Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ahojte, tak ja som pred hodinou dosla z prace unavena ako pes... moj jedalnicek no
R - polka bananu, ovsaky, mlieko
D - druha polka bananu
O - kaiserka su sunkou, cottage, paradajka
Ol - kuracie rizoto, to bol skor obed ale tak nestihala som
V - knakobrot so syrom
Dneska bol zas taky divny den, bolela ma hlava, som chvilami ani nebola v realite teda sa mi zdalo, neviem ci to neni z tych liekov.
Tesim sa ze nebola ziadna sladkost, lebo som mala fakt velku chut.
Dnes cez robotu som pozerala na zeny co sli okolo a vsimla som si ze 80% zien je chudych a iba asi 20% je takych ze ako ja pri sebe alebo potom ze su obezne...fakt sa ani necudujem tym muzom ze su osprosteni, ked vsade vidia len palicky so silikonmy...
ahojte baby :)
ja som akurát prišla z bajkovania, plánovaných 30 to nebolo,ale len 15 km, parťákovi sa dalej nechcelo :-/. Zabila som to dvoma trojuholníkmi pizze :-/ takže sa dosť na seba hnevám.. Zajtra si zabehám 5 km, snáď to nebude viac ako dneska.
Babule ja vam gratulujeeem vsetkym k vacsim ci mensim uspechom.
Ja som dnes nemala cas na vazenie, rano skoro vstavacky, rychlo sa dat do znesitelnej podoby, najest sa, ist so psom atd..potom som sa uz nechcela vazit poobede najedena, ale na zajtra uz mam nachystane vsetky instrumenty: vahu aj meter, tak rano sa dozviem co a jak, uspech bude ak som nepribrala :D
inak tu "divnu mieru sadla trciaceho z gati" som si zmerala aj naposledy (19.8), tak som zvedava ci sa nieco pohlo :))
moc sa s vami tesim, vidim ze uz si fotky posielate a vyznieva to, ze to tu nakoniec nebude az take tragicke jak si vsetky obcas namyslame :D
Lucka, ty si dala asi najviac dole ze?? :-) Je mi luto ze sa netesis, ale namiesto toho si davas ciele stale menej a menej vazit/merat. Uprimne poviem, nepaci sa mi to. Takto nikdy nebudes spokojna.
Ja som dnes dosla o piatej z roboty a potom som sla behat, konecne von! To tak dobre padlo na vzduchu aj so psom aj ked to bolo narocnejsie na nerovnom terene, kedze sa vyhybam asfaltu + som si dala schvalne beh po strku :)) - predpriprava na sneh :D a par sprintikov, no este teraz si citim zadok. najedena, nohy na stole, dobre mi je ! :-))
Heatherka, sak posli teraz aby som mohla porovnat, ze ako pekne si potom schudla:)
ja poslem, ked budem sexi :D
ja ti idem asi poslat inu fotku :D aj ty mi posli druhuu :)
mat tvoje nohy tak chodim len v plavkach a sortkach a kazdy den extra beham po vonku aby ma kazdy videl :-DDDDD
nie vazne,mas nadherne nohy raz by ti to niekto mal povedat, najlepsie nejaky chlap...ale to pride
no Lilla a to mam 59kg na 165cm ale to je tym, ze mam svaly, takze ludia mi hadaju nizsiu vahu aku skutocne mam...to iste aj u teba, ty si uplne stihlucka a mas krasnu postavu
Maoam: aj ja by som bola rada vyssia :D a argument vsetko :D lytka mam hrube :D proste fujky :D:D
Lucka: tak este si aj o 1cm vyssia! Takze ti staci 60kg na to byt stihla...boze co by som ja dala za to mat 166 a nie 165cm :-D.
Lilla: povedz mi jeden argument proti nim, su nadherne, zvlast stehna uplne uzasne nohy mas