Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ja som si dnes zas dala zmrzku :/ ale som ju aj celu dojedla a uz idem teda seriozne na to. ziadne zmrzliny. ked s tym raz zacnem, potom mi to zachuti :)) asi su nejake vesmirne vplyvy a ludia maju chut na sladke :D
Lilla, napis nam pre zaujimavost tvoj jedalnicek. co si napr. jedla vcera alebo dnes, by ma to celkom zaujimalo, ked ti to tak ide. Skus aj priblizne mnozstvo. dakujem :)
Lillla - ja viem ze to platilo na ten moj obed a tie hovadiny po nom, ale snad to vykompenzujem tym, ze dnes nezjem uz nic...na mna treba brat troska ohlad aj v tom, ze som trpela PPP a tazko sa teraz ucim na novy rezim...cize take to "klasicke babske/zenske odhodlanie schudnut par kg" u mna akosi neplati, ja mam prevrateny rebricek hodnot co sa jedla a postavy tyka...so mnou tazko :D ale aj tak tieto dva dni su podstatne lepsie ako tyzdne predtym, musim v tom vsak zotrvat...
Potkanica, teba som nemyslela.. :D precitaj si tie jedla nizsie :)
akoo ani nestras ze na cottage cheese je nieco zle alebo nezdrave! :D
Baby, ja sa vam ale nedivim, ze ja tolko chudnem, sak vy jete take blbosti, sorry, ale vazne :D tomuto hovorite chudnutie? :D
a potom depkujete, sak to je uplna blbost, ved sa skuste premoct :) fakt:) lebo date si to raz, dvakrat a potom zas , ono to ide lahko hore, ale tazko dole:) nechcem byt hnusna, len vam chcem dobre:) tak to prosim neberte zle:)
ja som mala cottage cheese s cibulkou a dva kneckebrody a k tomu pohar acidka...mnaaam! :) odporucam, vela bielkovin, ktore zasitia, vyzivia svaly a nepriberes z nich
Poradte!!! Co na veceru? ked som mala kaloricky mega obed a uz som nechcela nic jest? zacinam byt hladna alebo skor mat na nieco chut!!!
idem si lahnut, snad zajtra bude lepsie, no idem na brigadu tak zasa bude asi strava o nicom...
Maoam - no to k tomu prispelo tiez, ale tak celkovo, kamoska mi dnes povedala velmi zle veci, ona je ako moja sestra a nemozem jej pomoct, tak sa trapim spolu s nou ... ale je mi uz trochu lepsie, pustila som si hudbu.
to ten koment tvojej mamy ta dal tak dole,ze?