Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

MaariSSA u teba je vela zlozvykov, presne, ale tak su to len zvyky a tie sa daju menit - pevnou volou a treningom, da sa s tym vzdy nieco robit, rano a doobedu to nie je tragedia, ale co keby si to urobila tak, ze poobede/vecer proste pojdes cvicit? proste sa odreagujes, telo si urobi par endorfinov, daco aj vypotis na kaloriach, pripadne chod von na polhodinu behat, staci takto 20-30min, hlavne ze vypadnes von, ty proste musis pretat tie bludne kruhy a zacni jest pri stole, aspon jedno jedlo denne, postupne si zvyknes a mozno zvladnes pri stole aj obed, o daky mesiac mozno aj veceru...pomaly na to chod

Maoam

no presne, dni, kedy som vecer este daco zobkala sposobili ze vaha stala cele dva tyzdne a nic...staci vynechat vecerne blbosti a pohyna sa to, sice pomaly ale pohyna

MaariSSaa

Maoam - beriem HAK ano, ale to uz od 16tich...a pod tlakom? Teraz praveze ani nie, mala som prazdniny, o mesiac zacina opat skola a okrem toho nastupujem do roboty, takze podla mna pojdu kila dole uz len preto, zenebudem doma sediet na zdaku a nic nerobit...to prejedanie sa je u mna problem a velky :-/ jedine co mi ako tak zaberalo, je Adipex, lenze to je svinstvo, takze kaslem na to a uz to nejem. Jem pri tv alebo pri knihe aj to viem ze je problem a hlavne zlozvyk, tak som sa na tom naucila, ze uz sa neviem najest normalne pri stole :-/ Mne by velmi pomohlo kebyze po kazdom jedle som nutena odist z domu, staci na hodinu niekam a potom ma ta zravka vacsinou prejde...no to sa neda stale odbiehat napr.ku kamoskam na kavu, len preto, aby som doma nezrala...a ano, zasoby su u nas vzdy, jednak otec robi v Nemecku a kazde 3tyzdne odtial pride z mega zasobami cokolad, cukrikov, keksov, arasidov atd. A je to tu vylozene, a aj keby nebolo, ja to najdem. U nas doma sa vela je, cize nemozem obmedzovat rodinu tym,ze nekupujte to a to, aby som to ja nejedla, musim si vypestovat odstup k tomu a mat ppevnu volu. Aj ked ked tie sladkosti jem v podstate len ja, mama je skor na slane, brat vobec a oco sem tam dobosku. Ved si vezmi, ze pred dvoma tyzdnami prisiel otec a z tych "zasob" - som uz zjedla 6!!!! 400gramovych balikov cukrikov!!!! 7 cokolad orieskovych !!! 3 200gramove balenia arasidov!!! to je neskutocne, su to necele dva tyzdne a zjedla som to sama!!! tak sa ani necudujem, ze som pribrala takmer tri kila :-/

potkanica

hej s tym mas uplnu prvadu...tiez sa snazim nejest po 18tej lebo to vazne pomaha...lenze moja rodina o 20tej vecer vytiahne chipsy a oriesiky ku telke a ja potom slintam jak krava nad nimi :D a jasne,ze sa hrst orieskov si dam a potom to tak aj vyzera :/ ale uz som sa zatala, nebudem! :)

Maoam

ahoj potkanica, ja som urobila test a je to tak, ze mna zabija jedlo vecer, tak som sa rozhodla po 18h uz nic nejest len pit a rano bolo brucho podstatne mensie...mne velmi pomaly travi a vecer jest znamena ze priberam alebo teda nechudnem a stoji to

potkanica

ahojte baby, ja som sa v piatok po mesiaci (!!) vazila a merala a nic, co sa tyka cm tak som stratila asi jeden cm v kazdej partii, co je myslim nic moc a vaha asi 0.4kg a to je mozno voda :D preto som sa rozhodla zacat ranajkovat a jest menej 4x denne a medzitym nic! len vodu, lebo zobkanie je moj problem :) o dva tyzdne chcem ist na velke nakupy oblecenia, lebo idem uz na intrak tak dufam,ze este nieco sa mi podari dat dolu, aby som aspon jedny rifle obliekla :)
dnes rano pol litra zihlavoveho caju, potom 36minut behu a teraz tristvrte chlebika so syrom a uhorkou :)

