Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
to nemozem posudit, kedze ju nepoznam, mozno jej slo najmä o zabezpecenie, takych zien je velmi vela...idu sa vydat kvoli zabezpeceniu, ale realne maju muza dost na haku, hlavne nech kupi byt alebo dom, nech sa postara, nech nosi peniaze, nech kupuje a...vsetko zavisi od charakteru a povahy tej zeny, zeny su rozne, ja mam kopec byvalych spoluziacok ktore su stale slobodne a maju 30takze?
a pozri, dvaja kamarati, 30rocni a prave prebehlo rozvodove konanie, jeden ma jedno dieta, dalsi dve...a ked sa brali aki stastni boli , nic nevies ako to dopadne, vsetko sa moze otocit zo dna na den a tak sa to stalo aj im
Maoam : ta kamoska co sa vydala mi vzdy hovori,radsej by som bola sama.Tak naco sa vydala,nemuseli sa brat a na svadbe ziarila stastim,ma skveleho manzela.Tak naco hovori taku somarinu,ze by bola radsej sama,ked od zasnubenia nehovorila o nicom,len o tom kedy sa uz konecne vyda.
v tom ti davam za pravdu, je to tak, ale zasa sme pri tom kto je aky, co hlada a co mu vyhovuje, podla toho co citam, si clovek ktory k zivotu potrebuje vztah a zrejme chces velmi intenzivne rodinu, manzela, deti- tak potom to uplne chapem, ale tvoja pozicia teraz je iste lepsia ako to, keby si mala nejakeho c hrapuna, co ta ponizuje, co ta podvadza a hoci by si bola vo vztahu, bola by si vlastne uplne sama...to boli strasne a ovela viac, ako ked si realne sama bez partnera ale nikto ta nenici, mas 25 a to je este velmi nizky vek, neviem aka vekova kategoria muzov ta pritahuje, ale muzi zacinaju normalniet az po 30ke a vtedy si aj chcu zakladat rodiny, takze mas dost casu
Maoam : ja som praveze prisla na to,ze po 25tke a dalej to bude uz len horsie maju Vasi priatelia svoje zivoty,maju svojich partnerov,manzelov,rodiny a ak Vy ste single,tak ste uz fakt len sama.Kamosky sa mi pomaly vydavaju,vsetky okrem mna maju priatelov a co ostava mne?Travit sama vikendy,sem tam sa stane,ze ma kamoska cas lebo priatel je v nocnej alebo isiel k rodicom a pod.ale inak mi neostava nic len byt sama.V tomto veku a vo vyssom veku sa uz na priatelov nemozete spoliehat,v zmysle ze s vami budu travit cas,maju svojich partnerov,s ktorymi travia cas a Vy mozete sediet doma pred telkou a pozerat romanticke serialy a objimat vankus.
Lucka: to nie je o mne, bavime sa o tebe ale OK, zazila som aj cas kedy som bola uplne sama a bolo to fajn, malo to velmi vela vyhod a zazila som aj viac, aj menej pekne vztahy, takze sa na to vsetko divam uz asi ovela realistickejsie
zatial nemam dovod odchadzat, su este veci, ktore su fajn ale nikdy nevies, co bude, ja si o muzoch iluzie uz nerobim, zivot je narocny a tazky
zavisi vzdy od toho , co od zivota chces, ci chces rodinu, mat deti, ci ti uz pomaly nahodou netikaju biologicke hodiny, alebo si clovek co nechce deti, ale chce karieru, od toho sa to vsetko odvija asi najviac,
ja som vdacna za vsetko pekne v mojom zivote, lebo poznam aj odvratene stranky zivota a to velmi krute
ja som o cosi starsia od teba a dospela som k tomu, ze najdolezitejsi su skutocni priatelia (a tych je tiez malo), partner ti moze hocikedy odist, staci malickost a je prec...bohuzial, clovek musi mat najmä pekny vztah sam k sebe a mat rad sam seba, pokial robis lasku zavislou na inej osobe, vzdy budes nestastna a frustrovana, lebo budes zavisla od nalad a rozhodnuti inej osoby, ktoru nemas moznost ovladat, kontrolovat, lebo je to samostatna jednotka
cim bol ten vztah katastrofalny?
Maoam : bola by si stastna sama?Ak ano,preco si potom vo vztahu,mas a mala si priatelov?Prepac nic v zlom,ale ja take veci nechapem.Presne jedna kamoska mi hovori,vies ako Ti musi byt super ked si sama.Ona pritom stale niekoho mala,teraz sa vydala.Ale mne vzdy povie,bud sama,naco Ti je priatel.Zit sama,s mackami,so psami?To je akoze ciel zivota?No moj nie.
toto je velmi komplikovana tema, to co si opisala su tie pekne stranky fungujuceho vztahu a tie negativa toho byt sam....
ty mas svoj uhol pohladu, ja svoj a obe mame niekde pravdu, je to zlozite
Lucka, vsak si precitaj ak mas niekedy cas na tomto fore prispevky o vztahoch a uvidis, s cim sa ludia trapia, to su len ustrizky, realita byva casto ovela horsia
najst riadneho chlapa co za to stoji a co ti je schopny byt oporou a dat ti lasku , byt ti verny, je pomaly raritou, mozno 5-10% je takych, viac nie... zeny detto
Ale je milion vztahov kde su ludia stastni,ja som mala tiez katastrofalny vztah ale stale verim,ze dalsi vztah bude iny a budem stastna.Neviem,ale nepoznam cloveka,ktory by bol stastny,ze je sam a netuzil by po laske,nehe.Mozno niekto hovori,takto mi je super,ale nie je to tak.Je tazke byt sama,bez lasky,smutne a Vas zivot je prazdny.Aspon ja sa citim stale zle,citim,ze mi chyba priatel,laska.Od rozchodu s priatelom je to rok,ale v podstate 2 mesiace v lete nebol doma a predtym nam to uz nefungovalo od jauara,takze realne bez lasky som rok a pol.A chyba mi to,mozem cestovat,robit co chcem,ale aky to ma vyznam ked sa s tym nemam s kym delit?Vsetky radosti,starosti riesim len sama,nikto ma neobjime ked mi je nanic,ked placem.Nikomu nehovorim milujem Ta,pri nikom nezaspavam,nezobudzam sa.Myslis si Maoam,ze to je stastie?Mozno chvilku je tak clovek stastny,ale dlho nie.A ak to niekto hovori,tak klame.
xdanielax a MariSSa: tak ja mam par dni tu digi vahu a tak som sa len tak odvazila teraz kazdy den rano a je to cisty stres, napr. dnes rano som mala o 1,5kg viac, co moze byt voda hocico, proste je to stres a skreslujuce, ja sa nadalej budem vazit iba raz tyzdenne alebo najlepsie raz za 10-14dni, takto si clovek vyraba iba nervy.