Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Ahoj Luci, pisala som kusok nizsie, pod marissinym prispevkom ako som dnes na tom :)) co sa tyka diety nic moc ale inak pocitovo fajn ;-) vyborne som si oddychla za tie dni volna, tak sa tesim, ani mi nevadi, ze zajtra sa ide do prace, hlavne nech je pekne pocasie.
Ty sa mas ako? Stale makas na tych pracach do skoly, alebo si tiez oddychovala trosku?

xdanielax

MaariSSaa - neboj sa ze budes mat nejake mega svaly. zeny na to nemaju predispozicie, malo testosteronu. Zena ide skorej do sily nez do velkosti - ked uz - ale to by si musela dvihat tazke vahy atd. Posilovanim vlastnou vahou nenarasties. Ale na chudnutie by som urcite zaradila aj kardio, aj ked len povedzme 20 minut po cviceni. A staci cvicit 3 - 4x tyzdenne. Telo potrebuje aj oddych.
Ked chces zacinat rano cvicenim, je idealne prave to kardio, si vybehni von na polhodku a mas vybavene, uvidis ake dobre ranajky budu po tom :) ale nezabudni sa pred tym napit :))

MaariSSaa

Samozrejme som nevydrzala dat si na veceru iba nieco lahke, takze som mala puding, syrove nite a nejake tie karamelky...ale bolo to o pol6 tak hadam to nie je az take hrozne a potom som od pol7 do 7 cvicila, len nejake posilnovacie cviky na doma, zacnem takto kazdy den 30min doma, nech spevniem, bude to mat ucinok? Ak ano za kolko?

A este sa chcem spytat, kedze necvicim ziadne kardio, moze sa stat ze len "zhrubnem"? to nechcem, ja chcem byt najprv stihlejsia a potom aj pevna a nie ze ostanem rovnako hruba iba svalnata.-..sa aj bojim takto doma cvicit aby sa nestalo prave to...hm???

xdanielax

Ahoj :)

ja som si bola zabehat. Dnes len tak decentne, kedze vcera som cvicila nohy, ale super, som rada ze som vladala a vypotila sa. Dnes som jedla aj nejake blbiny, o diete sa dnes vraviet neda :D - zvalujem to na menzes, a teda aj na spln, ked uz hovorite :D brucho nafuknute, ak mi do toho 31 tieto kontraindikacie prestanu, rada sa s vami odvazim :DD

carey - co sa tyka toho tvojho posilkovania, asi by bolo najlepsie zacat kruhovym treningom. Ale ak si nie si ista v tom, ako sa tie cviky spravne robia, urcite chod do posilky s niekym, kto ti poradi. Co sa tyka cvikov.. asi bude dobre robit dve az tri serie jedneho /dvoch/ cvikov na kazdu svalovu partiu s vyssim poctom opakovani (12-15), nizsimi vahami a s minimalnymi prestavkami (cca 30sek.)- ak som teda spravne pochopila ze ma ist o "chudnuci" trening. A idealne by bolo chodit 3x tyzdenne a kazdy den cvicit iny cvik na danu svalovu partiu + za tym kardio asi 20min., resp. kardio dalsi (volny) den zaradis aspon 45min v miernom tempe. - teraz neviem ci som to zrozumitelne napisala, keby nie tak sa kludne spytaj :)

carey

Maoam - hej ale takto nuka aj mame a potom jej nadava ze pribrala...nechapem ale fakt mam chut na sladke, co zas ten moj organizmus robi :D

carey

Maoam - dufam ze do toho 31.8. to prejde a nebudeme take nafuknute...to sa radsej ani vazit nebudem, fakt sa bojim kuknut na to cislo :D este babka dnes ze nic nejeme a nukala same kolace a dobroty