Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

iwus93

Carey: ale pomohol mi ale fakt treba poctivo na tom cvičiť...pomáha mi schudnúť z tých nesprávnych partií :D mám zadok skoro ako placku a stehná sa málinko zmenšili a spevnili ale to je tou mojou genetikou

carey

Iwus93 - ahoj a tebe nepomohol ten orbitrek? lebo som uvazovala ze by som zacala na nho chodit, aby som furt len na biku nebola

iwus93

Moam: bicykel ma baví, aj behanie by ma bavilo ale bolia ma kolená...vo fitku by som sa na beh možno prinútila, ale vonku nie

carey

Maoam - nom hej, tak zatial som cokoladu nejedla, aj ked vcera som mala nenormalnu chut :) teraz som zasa cela nafuknuta, tie pocity vela robia, fakt ma to depta cele, ani naladu nemam...a preco sa nevazime az toho 1.9. sak to je o 2 dni to je uz uplne jedno vlastne. Som si vsimla na sebe ze akonahle dlhsie necvicim tak vaha ide hore, aj ked jem ako predtym, stve ma to

iwus93

Moam, vždy som sa pohybovala v rozmedzí ako píšeš, asi to mám genetikou, pretože moja mama bola v mojom veku o 5 kg ťažšia a ešte aj o cca 5 cm je nižšia odo mna, mala pekné prsia, čo ja o sebe vôbec nemôžem hovoriť :( ... že vraj som zdedila po otcovej mame postavu, menšie prsia a silnejšie stehná...no ja nechcem dopadnúť ako moja starká, tak už teraz niečo preto robím aby som nevyzerala ako ona

Maoam

Carey: ja teraz tiez dlho nemozem cvicit zo zdravotnych dovodov, tak som v depresii, ale snazim sa nemysliet na to, nech ti lieky zaberu a co sa jedla tyka, tak teraz bez pohybu je to zle, brucho sa hned nafukne, psychika v depke, chybaju endorfiny a cokoladou si ich doplnat je najväcsia chyba teraz :-).

Maoam

iwus93 chudnut ti netreba, to vies ale aj sama, mozno ta bude bavit bicykel, orbitrek a na stehna a zadok su uplne najlepsie korcule!

inak este ma zaujima: vzdy si mala taku vahu? alebo si na nu schudla?
vsimla som si, ze vela dievcat ma na 165cm tych 47-52kg, premyslam ako je mozne si taku nizku vahu udrzat ked clovek nie je tak geneticky stavany, alebo ci ti ludia nemaju skoro ziadne svaly? toto berte prosim ako vseobecnu otazku, nie otazku na iwus93, dakujem!

carey

ahojte, no pozeram ze sa vam dari, co ma velmi tesi. Mne sa extra nedari teda, dneska som bola u tej koznej, zasa mi dala lieky, mast takze sa mozem od zajtra dopovat... potom som bola s kamoskami vonku a isli sme na cinu, no fuj este teraz mi je zle, velka porcia, bolo tam kuracie maso, bambusove vyhonky a biela ryza..tak som zjedla polovicku ale moc mi to nechutilo... teraz uz lebedim doma s plnym bruchom a uvazujem ze este vecer skocim na kardio.
xdanielax - dakujem za rady ohladom toho treningu, ja som sa rozhodla ze si zaplatim trenera, ked budem mat peniazky, lebo sama cvicit a nahodou este zle radsej neriskujem... len skoda ze je to take drahe musim nejako nasetrit aspon na zaciatok nech viem co robim zle a tak...som dnes zo seba nejaka znechutena
Inak zdravim vsetky ostatne baby :)

iwus93

Moam: no mám 165 cm a 50-52 kg, ako kedy...niekedy mám mániu schudnúť aj 5 kg ale asi by to bola blbosť, potrebovala by som skôr spevniť a určite to vyzerá opticky lepšie
beh som skúšala, nebaví ma a strašne ma potom bolí ľavé koleno asi nemám v poriadku kĺby