Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey: to mi je luto, ze mas aj problem s priatelom, aj stres, aj sa necitis dobre, ale to moze byt z tych liekov, lebo to su oblbovaky na alergiu vsetko

Carey na Slovensku je 80% zien spajdliciek ale inde vo svete nie, tam je to taky trend, ze 166cm-49kg a silikony, je mi luto ze sa tam citite z normalnou stihlou sexy postavou ako tucibomby, inde by ste boli za hviezdy

Maoam

Lucka: ako psychologicka by si sa dvojnasobne nemala takto deptat, das za mesiac dole 5cm a nie si stale spokojna, co je s tebou? nie je to uz psychologicky problem, ta tvoja sebanenavist? nenic sa tak, si super baba a mas uz teraz pekne miery...na tom stastie aj tak nepostavis, ty si nespokojna aj s niecim inym, vo vnutri, asi mas malo lasky

Maoam

xdanielax: ved ty nemas z coho c hudnut?!
zopakujem miery 92-67-94 a stehno 56, lytko 36

ved na vysku 180cm mat tieto miery tak to si modelka ;-))
preco ci vlastne Z COHO chudnes?

xdanielax

carey - ak to nie je tajomstvo, kolko platis tomu trenerovi? A tesiiiim sa ze ho objavila, fakt ;-) uvidis, ze neolutujes. A coskoro to budes zvladat aj sama :-)

xdanielax

Dobre rano :-) taka som rada, ze sme si dnes mohli pospat!! :))
takze som vstala a odvazila sa plus odmerala, a som spokojna. Kedze som mala menzes a jedla zmrzliny a piskotky posledne dni, jak mi chutilo, az sa mi verit nechce ze isli nejake cm dole, a som zvedava co bude o dva tyzdne :)) takze tu je to.
18. 8. / 1. 9. (presne dva tyzdne)
vyska 180cm

vaha: 71.5 / 71.5
prsia: 92 / 92
brucho: 69 / 67
sadlo trciace z gati:DD : 82 / 80
boky: 96 / 94
stehna: 58 / 56
lytka: 37 / 36

ja si meriam este aj ruky cez "biceps":
29 / 29

stehno "nad kolenom" : 39/ 38

a obvod ramien /pliec/
103 / 103 - som stastna ze to sa nezmensilo :))

a mimochodom, je dobre si merat zvlast pravu a lavu ruku aj nohu, niekedy su to rozdiely. ja mam teraz zazrakom nejakym obidve rovnake.

a co mate dnes v plane, oddych? :)

amela

este nieco bola si velmi pozitivne naladena az do dneska, aj ked sa ti dari zrazu si nespokojna mne to pripada ako keby ta dakto doma velmi dneska skritizoval (absolutne nepravom) a s toho mas depky tak pokial je to tak kasli na to a tes sa ze si sikovna a ze budes krasavica o par mesiacov.

amela

Lucia len prosim ta s tej sebanenavisti teraz nezacni znovu jest a nevrat sa na 67 lebo zasa budes tam kde si bola.
Tak sa tes ze si dala co to dole a potom pekne chudni dalej az sa budes mat rada, neviemkolko chces mat kil povedzme 58 no tak este 6 kg tak este take dva tri mesiace a na vianoce si ako lusk!!!

Lillla

Carey: co je to 3l-ka? a neboj to das dole zajtra, sak mlieko nic nie je:P :)
Lucka: ale fakt ma to nebavi, clovek sem pride a iba z tvojich komentarov dostane zlu naladu:/ nemozes tak hovorit :(

carey

Lillla - mas 3l-ka :) no mas pravdu len niekedy to fakt nejde...prave som si dala pohar mlieka lebo som mala na nieco chut...zajtra pekne pojdem na hodinku cvickat, potom dobry obedik a bude lepsie :)

Lucka - uz dost ! to takto dalej nejde, ked si to sama hovoris tak jasne ze to tak je