Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

viete koho vyzor sa mi paci? herecka Betka Stankova, je stihla ale ma krasne krivky , krasnu tvar a velku charizmu, ta zena je proste sexy :-))aj ked nie je vychudnuta ;-) byt muz tak mam jej plagaty po izbe rozvesane :-D

carey

xdanielax - no nemam nikoho takeho, na tieto veci som sama...uz pozeram na internete po tych trenerov, vacsinu co vidim su z Petrzky ale tak hladam dalej... oni si za to dost pytaju

xdanielax

carey - ked sa ti dnes nechce, tak necvic nasilu :) a orbitrek je dobra vec.. Nemas nejakeho kamarata co chodi do posilky a poradil by ti co a ako?

carey

xdanielax -no hej lenze co mam robit kym na to nasetrim...skusim teraz ten orbitrek 3 do tyzdna a budem to striedat... nejako som zlenivela sa mi zda..dnes som uplne nevyspata ze ledva pozeram nic sa mi nechce

xdanielax

Ahoj baby :) ako sa mate? vidim ze veselo debatujete..preco sa vlastne vazime uz zajtra?? aj mna by to zaujimalo :D a neviem ci by som to radsej neposunula o ten den neskor ked budeme mat volno..:))

Carey - rozhodnutie zaplatit si trenera urcite neolutujes. Ked nenasetris, napis jeziskovi :-) Ale vela trenerov to robi aj tak, ze bere napr. dve tri baby naraz, takze ked mas kamosku, co by tiez rada chodila do fitka, tak by to nebola az taka vysoka polozka. Ale pozistuj si ceny, urcite sa to lisi, idealne, keby ti niekto niekoho odporucil, alebo aj na tych strankach so zlavami sa obcas vyskytnu take ponuky, mozno by stalo za to, to vyuzit :-) No ved ty si isto poradis ;-)

Juchu - tebe s tym jedlom poradim to, co robim ja, najedz sa v robote, alebo cestou z prace. Ja to tak robim, zjem nejake ovocie a nejaku tycinku alebo piskoty - uplne len sacharidy nejake pred tym cvicenim, tym padom hned jak dojdes das teplaky, odcvicis a na veceru si das nejake bielkoviny a zeleninu :-) vybavene.

Ak tu bol este nejaky dotaz, na ktory som neodpovedala, tak som si ho nevsimla, priznam, necitala som uplne vsetko detailne.

Lucka, ty si sa este vcera pytala ja by som chcela dat dole nejake 3-4 kila do vianoc, alebo do noveho roka. Nenahanam to, len som si dala taky ciel a som velmi zvedava aka budem disciplinovana. Zatial sa mi velmi nedari, ale tak zvalujem to na vyssie mocnosti a ten spominany menzes :)) dufam ze o par dni to uz bude o inom. Ale cvicit ma bavi stale :-)
aj dnes by som sla behat, ale normalne si hovorim ze prrr, klud, dva dni za sebou makacka na nohy, koleno ma boli pri chodzi /pri behu nie co je zvlastne/ tak budem dnes oddychovat, pojdem len s hafanom na prechadzku :-)

Maoam

myslim ze Carey potrebuje nieco ine ako Iwus93, Carey ty potrebujes zhodit tuk a vyformovat a Iwus93 je uz chuda dost, ona potrebuje spevnit svalstvo a nic viac...

takze tam bude treba asi aj rozdielne cvicenie, no Carey ale aspon nie si sama co sa citi nanic :-(

carey

Iwus93- no ja si kupovat nebudem, na to nemam, to do fitka by som chodila na nho aspon tak na 40 min na zaciatku viac nedam...ja potrebujem zostihlit (schudnut tuk) nohy a tiez zadok

Maoam

Carey: mne je jedno ci zajtra alebo 1.9., lebo teraz ziadny pohyb takze je to uplne jedno, nafuknuta som tak ci tak

iwus93

a na tvojom mieste, ked máš viacej peniažkov tak by som si kúpila magnetický, je tichý a nemusíš si dávať telku alebo hudbu velmi hlasno, pričom ten mechanický čo má to koleso hučí