Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
iwus93 kludne sa priznaj, to je v poriadku, ak mas nizku vahu na vysku, aspon budeme mat lepsi obraz o tebe :-)
no najprv treba nejake svaly mat, aby sa dali spevnit, v tomto je najväcsi odbornik
xdanielax, dufam, ze sem dnes pride a da ti nejake tipy :-)
orbitrek a pod. je na schudnutie, vytvarovanie, takisto beh, ty by si skor mala posilovat, ak mas malo svalstva, ale nechaj si poradit od bab co sa vyznaju, ja som laik v tomto
ahojte baby, čítam vašu diskusiu, super že sa podporujete :) a držím vám palce pri chudnutí aj ked si myslím že váhu máte super
potrebovala by som od vás radu: radšej vám nepoviem svoju výšku a váhu, lebo si budete myslieť že som anorektička, ale som mlandravá a hlavne stehná, cvičievam na orbitreku ale velmi zmeny nevidim, ja by som potrebovala spevniť...aké stroje sú dobre na spevnenie sedacích a stehenných svalov?
Juchu: toto poznam, ja som sa trikrat za zivot takto vyzrala postupne, nebadane, vzdy som to brala lezerne a potom sok...clovek priberie ani nevie ako ale potom to davat dolu je hrozna drina
takze teraz som na polceste, uz len nejakych 4-5kg to je uz dost realny ciel, vsak ja som kedysi vazila 69 to bola moja najvyssia vaha, si to vezmi najnizsia 54, najvyssia 69 to je celych 15kg....hrozne ze?
a to na ubohych 165cm
takze teraz mam uz vlastne celkom normalnu vahu, ale na stihlost treba este dat par dole ale tak mam ten pocit, ze to ide aj ked velmi pomalicky, doslova po gramoch
inak na 168cm 57kg to si bola teda stihlunka, super...52 bolo dost malo si myslim, podvaha
potkanica: neboj, pride aj to uvidis :-))
joooj dievcata ako vam zavidim :) ale v dobrom samozrejme! :) aj ja sa uz chcem citit tak super ako vy, ale verim, ze sa teraz k tomu dopracujem :)
mam uz len dva tyzdne pokym pridem na intrak a tam uz nebudem mat moznost chodit kazdy den behat :( to ma mrzi, ale tam budu asi ine veci na vybavovacky A skola, cize dufam,ze spalim aspon tolko, kolko behanim :D
Ja som mala pri svojej vyske najmenej cca 52kg. Ale to sme s kamaratkou chudli asi 2 mesiace tak, ze sme jedli max. do 14,00 a nakoniec to skoncilo tak, ze za cely den som zjedla 2 rozky.. Drzalo ma to cez letne prazdniny, zacala skola a za par mesiacov som pribrala na 57kg.
Vaha je zradna, lebo clovek ked sa vidi kazdy den v zrkadle si ani neuvedomi ako priberie.. Ved aj ja som za 4 roky z 57kg pribrala na 70.. Cele obdobie som sa nevazila a vobec som si nevsimla, ze som pribrala. Az ked som sa odvazila u doktorky tak mi prislo zle. A odvtedy sa snazim s tym nieco robit..
moja najnizsia vaha bola 54 na moju vysku a vtedy som si mohla jednak vsetko obliect a jednak som sa citila uplne lahucko, nechapem ako som roky mohla vlacit na sebe 62-64kg, otrasne ako hurka
Ved to!!! Aj ja mam taky "sviznejsi" pocit :) A aj ked moja vaha je stale vysoka, tak sa citim dobre :) Ale samozrejme, chudnut neprestavam, ale teraz si to uz budem viac vychutnavat, lebo sa uz tak neponahlam :)
A na ten pocit, ked budem mat dobru vahu sa aj ja velmi tesiiiim :) To si neviem uz ani predstavit :) Ked som mala 17 rokov a naposledy som sa vazila - mala som cca 57kg (myslela som si, ze som tucna - a teraz co by som dala za tu vahu). Teraz si uz ani neviem predstavit aky to bol pocit :D
no Juchu, vazne, ked som si dnes uvedomila, ze su mi rifle volnejsie a ze vyzeram uz dost normalne, tak ma to dost nakoplo, je to uplne iny pocit, chodit s normalnou vahou a chodit s tym, ze ledva tahas tie kila co mas na sebe navyse, fakt uplne iny pocit a aky pocit to bude s 55, to bude uzasne
Maoam :) Do Vianoc hadam budeme mat vysnivanu vahu, len aby sme po Vianocnych medovnickoch neboli zase tam kde dnes :D
a moj sen je 55, takze ak tam zajtra bude svietit 59, tak mam uz len 4kg do ciela, to do Vianoc musim dat