Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Luckatucka

Maoam : mam znamych co sa venuju fitness,moj ocko tiez ale kazdy mi povedal,ze ked budem vazit 61kg,tak potom zdravou stravou 5x denne a kazdodennym cvicenim zhodim max.0,5kg mesacne.Lebo telo bude mat svoju hmotnost a ubytok uz nie je pre telo prirodzeny.Ale jasne hladovanim,obmedzovanim jedla a kazdodennym cvicenim zhodim ovela viac,ale nie je to zdrave!!!!!!!!!!
A aj ked ma Lilla super metabolizmus,zdravou stravou a cvicenim zhodit 2kg tyzdenne ak nema nadvahu,nie je normalne.Ak by mala 80kg ano tam je to v poriadku.Ale nie pri jej vyske a uz nizkej vahe.

Maoam

ja som rada, ked dam dole 0,5kg za dva tyzdne, viac neocakavam...ide to pomaly tak ale aby to slo rychlejsie, by som musela makat kazdy den 2 hod a to nie je u mna mozne, pripadne hladovat a to tiez nechcem, tak radsej pomaly ale raz ten moment pride, ked tam bude svietit 55 :-)

Maoam

no kazdy ma iny metabolizmus ale myslim, ze mas pravdu, ze to ide iba velkym obmedzovanim v strave a kazdodennym cvicenim aspon 1,5-2hod.
U uz inak normalnych alebo stihlych zien je uspech 1kg za mesiac, lebo posledne kg idu velmi pomalicky. Takze ak niekto cvici kazdy druhy den normalne a trocha upravuje stravu,neje sladke a tak, tak sa da ocakavat to 1-1,5kg za mesiac, ale za tyzden, wow. Hm...

Luckatucka

Maoam : nic v zlom,je to jej vec ale podla mna 2kg tyzdenne sa daju zhodit (ak nema nadvahu viac ako 10kg - vtedy je to mozne) len kazdodennym cvicenim a hladovanim. Kedze Lilla je uz stihla,nema ani nadvahu neverim,ze chudne 2kg za tyzden len tak,pretoze cvici a zdravo sa stravuje.

Maoam

hlavne velmi rychlo chudne, za tyzden ma dole 2kg...wow

ano mat pas 66 a boky 94 tak som happy a koncim s chudnutim

Luckatucka

Maoam : Lilla je chuda ako sparatko,pas 66cm a boky 95 no vau.Neviem preco tolko chudne,ked vazi 55kg.Jej uz netreba chudnut ani gram.Ma super vahu.

Luckatucka

Maoam : neviem,uvidime.Ja by som bola stastna mat pas 70cm a boky 100cm a vaha netusim.Este mam dnesok a zajtrajsok na poriadnu makacku v cviceni.