsie veci takze zatat zuby a ide sa dalej
no som zvedava co dam na tej digitalke :-)