Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Lucka: myslim, ze si vela idealizujes, vies kolko ludi je vo vztahu a su nestastni a boli by ovela radsej sami? Len je problem zo vztahu odist, alebo su tam nejake ine veci, proste niekedy ludia co su sami ani nevedia ake uzasne to je, mozu robit vsetko co len chcu, zit ako chcu, prestahovat sa kam c hcu, robit karieru, studovat...proste su uplne neviazani. VSETKO MA SVOJE ZA AJ PROTI LUCKA. A vies kolko vztahov je hroznych? Navonok drzia formu...ty si myslis ze su super, v skutocnosti sa trapi bud ona, alebo on alebo obaja. Nemusis riesit nic ako nevera, klamstva, podrazy...
Marisssa, prosimta a bola si na wc alebo co? ked nebola tak vies kde je problem..nestresuj a prestan sa vazit laskavo kazdy den. Maximalne raz za tyzden, takto si len robis nervy!
A ja idem von na prechadzku so psom vytravit ranajky :)
Prave som prisla domov z tej gulasky, uz som aj ranajkovala, chlebik so syrokremom a jednu tvarohovu buchtu, teraz doma jem makovnik od nervov! Dnes rano som mala o cele kilo viac ako vcera!!! Ako je to mozne??? Ze by tym, ze den predtym som v podtstate od 3 poobede nic nejedla tak telo hladovalo? Mam chut sa na to cele vykaslat... :-(
mne sa paci napriklad to, aky pristup ma tuto v nasej teme vacsina bab, ze jeme zdravsie a cvicime a aj ked pomalinky ale ide to dole. tak to ma byt.
diety neuznavam - kedze som videla ich jojo nasledky :D
baby co nejedia su skarede, vyschnute - to sa mi vobec nepaci
ale baby (aj muzi) tucne co sa prezieraju nezdravymi vecami su tiez hrozne a mali by sa uvedomit! ale nie stylom ze chcem za mesiac zhodit 10 kil.
Maoam, to je len taka predstava, aj ked nehovorim ze nie je pekna :D ale moje nohy maju od modelky straasne daleko. Mam velke stehna, asi kratke nohy alebo co..no katastrofa, ale tak uz aspon maju aky-taky tvar kvoli tomu behaniu ale stale nic moc. sa bojim ze o 10 rokov budem mat pocelulitidovane cele stehna aj zadok..mam to po kom zdedit, ale ako som spominala, bavi ma robit to co robim takze sa k nicomu neznasilnujem.
velmi som zvedava na to "kliestikove" meranie tuku tam sa ukaze pravda! hlavne nech mi to nezacvakne do toho faldu lebo mu aj pristroj odide :DDD aj na bruchu mam dobre sadlo ked sedim hlavne teda.
A tvoje miery su v pohode! z toho brucha to das dole do konca roka, neboj :)
dari sa obmedzovat pojedanie sladkosti ci ako? tazke to je, ze? ja som minule skonstatovala ze nemam pevnu volu :D
Maoam : neviem ci som kocka.A ano je to pravda velmi,velmi mi chyba laska.V novembri idem na svadbu a dufam,ze dovtedy budem vazit 59kg.
Kocky nie ste na fb?
xdanielax: ja sa uz nicomu necudujem, ti chlapi na Slovensku su uz uplne zblbnuti a vidia len silikony a 49kilove baby, myslia si ze je to standard a ze tak ma vyzerat zena, k tomu umelo, predlzene vlasy, gelove nechty, peroxidove vlasy, je mi to fakt luto, lebo ste krasne stihle sexy baby a citite sa tam nepohodlne a dokonca si pripadate tucne! preboha...ti chlapi by povinne mali navstivit zvysok sveta aby sa spamätali, ake krasne baby maju doma
xdanielax a este aby toho nebolo malo, u teba su to aj tak vsetko svaly, takze...musis vyzerat uplne bombasticky uzasne :-)))
chapem co myslis, uz len dorovnat 2-3 centi, jasne, chapem,
ale tak ja mam napr. na vysku 165cm
91-74-96, stehno 54,5 a lytko 35
a vyzeram uplne normalne, takze na 180cm s ovela uzsimi mierami si MODELKA
Maoam, a to s tou luckou celkom suhlasim. Aj ja som jej to vcera napisala aj neviem kto este.
Luciii, ved ty to dobre vies. Skodis si, a nam je to luto vsetkym.
Maoam, ja chcem schudnut to debilne sadlo co trci z gati. aspon trosku :-/ a nechcem vela, len som si povedala tak 2-3 kila resp. este dva tri cm. do noveho roka, to len nech mam motivaciu nejaku :)) ja to neberiem tragicky, keby si videla tu krabicu zmrzky co mam v mrazaku, pochopila by si :DD ale dakujem :-)