Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Maoam - no viem co myslis, ale doteraz som na tie veci ani nemala chut, teda okrem vcerajsku... som to nepotrebovala k zivotu ale dneska fakt to sa nedalo ovladnut, tiez nechcem aby to takto bolo, a dnes taka nalada ze pochybujem o vsetkom co robim, ze aj tak sa mi to nepodari :(

Maoam

inak Carey toto bolo to co som od zaciatku pisala, ze nechcem chudnut takou formou ako vela zien, ze si odopieraju, dva-tri-styri tyzdne a potom pridu tieto navaly.....preto radsej pomalicky ale dam aj sladke, aj slane, proste aspon kazdy druhy den, lebo ked si tyzdne odopieras tak jedneho dna pridu tieto chute a nedokazes to ovladnut...typicke, skus si uz neodopierat tak velmi ze iba zdrave-zdrave nonstop vkuse, to sa potom takto vypomsti

carey

Maoam - a teraz som zjedla jednu kaiserku s maslom a olomuckymi syreckami, to som sa uz dorazila na dnes :) a ne sak takto som nejedla uz 3 tyzdne tak co...

Maoam

Carey preco mas take velke vycitky, vsak to nie je nic strasne, jedna tycinka a kusok sladkeho peciva no boze, svet sa nezruti, nedepkuj tak velmi :-)). Ide sa dalej, hlavu hore.

carey

Maarisaa - hlavne sa este najedz,sak treba veceru
Boze ja som dnes uplne sklamala, zjedla som proteinovu tycinku a predtym tu marlenku, co je so mnou ? :(((( som nemozna

MaariSSaa

Na obed som si dala platok zapekaneho morcacieho masa so syrom a smotanou plus kalerab, no ale potom 100g karameliek, 100g kakaovych vencekov a asi 50g udenych syrovych niti :-( neodolala som, ZASE, kurniiiik :-((( ale potom som isla utriet prach nech nieco robim, potom 10min na svihadle a teraz prechadza so psom...na vahe mam ale aj tak o cele kilo viac, ako rano a to ten obed bol o 2hej :-/ myslite, ze ked uz dnes nebudem nic jest, mozem este schudnut?