Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no hej, som uplne jablko :D Tuk mi ide preč zovšadial, okrem toho brucha :-/ ja mám len teraz ranajky. Cierny chlebik s maslom a pažítkou + 2 velke paradajky. Nad obedom práve rozmýšlam :) Asi si dám čínu zo včerajška aj keď neviem či je diétna :-/ Aký šport robíte ? :)
Juchu: nedalo mi, tak som odmerala tu divnu mieru 5cm pod pupkom :-DDD, u mna 89cm.
potkanica: o to horsie, ze to boli najblizsi hlavne mama
noemix: taaak konecne je tu typ jablko vitaj :-) lebo su tu same hrusky (stihly pas, sirsie boky a stehna), tak sa tesim, vidim ze problem mas najmä s bruskom, boky mas stihle a ciel mame zhruba rovnaky :-)
ja tiez chcem 55 (na vysku 165)
na obed u mna budu zapekane zemiaky s tvarohom,zeleninou a syrom,
na ranajky bola celozrnna zemla, kuracia sunka, cottage, paprika zelena nakrajana navrch a dve kavy s mliekom
ahoj noemix...dufam,ze s nami ti to pojde lahsie :)ciel mas realny a v pohode na tvoje vysku, dufam,ze sa ti to podari :) co sa mna tyka, dnesny obed budu asi rezance s tvarohom, na ktore sa velmi tesim :)
dakujem :))
výška : 163
váha: 65,2 cieľ (55)
vek : 19
miery : prsia :95
pás:85
boky: 93
stehno:58
Čo dneska máte na obed ? :)
wau zeny uplne vsetky ste super :) takto vydrzat a vidiet vysledky to je uzasne :) hlavne to sa mi paci, ze strata hmotnosti nie je velka, ale cm su viditelne, to znamena ze ste schudli z tukov a nabrali svaly :)
maoam-ti ludia, co ti to hovorili museli byt trapny uz len preto, ze nieco take hovorili...
vitaj noemix :-) jasne ze sa mozes pridat, aku mas vysku/vahu a miery? a vek?
ahojte baby, mohla by som sa k vam pridat ? tiez sa pokusam schudnut, ale nejak mi to nejde, pričom dodržiavam všetko. Možno s vami by mi to išlo lepšie.
Heatherka, este daco: s typom postavy NIC neurobis, to je stavba tela, konstrukcia takze to je dane, ja nikdy nebudem mat napriklad pas 65, v najchudsich casoch som sa dopracovala na 69, to bolo m aximum co sa dalo dosiahnut u mna...a to som mala k tomu boky dakych 93cm a stehna asi 52...takze stehna a boky stihlucke a bum pas 69 k tomu takze?
ale zasa muzom sa pacia hrusky, lebo utly pas a siroke boky posobia na muzov strasne sexy...baby budte rady :-)
vsetko ma svoje za a proti
Dakujem maoam :) tie cviky na prsia pridam, lebo ich nechcem mat v 23 rokoch rozgajdane :) Ale v tejto faze chudnutia sa mi pacia najviac, lebo nevyzeraju ako kus tuku :) Mne predtym kym som priberala velmi rastli, ale fakt velmi. Ked som mala 57kg tak som nosila podprsenku A, predtym ako som isla chudnut uz C... Takze asi spolu s vahou sa mi zase scvrknu na A :D No nic, idem s nimi nieco robit...