Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no a vies si predstavit, ze som cely zivot pocuvala ze mam silne stehniska a ritisko? neuveritelne ze?
ale to je jedno, kaslem na tych ludi
ano moj problem je vlastne uz len brucho, z bokov dam dole este nejake 2cm a budem stastna, stehna su mi jedno, 54,5 je uz celkom fajn, takze mna trapi len brucho no a zadok sa spravi sam
Maoam, vies ja zase co by som dala za 96 cm v bokoooch ach, uzasne to musi byt. tu ide presne o toto, rozdielne postavy. ja mam utly pas a siroke boky , stehna a zadok. ty mas brusko a zadok, stehna malinkateee.
carey ja bicyklujem na stacionarnom. zo zaciatku som behavala okolo rieky ale strasne ma dostipali ovady a od vtedy som nebola. potom este sem tam cvicim jogu :) ale asi je toho malo :(
Juchu: ty si zivy priklad toho, ze na vahe ubytok 1kg a v cm 5!!! to by si mali precitat vsetky baby z temy Anorexia, ze nie cisielko na vahe, ale cm su dolezite...
Juchu, gratulujem ti, uzasny uspech, z bokov mas 3cm dole, wow, z pasu aj prs 5cm ale stale mas peknu mieru cez prsia, neboj, mozno by si mohla pridat nieco na posilnenie prsneho svalstva, aby spevneli aj prsia
inak uzasne, za mesiac tolko dat dole, vidim ze tvoje telo dobre reaguje na sport
Haertherka - no vidis islo ti odkial si mozno ani nechcela... my hrusky to mame tazke :)) treba aj tak makat dalej a ty ako cvicis ?
Maoam - no inak musim to pozriet ci fakt to nepodporuje nejako tu chut alebo co. Nechcem zasa vsetko pribrat ach.
No pomaly sa idem chystat, tak pekny den vam prajem
Ahojte zienky, takze moje dnesne miery ma potesili :) Dodrzala som svoj zamer, 2kg mesacne :)
Takze moje miery (vyska 168cm)
- koniec jula - 16.8. - dnes:
- vaha - 68kg - 67kg - 66kg
- prsia- 98cm - 96cm - 93cm
- pas - 78cm - 74cm - 73cm
- boky - 103cm- 102cm- 100cm
- stehno- ??? - 60cm - 59cm
Dnes som si pridala aj mieru 5cm pod pupkom (to sadlo co trci z gati) - tam mam 94cm
Takze zhrnutie - oproti poslednemu vazeniu meraniu - 1kg dole, prsia mi pekne padaju :-/ Zatial sa mi to aj paci, lebo nevyzeraju take nabuchane, ale ak to takto pojde dalej tak neviem, neviem... Ved od zaciatku co si ich meriam sa mi zmensili o 5cm!!! Za 2 tyzdne 3cm!!!
Ale z bokov som za 2 tyzdne dala dole 2cm, to ma veeelmi tesi (preto moja mama vravela, ze uz nemam rit) - to ten stepper, rotana, stacionarny bicykel...
Heatherka: wow, 67cm v pase...uprimne zavidim, boze a ja 74cm na 96cm boky...strasne viem
super, pas ti siel pekne dole, fakt wow, aj cele kilo za 10 dni, vyborne :-)
no baby, gratulujem tym, co ste schudli :)
ja som dopadla preeesne tak ako som ocakavala. kedze som hruska, chudnem z brucha ale zo zadku tie speky nie a nie odiiiiiiiiiist. na nervy, ale aspon dacoo. pisem miery a kila aj pre porovnanie :)
21.8. vaha : 54 kg, vyska 158 cm
31.8. vaha : 53 kg vyska 158 cm
prsia: 85 cm 31.8 : 85
pas: 70 cm 31.8 : 67 cm
boky: 100 cm 31.8 : 100 cm
stehno: 57 cm 31.8 : 57 cm
suma sumarum, 3 cm dole z pasu, kilo dole za 10 dni. chcem chudnut zo zadku a tam sa to vobec nepohlo :(
v tomto ma inspiruje najmä Lilla, ktora vie tak dobre cloveku dat po hlave v tom dobrom zmysle slova :-)) tymto zdravim LILLU :-), ale ma pravdu v tom, ze vsetky tie blbosti pomimo su na vine, ze to ide tak pomaly, ja si to uvedomujem atak sa snazim to redukovat a vcera sa podarilo nejest to vobec...to nafukovanie a vodu musim vyriesit, velmi ma to zatazuje
Carey: inak ak beries lieky na alergiu, mozno maju vedlajsie ucinky, precitaj si to riadne, ci tam nie je nieco o zadrziavani vody, zvysovani apetitu atak
MaariSSaa: s tym nafukovanim je to pred kramami, okolo splnu a este ked je v tele nahromadenych dost toxinov, tak udajne aj vtedy, takze pomaha vela pit a pridat nejake bylinky co cistia creva, pecen a tak, tak som to objednala, lebo zrejme treba telu nejak pomoct, ked zadrziava vodu, nieco nie je OK
no pozri ako to ide mne, doslova po gramoch...je to velmi tazke, ale zasa hladovat nechcem a sport teraz nejde, tak co sa mam obesit? proste som rada, ze to nie je viac...vcera som si odoprela vsetky blbosti pomimo, co je u mna velky uspech, mne treba uz len 4kg a to je najtazsie, tie posledne kila