Maoam

co ma este napada, nie si pod stresom, tlakom? vtedy zvyknu byt tieto pocity zravosti na sladke ovela horsie...

a neberies hormonalnu antikoncepciu? lebo ta to robi tiez

Maoam

to co opisujes je prave to, ze ty si zabudla normalne jest, nevies to uz a znova sa to musis naucit

neviem, jedavas pri TV alebo pri PC??? stopni to, jedavaj normalne za stolom a skus jest pomaly, prezuvat, ten pocit nasytenia sa dostavi pomaly, skus ho vycitit proste, ono az 20min po dojedeni sa v tele nastoli pocit sytosti, ak ty dojes a hned za tym do par min otvaras cokoladu, tak sa dopchas a potom pride ten pocit prezratosti - lebo ty SI prezrata...

chapes?
musis opät zacat citit vlastne telo, tak spravne, zdravo, naozaj a to trva, ale tak to sa da naucit postupne

ak jedavas sladkosti, kde je vela toho lacneho sirupu, fruktozovy, glukozovy, prestan ich jest (je hlavne v cukrikoch a gumovych veciach, sumivych cukrikoch), lebo on sposobuje zravost na este viac sladkeho...je to JED

Maoam

tvaroh, napr. s bylinkami, cottage, strukoviny, len tak uvarene (fazula, sosovica, cicer - maju velmi vela rastlinnych bielkovin a minimum kalorii, vela mineralov, vitaminov, proste su velmi vyzivne a z tych nepriberies ani keby si ako chcela), tofu, sojove vyrobky, jogurt, acidofilne mlieko, bryndza, vajicka, v pohode mozes aj dve, najlepsie su bielka z nich, cokolvek taketo...

bielkoviny - z tych nepriberies, oni velmi nadlho zasytia, okrem toho urychlia spalovanie tukov v tele, vyrovnavaju hladinu cukru v krvi, teda napomahaju tomu, este co ma napadlo, ty mas asi ale aj velke zasoby vsetkych tych fajnotiek doma, ze? Nepomohlo, keby si mala len tmavu cokoladu, oriesky, mandle, nieco zdravsie proste??
Ak mas doma skrinu plnu sladkosti, tak je lahke ju otvorit a napchat sa...

MaariSSaa

Maoam - ja jedavam tmavy chlieb, skoro kazdy den...hodim si ho do hriankovaca a natriem karickou light alebo niecim takym. A ja pijem dost vela, u mna je problem, ze dam si napr.obed alebo veceru, proste hlavne jedlo - dojem ho - a otvorim cosi sladke, kebyze je to pasik cokolady, alebo kopcek zmrzliny, alebo 3cukriky, tak nepoviem nic- to este nikomu neuskodilo, lenze ja vtedy nepoznam mieru musim toho zjest tolko az kym sa necitim uuuplne prezrata a potom dve hodiny dokazem iba lezat a odfukovat ako mi je zle :-/ viem,m ze toto vsetko mam z toho PPP, ja som mala nabeh na anorexiu a potom to vystriedalo taketo zachvatove prejedanie sa :-/ ale uz sa to lepsi, aspon dufam...
A k tym bielkovinam - vcera po obede som to napr.citila, ked som jedla to morcacie maso, ze som ho zjedla podstatne menej ako napr.nejakych cestovin, ale bola som rovnako zasytena. Co ine mam jest aby to malo taky ucinok? Nechcem sa furt napchavat masom, ja som jeden cas bola aj vegetarianka a teraz jem maso tak max raz do tyzdna...nejaky tvaroh alebo strukoviny? Este co mozem, su ryby, lososa milujem, len to ma asi zase vela tuku :-/