Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

hehe, presne tak, xdanielax ja ti nic nezavidim, lebo viem ze dries, makas, takze klobuk dole pred tebou a jasne, ze nevidim iba vysledok ale hlavne robotu za tym....

veru s tymi vztahmi, ja tiez neviem ci ostanem...uvidime ukaze cas

xdanielax

s tymi vztahmi suhlasim s Maoam a carey.
a este pridavam skusenost - pre carey..ze ked uz ti teraz nieco vadi, casom sa to urcite nezlepsi. Je len na tebe ci sa cez to prenesies a nebudes sa na to sustredit, alebo to vyriesis inak...

Maoam, a dakujem ti. som rada ze chapes ze to je vydrete, ja som si tiez zazila svoje boje s nadvahou, a uznavam, ze asi mam na seba stale skresleny pohlad. ale zase viem co sa mi na mne nepaci a je to pre mna motivaciou. ved nieco take som uz raz pisala, nechcem sa opakovat ;-)
som zvedava, ako sa zhodnotime na vianoce :) potom si dam kolace!!jo! :D

Maoam

Carey som rada, ze ti je psychicky uz lepsie, k tomu vztahu viem presne o com pises, uplne chapem a viem ake tazke to je, tak zelam ti aby sa to doriesilo, s chlapmi je to velmi tazke to mas pravdu a v dlhom vztahu niekedy este tazsie, ja sa uz snazim nesustredovat na to, proste zijem svoj zivot lebo chlap je najnevyspytatelnejsie stvorenie na svete asi, ktovie co ho zajtra napadne a...ved vies.

xdanielax: mas nadherne miery, to je z toho sportu, keby ze ja mam take, ach....:-))) ale ty to mas vydrete, odmakane, nezavidim ti, len ta obdivujem aby si to spravne chapala, obdiv cisty obdiv a doprajem ti, lebo je to hrozna makacka co si ty do toho uz dala!! takze mas moj absolutny respekt

carey

ahojte baby, no konecne dneska s dobrou naladou, depku som kopla do zadku :) no dnes som bola na ortbitreku hodinkuuuu normalne som nechapala aka som dobra, fakt niekedy som vydrzala 20 min a umierala som.
Som uz po obede mala som kuraci perkelt a spaldove cestoviny (50g) mnam.

Maoam - ja s tebou uplne suhlasim co sa tyka tej vasej debaty o vztahoch, sice mam len 23rokov, ale tiez mam taky nazor ako ty...ja som si uz s priatelom presla kadecim a preto viem ze s chlapmi je to velmi tazke, my sme spolu uz 7 rokov a prve 3 roky boli uzasneee lenze clovek sa meni my sme sa obaja zmenili, teraz je to medzi nami take neutralne, ale vsimla som si ze sa casto hadame a mna to prestava bavit, lenze ho milujem aj napriek vsetkym zlym veciam, je to fakt tazke... sme spolu uz dlho a tiez som pred par rokmi to tak nevnimala ako teraz, vidim to zretelnejsie.

Lucka chapem to ze si by si uz niekoho chcela mat pri sebe, kto ta bude milovat a ty jeho...ale ja by som to neznasilnovala, pretoze ked to velmi chces prave vtedy to nepride, skor je to take neocakavane a kym to pride tak to vydrz a tes sa zo zivota...presne vsetko ma aj pre a proti.

xdaniela - k tomu trenerovi zatial nemam ziadneho, lebo peniazky nie su...ale nasla som v star fit pri poluse ze vstup ked chces trenera stoji 4,90 ale to sa mi nezda... a dneska v nasej posilke pozeram ze kolko to tam stoji a ze osobny trener na mesiac 180 eur v tom je trening pod individualnym dohladom 3 x do tyzdna, vypracovane jedalnicku, zmeraniu tuku v tele a navstevy solarka, ale to ja nepotrebujem. Mne sa to zda byt drahe, ale vyhoda by bola ze to mam blizko domu a nemusim sa trepat ktovie kam.
Inak mas super miery, ako ti to ubudlo za 2 tyzdne, to bude asi tym behom hlavne...ja teraz budem na orbitreku a uvidim do 6.9 mam pernamentku tak neviem co potom.

xdanielax

Dnes jedlo: ovs. vlocky, polka broskyne, polka bananu, acidko, lanove semienka

obed: kuracie prso, ryza, vela zeleninoveho salatu

dalej zatial neviem, uvidim podla toho ci pojdem cvicit alebo niekam do lesa na "vylet"

xdanielax

ja som bola vonku so psom a tak mi zacalo skvrkat v bruchu, ze som prisla k zaveru, ze nechapem ludi, co sa nenajedia :D ja som potom hnusna a nervozna :))

Lucka, ani stihla postava ti nezaruci stastny vztah. Mala by si zmenit pristup. Ale uz ti to tu hovorime vsetky a normalne by som ti povedala ze by si sa mala porozpravat s niekym nezaujatym, ale ked som raz toto navrhla jednej znamej , ktora je psychologicka, tak mi povedala ze aj tak tam ti psycholovia len kecaju a ona na to neni zvedava :DD a ze si to musi v hlave utriedit sama. Takze Luci, asi by si sa o to mala pokusit, hlavne pozerat na pozitiva! Nikoho nebude bavit nejaka nestastna smutna zena, z ktorej to vyzaruje, a ked si dlho budes nahovarat ake je vsetko nanic aka si nestastna atd, tak to zacne. Pritom si zober ake mas stastie ze mas rodicov, robis si phd! si mudra, mas zdrave telo, ktore vladze sportovat a to vsetko ti prinasa uspechy. fakt ta nechapem.. dnes som videla takeho pana na prechadzke ako krmi svojho dospeleho choreho syna na vozicku, no az mi slzy do oci vosli ked som si pomyslela ze mne vadi nejaky debilny fald na bruchu.... fuj.

Lillla

Ahojte :)
Ja sa vazim kazdy druhy den a zatial mi to vyhovuje, je to celkom pokrok, lebo ja som sa vazila kazdy den dvakrat..
Dnes ranajky: Fornetti, bola som hladna :D
D: Dva kopceky zmrzliny, obed, este neviem, ale nie som hladna, tak asi ho aj vynecham a potom na veceru si dam mozno polku pizze :) a vy ako? :)

Maoam

cojaviem, kniznica, fitko, len tak do mesta, nejake akcie, clovek moze ist aj sam...staci jedna kamaratka, ktora by sla s tebou tam, kde je blbe alebo nevhodne ist sama, no a na party, diskach a tak stretnes skor magorov ako normalnych... vela parov sa spoznalo v praci, alebo na kongrese, nejakej akcii, pripadne cez kamaratov