Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
baby ja som tak nafucana ako balon, uz len pichnut do mna spendlikom a prasknem a zacnem lietat po izbe fakt
no klasicka pneumatika :-DDD to mam aj ja
to hej, vravim aj moja sestra s vyskou 158 vahou 43kg to ma :) Teraz to az tak nemam - ale predtym to vyzeralo, ako keby som mala nad zadkom druhy zadok :D
vieš, mne ani z toho brucha nič nespadlo :D To je najhoršie :D
no ja tam mam tiez pekne faldiky, ale vsimni si, ze na tom mieste to maju vsetky zeny, aj tie uplne stihlunke, minule som tak pozerala, ako presli baby na bicykli okolo mna, chude jak laty ale TAM mali obe faldiky :-), proste to patri k zenskej postave a nedaju to dole ani tie chude asi to tak ma byt
noemix- nic si z toho nerob, ja tiez chodim pravidelne behavat a nic :D spadlo mi brucho, to ano, ale stehna a zadok co chcem dat dolu ani gram! ale tak teraz som zmenila stravu na iny "typ" :D tak uvidim co a jak bude :)
Maoam - porovnavala som si nase miery teraz na fajciari :)
v tej divnej miere sme asi vizualne na nase vysky rovnake :D to som celkom rada, lebo som myslela ze tam som daka siroka.. Aj ked z tej divnej miery som asi najviac schudla pocas mojho chudnutia (okrem prs)... Skoda, ze som si to hned nemerala.. No nic, od teraz udavam aj tuto mieru :)
striedam beh, korčule, bike, plávanie. :) podľa nálady a počasia. Behávať chodím tak 3 krát do týždňa asi mesiac aj pol a stále nevidím žiadne pokroky, to ma najviac na tom štve. Stehná sa mi zmenšili len o 1 cm a inak nič. Neviem ako je to možné, keď jem oveľa zdravšie ako predtým. Dneska sa idem na hrádzu bajkovať, plánujem 30 km.
ja chodim tak cca 5x do tyzdna behavat do lesa na 36 minut :)
teraz nic kvoli zdravotnym problemom, inak stacionarny bicykel ale neprehanam to, tak 3x tyzdenne 30min
ostatne baby robia ovela ovela viac, niektore cvicia aj denne alebo podstatne dlhsie (1,5-2hod)
a ty robis co?