Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

vsak aj na to pride, Lucka uvidis...ide ti to uzasne a rychlo! za mesiac dat dole 3-5 cm tak to je na obdiv, ja dam za mesiac dole tak 1cm a to som stastna ze vobec daco

Juchu: nie, praveze mam akurat par dni PO nich kedy by som mala byt najchudsia, neviem daco nie je OK, aj zle a malo spim, asi mi treba detox

Juchu

maoam - to hej, ty mas pas sirsi, ale tak si sama pisala (myslim), ze mas taku postavu :) neboj nic, aj brusko odfukne, mozno budes mat kramy, ci nie?

Lucka sa nam rozbehla :) Ale tak ona isla tak pekne pomalicky, to hadam nevadi, ze raz za cas to ide rychlejsie :)

Maoam

Lucka 2kg za 10 dni tak to neviem ale je to turbochudnutie, co som teraz hladela na tvoje miery, tak to si dala za mesiac dole z pasu 5cm, z bokov 3 cm, z prs 4 cm ...uzasne....

aky mas obvod cez stehno?

Maoam

neviem Juchu, ale hej vidno BRUCHO si vsimni 74cm k bokom 96 a stehnu 54,5 otras fakt, mala by som mat dakych 69 aby to pasovalo...

neviem kupila som daco na odvodnenie, uz len prasknut fakt, zadrziava sa mi voda aj v tvari vyzeram hrozne uz tri dni

Juchu

wauuuuu lucka :D :D no vidis, aku mas krasnu vahuuuu :D predpokladam, ze dnes sa citis uzasne :D super, fakt gratulujem

maoam - preco si nafuknuta? na tvojich mierach to nebolo vidno

Maoam

Lucka WOW 64kg, tak si tromfla tu hranicu 65kil a dufam, ze sa citis uz konecne stastna, mas aj 100-ku cez boky co si chcela a pas 71 wow...vynikajuce. Gratulujem ti a tesim sa .

Luckatucka

Ahojte kocky,tak moje dnesne vazenie a meranie :
na porovnanie: 22.8 31.8
vaha : 66kg 64kg
prsia : 101cm 100cm
pas : 72cm 71cm
boky : 101cm 100cm
Kocky gratulujem.Vidis Juchu ako krasne chudnes.Len tak dalej,ide Vam to super.