Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

navrhla to Lucka, mne je to jedno, vcera bol spln a brucho som mala ako balon ale co tu sledujem, postihlo vas to vsetky :-((, ako chcete baby, bud zajtra alebo 1.9. mne je to jedno, mozno by bol 1.9. lepsi kvoli tej vsetkej vode

Heatherka

dnes som vstala uplne nafuknuta, brucho mam ako baloon.ani nejak extra chuda si nepripadam a to ,,dietujem,, viac ako tyzden :D no uvidim, termin 1 sa meni na 31 ?? na zajtra ?? som zvedava na moje miery a vahu :D

Maoam

baby k Beyonce: tak to je zbytocne sa porovnavat, ona ma uplne iny typ postavy, siroke boky, silne nohy, to je presne ako Rihanna, hore uzucka, chuducka a potom silne stehniska, ano vypracovane ale to je ina genetika....Europanky su uplne inak stavane

Maoam

ak mas sklon k nestabilnej hladine cukru, co tiez moze vyvolat tie zachvaty zravosti, zvykne pomoct ten tmavy celozrnny chlieb, na ranajky aj veceru - tenky platok alebo dva, bud so slnecnicovymi alebo tekvicovymi semiackami, dolezite je aby bol fakt celozrnny a tmavy, nejedz ziadne biele pecivo!!!! to je dolezite, ten zvykne casom tak o 14 dni to pocitis, zmiernovat hlad po sladkom, stabilizuje hladinu cukru v krvi

Maoam

MaariSSaa: neboj, to sa spravi, telo si to samo vyreguluje, chce to len cas, takze maj trocha trpezlivosti a ten napad s posilkou je vyborny, steper mas na doma, perfektne a nad tym jedlom si nelam zatial hlavu, ak si dlhe mesiace alebo roky mala PPP, tak to je tazke sa z toho rychlo dostat, to sa neda, telo potrebuje par tyzdnov kym sa prepne u zdraveho cloveka, ktory zacal jest vyvazenejsie, nieto este u teba, fakt zacni jest ovela viac bielkovin, najmä poobede a vecer, lebo tie sposobia ze sa vyplavuju hormony ktore v mozgu signalizuju sytost a ked ta opät pochyti sialenstvo zozrat vsetko co uvidis, tak chod von, alebo nieco ine rob, potrebujes odviest pozornost, vela pi tekutin a doplnaj tie mineraly a vitaminy, ja ked malo pijem chytaju ma chutky na cokoladu stokrat viac ako ked pijem vela... no a pred kramami alebo ked je spln nie som schopna odolat nicomu, to je proste silnejsie, tak ale to su dve fazy v mesiaci...to sa da dako prezit

MaariSSaa

A k tej Beyonce - ma sice 168cm a 61kg, ale myslim si, ze u nej ta vaha je vacsinou svalstvo...svaly vazia viacej ako tuk, a ved vsetky vieme, ake ma ona stehna a zadok, veeeelke no pevne...preto taka vysoka vaha myslim si...teda nie je to vysoka vaha, ale verim tomu ze ina baba ktora necvici a ma taku vysku a vahu by vyzerala podstatne horsie...

MaariSSaa

xDanielax - dakujem za radu, to kardio planujem, chcem si z netu objednat domov stepper a budem cvicit na najnizsej zatazi - vtedy je to kardio, vsak? Stoji asi 80Eur ale myslim ze investicia je to dobra...a dala som si sama pre seba taky zavazok, ze ked budem mat na vahe 57kil, zacnem chodit opat aj do posilky, jeden cas som chodievala a mama hovori, ze som mala peknu postavu, zrala som ako truba vtedy ( mlada - dobry metabolizmus ), ale bola som pekna pevna...takze este 1,8kg dole a pojdem do toho...u mna vsak problem, ze jeden - dva dni obmedzim stravu uplne rapidne a tie dve kila mi mozno aj skocia dole, no obavam sa ze to sa len vyprazdnim a stratim vodu...tak teraz neviem ako ist na to, ale kazdopadne tych 57 by som chcela mat do tyzdna a zacat chodit cvicit aspon 2-3krat do tyzdna...

Maoam

Carey: v noci odislo dost vody, od vecera som pila len cistu vodu a do rana brucho dost splaslo, vravim to bol spln, takze sa vazim s vami zajtra

Maoam

uprimne, Lucka?
tak aby si vyzerala normalne, pekne, stihlo, s krivkami, tak tych 60-62

ak chces vyzerat stihlo, fakt velmi stihlo, tak tych 58-59

menej by som uz nesla, zvlast ak mas tazsie kosti a dost svalov, co ty mas, ine je ked zena nema nic, ziadne svaly, ty mas svalstvo vypracovane takze bude aj tazsie a budes vyzerat uzasne s 59-60 ako modelka

Juchu

aaahojte :) nestihla som si este precitat nic, len posledny prispevok od lucky
- teraz som citala v casopise, ze beyonce vraj meria 168 cm a vazi 61kg a chvalili ju, ze ma peknu postavu "krv a mlieko" :) Takze ja chcem mat aspon tych 61 kg a to mam rovnako vysku ako ty lucka :)