Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no ak by som toto mala podstupovat kvoli tomu, aby so mnou bohaty chlap ostal...tak to radsej budem sama fakt
Maoam : no vazne,chodila tam preventivne aby nemala ziadnu celulitidu.A tiez to vsetko bolo pekne drahe,hovorila nam ako bola na specialnom osetreni pleti atd.dokonca jej zaplatil laserove odstranenie ochlpenia v podpazusi a v okoli bikin.A dokonca su stale spolu.
ale som sa zasmiala, ze liposukcia a anticelulitidove zabaly :-DDD
moja byvala kolegyna mala tiez takeho priatela (ta co ro bila modelku), ta chodila kazde dva tyzdne ku kadernicke, gelove nechty, v 18 dostala auto,a le tam platil ocko aj priatel, byvala u priatela co platil najom, vsetko, takze jej sa studovalo :-)), ale tak ked si same seba napriek tomu vedia vazit, tak je to potom v poriadku, ale kazdy place ze na SK je strasna chudoba, ale ked pozriem do temy silikonove prsia od zapadu na vychod vsetky baby do radu si ich davaju robit a to je pekne drahe, baby mlade, casto ledva 19 rokov...no nejak to nepasuje. Ale pochybujem, ze si to az na par vynimiek platia same.
Maoam : prachati rodicia alebo priatel.Moja spoluziacka na VS mala velmi bohateho priatela,zaplatil jej silikony,liposukciu.Mala permannetku do exkluzivneho fitka,chodila kazdy piatok na anticelulitidove masaze,zabaly,do solarka.Platil jej gelove nechty,pedikerku,kradernicku.Kupil jej auto.
Dievca malo 165cm a ked sme sa jej raz pytali na vahu,tak povedala,ze vazi velmi vela 52kg.
v teme silikonove prsia snad niet zeny s normalnou vahou, vsetky maju na 170cm max. 53kg alebo na 175cm 52 kg atd...zda sa to byt trend, najprv sa vyhladovat a potom si dat urobit silikony, ony vsetky skoro pred OP este aj chudnu, asi aby to lepsie vyznelo...inak mimo temu: udajne su terminy na OP az v lete bud. rok, to si teraz kazda druha zena na SK dava robit silikony za par tisic eur? Casto mlade baby co maju 18r, odkial na to maju peniaze? Je to tam uplny boom.
Aj tema mam 180cm a 60kg je ,,uzasna,, a najlepsie,ze tam niektore baby pisu,ze ma normalnu vahu.
no neviem co poznam taketo anorekticke dievcinky, ziadna nema silny sebavedomy vyraz v tvari, vsetky su dost neiste, uhybaju pohladom a hladia do zeme alebo maju problem s kontaktmi, strania sa ludi
Maoam : ani nie smutny vyraz,oni su stastne lebo maju vahu menej ako 55kg :-)a to tak pekne vidno,ktore kocky hladaju a ktore makaju na sebe cvicenim.Ziadna kocka,ktora normalne je a sportuje,nema ruky a nohy ako sparatka,ale pekne pevne vypracovane telo.
ale co su lenive zdvihnut zadok a sadnut na bicykel??