Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - no mne to aj mama vravela ze tie stehna mam hrozne a vazne su, ale tie boky su este horsie tusim... no ja vlastne aj viem ako sa cvici na tych strojoch, len neviem ze ako to mam spravit aby to bolo dobre ze napr. ktory cvik najskor alebo to je jedno... inak ani tie brusaky som este nerobila sakra dnes spravim :) ty ako podarilo sa ?
Inak aj ten beh by som zaradila, lenze ono pre nas je lepsie dlhsie a pomalsie a ja nevydrzim ani 10 min
Kocky ved kaslite na to,kto si dava silikony,kto chudne pod 50kg,starajme sa o seba,aby sme boli pekne,sexi a ostatne zeny maju svoj vlastny rozum.
carey : urcite nevyzeras otrasne,nemas ani nadvahu.Staci Ti asi len spevnit svalstvo.Ja idem prave cvicit.
tpch: prave som citala, dalsia...164cm a 47 kg, ide na OPku, no proste ja mam coraz viac pocit ze to je vysada anorekticiek, najprv sa vyhladuju a potom bum silikony, takze to je sucast planu :-DD
veru, implantacia mozgu to by bolo :-D, len ja mam pocit, ze im z toho mozgu skor ubuda, ma to priamu suvislost asi
ukaz sa v plavkach inej osobe, najlepsie dvom nezavisle od seba a takym co ti povedia uprimne svoj nazor, niekedy sam seba clovek vidi prilis kriticky
plavky odhalia vsetko - bohuzial, no ale na 173cm mas 63kg, takze o tucnote nemoze byt ani reci, skor ide o zamenu tuku za svalstvo, na com uz makas a to trva par mesiacov...tvrdeho treningu, to vies, takze buduce leto to bude uplne ine, aj tak uz leto konci, takze kasli na to a ak mas moznost, tak ak chodis do fitka, porad sa tam ohladne posilovania na cele telo, to je lepsie ako sama doma ked nevies ci to co robis je spravne
ahojte baby, no tak konecne som doma, vcera aj dnes u babky a dnes poobede este kupalisko, pripiekla som sa :) rano som si dala jeden tvarohovy kolacik s hrozienkami co babka piekla a jedna kaiserku so syrom... a dnes som mala prehodeny obed s desiatou kvoli babke, lebo ze sa musime najest kym odideme na kupko tak o 10 som mala kuracie prsia so zemiakmi a o 1 jablko :D a potom na olovrnat 3knakobroty s cottage a 2 platkami syra...a teraz som strasne hladna a neviem co si mam dat.
Vidim ze prepukla tema o silikonoch, sak kto chce nech si da a hotovo, to neni najvacsi problem slovenskeho naroda :) my sa nicime sami a nikoho k tomu ani nepotrebujeme, neviem co bude o par rokov, ked ja budem mat vlastne deti.
Maoam, Lucka,xdanielax - mozem sa odvazit s vami toho 31.8 sak to je jedno. Zajtra este idem ku koznej a nebudem moct asi 2 dni cvicit kvoli testom ma to stve. Inak dnes ako som si davala plavky pozeram na seba a vyzeram fakt otrasne, vsade mi trci to sadlo, som normalne bola zufala a chytila ma depka, sice mam dobru vysku aj vahu mozno ale ten tuk je tak sprosto ulozeny ze dokopy ako celok vyzeram hrozne.
xdanielax - ty mi mozno pomozes, som si pozerala cviky a zacnem posilnovat, som uvazovala ze by bolo asi najlepsie si spravit taky trening na cele telo, a neviem ako to rozlozit ci si mam dat na kazdu partiu 2 rozne cviky alebo ako...na zadok som myslela ze normalne drepy bo Plie drepy, alebo vystupy na lavicku, na stehna predkopavanie, zakopvanie, na ramena nejake predpazovanie s jednoruckami, biceps, triceps kladka aj chrbat... hm som zo seba zufala :((
Maoam, este keby sa tak dali vkladat silikonove implantaty namiesto mozgu...
inak raz sa nejaky muz tu na fore vyjadril vzhladom k poctu prispevkov v teme Silikonove prsia (takmer 50 000), ze sa uz jedna o HNUTIE :-DDDDD
Tiez som o tom presvedcena.
no asi je to tak lepsie
Neboj sa buducnost sa konat nebude :-D